Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@02:30:25 GMT

۱۰ هزار تن ماهی پرورشی در استان بوشهر تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۷۳۹۵

۱۰ هزار تن ماهی پرورشی در استان بوشهر تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه طرح‌های پرورش ماهی در قفس توسعه می‌یابد گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده امسال در اجرای پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس ۱۰ هزار تن ماهی تولید می‌شود. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمدتقی منوچهری ظهر امروز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بوشهر آبزی‌پروری را یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر دانست و اظهار داشت: در این راستا 10 سایت پرورش میگو در شهرها و روستاهای ساحلی استان بوشهر راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به افزایش تولید میگو در استخرهای پرورشی ساحلی استان بوشهر تصریح کرد: سال قبل 23 هزار تن میگوی پرورشی در استخرهای ساحلی استان پرورش و تولید یافت که امسال با برنامه‌ریزی انجام شده به 27 هزار تن افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: سطح اراضی پرورش میگو در استان بوشهر تا سال 1399  بیش از 3500 هکتار افزایش می‌یابد.

منوچهری به پرورش ماهی در قفس پرداخت و تصریح کرد: پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های تولید آبزیان استان بوشهر است که در این راستا هدف گذاری امسال برای تولید 10 هزار تن ماهی پرورشی است.

وی با اشاره به مبارزه با ملخ صحرایی در اراضی کشاورزی استان بوشهر گفت: در این راستا تیم‌های تخصصی رصد، پایش، مبارزه و ردیابی در استان بوشهر تشکیل شده که عملیات مبارزه از طریق زمینی و هوایی انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهراز مبارزه با ملخ‌ها در  سطح 13 هزار هکتار اراضی خبر داد و بیان کرد: عملیات مبارزه با آفت ملخ‌ صحرایی توسط 13 تیم کاری در استان اجرایی شده و  تاکنون 13 هزار هکتار از اراضی آلوده به این افت شناسایی و علمیات مبارزه به‌صورت زمینی و هوایی انجام شده است.

37 هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود استان بوشهر| تولید جلبک دریایی و پرورش آرتمیا آغاز شود 10 هزار هکتار اراضی آلوده به آفت ملخ صحرایی ‌بوشهر سم‌پاشی شد

منوچهری، با بیان اینکه عملیات ردیابی و پایش توسط 36 تیم صورت گرفته است افزود: در راستای نابودی آفت ملخ صحرایی تاکنون 7هزار لیتر سم تامین شده و با استفاده از یک هواپیما و خودروهای  سم‌پاش عملیات مبارزه با این آفت و پوره‌های آن در حال انجام است.

انتهای پیام/ش

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سعیده شجاعی‌علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود و کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

شجاعی‌علی‌آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد،  البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش  داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر 3 درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲