Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@13:27:30 GMT

همکاری دانشگاه خلیج فارس و سازمان صدا و سیمای کشور قوت یافت

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۷۲۰۰

همکاری دانشگاه خلیج فارس و سازمان صدا و سیمای کشور قوت یافت

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس و مدیر آموزش معاونت امور استان های سازمان صدا و سیمای کشور در نشست مشترکی بر لزوم همکاری های آموزشی و پژوهشی مشترک تاکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس ؛ پرویز حاجیانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه خلیج فارس و محمد ایرانی مدیر آموزش معاونت امور استان های سازمان صدا و سیمای کشور شامگاه دیروز در نشست مشترکی بر لزوم همکاری های  آموزشی و پژوهشی مشترک تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز حاجیانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس در این نشست با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه خلیج فارس گفت: مجموعه دانشگاه خلیج فارس با دارا بودن 8 دانشکده، 240 هیات علمی و 91 رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از پتانسیل های عظیم کشور در حوزه آموزش، پژوهش و تحقیقات است.

حاجیانی افزود: مرکز آموزش پیشرفته دانشگاه در حوزه آموزش نیروی انسانی قراردادهای متعددی با ارگان ها و نهادهایی مانند نیروگاه اتمی، برق منطقه ای جنوب کشور، نظام مهندسی استان بوشهر، اداره کل فنی و حرفه ای استان بوشهر و... دارد که نشان از وجود سطح علمی بالا و تجهیزات فنی بروز و مناسب جهت آموزش در دانشگاه خلیج فارس دارد.

وی ادامه داد: دانشگاه خلیج فارس دارای یک نام مقدس و زیبا است و ما در راستای جهانی کردن این نام اقدامات مناسبی را جهت تعامل با مراکز دانشگاهی و علمی سایر کشورها در قالب انجام پروژه ها و پایان نامه های مشترک و تبادل استاد و دانشجو تا کنون انجام داده ایم و موفق به کسب دستاوردهای بسیار خوبی در این حوزه شده ایم.

حاجیانی با اشاره به قرار گرفتن نام 3 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان، این اتفاق را نشان از وجود ظرفیت و پتانسیل بالای علمی در دانشگاه خلیج فارس دانست.

محمد ایرانی مدیر آموزش معاونت امور استان های صدا و سیمای کشور در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان بوشهر و دانشگاه خلیج فارس گفت: سازمان صدا و سیما با دارا بودن 178 عنوان شغلی و حدود 27000 نفر کارمند یکی از گسترده ترین سازمان های کشور است که با این گستردگی  بطور قطع این سازمان  در بحث آموزش کارکنان دچار مشکل خواهد بود.

ایرانی ادامه داد: ما تاکنون موفق شدیم برای حدود 7000 نفر از کارکنان دوره های آموزشی برگزار کنیم که این موفقیت تا رسیدن به مرحله مطلوب راه بسیاری در پیش دارد و به همین جهت خواستار استفاده از ظرفیت بالای علمی دانشگاه خلیج فارس جهت آموزش کارکنان منطقه جنوب کشور در قالب یک تفاهم نامه آموزشی هستیم.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس

شهروندان کشورهای عربی جنوب خلیج فارس  ویزای شینگن 5 ساله دریافت می کنند.

به گزارش عصرایران،‌ اتحادیه اروپا اعلام کرد از این پس به شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در اولین درخواست، ویزای 5 ساله چند بار ورود ارائه می شود.
به نوشته رسانه های اروپایی، این تصمیم همزمان با نشست دوجانبه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس در کشور اروپایی لوکزامبورگ اعلام شد.

6 کشور کویت، بحرین، عربستان سعودی،قطر، امارات و عمان ، عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند. شهروندان امارات قبل از این ، از دریافت شنگن معاف شده بودند و بدون ویزا می توانستند وارد محدوده کشورهای شنگن شوند.

29 کشور عضو شنگن شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لایخشتین، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد، سویس، رومانی و بلغارستان هستند.

"جوزپ بورل" نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی روز دوشنبه / دیروز گفت: من از تصمیمی که امروز صبح توسط کمیسیون اروپا برای هماهنگ کردن قوانین اعطای ویزای چند بار ورود به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اتخاذ کرد استقبال می‌کنم.

"لودویک بوی" سفیر فرانسه در عربستان سعودی هم در توییتر نوشت: شهروندان سعودی از این پس با اولین درخواست می‌توانند ویزای شنگن را برای مدت 5 سال دریافت کنند. 

او گفت فرانسه به شدت از این تصمیم اروپا حمایت کرد. وی ادامه داد "ما مشتاقانه منتظر دیدن شهروندان بیشتری از عربستان سعودی در فرانسه هستیم، چه برای گردشگری و چه برای کار."

ویزای شنگن ، ویزای مشترک 29 کشور اروپایی است. افراد با دریافت ویزای شنگن از یک کشور عضو این پیمان می توانند از 28 کشور دیگر نیز آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه، سفر کنند. میان این 29 کشور نیز همه مرزهای دریایی ، هوایی و زمینی برداشته شده است و شهروندان آزادانه در رفت و آمد هستند.

در ماه گذشته، دو کشور رومانی و بلغارستان به صورت محدود، به شنگن پیوستند. این دو کشور فعلا در مرزهای هوایی عضو شنگن هستند و نه زمینی و دریایی.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تلاش بحرین برای معافیت شهروندانش از ویزای شنگن آسان سازی ویزای شنگن برای مردم 60 کشور جهان: صدور اینترنتی ویزا در 20 دقیقه لغو ویزای شنگن برای شهروندان امارات

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس