Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مديرکل دفتر مديريت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزي اعلام کرد: خسارت اوليه ناشي از سرمازدگي به 24 استان کشور تاکنون 10 هزار ميليارد تومان برآورد شده است.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، سيد محمد موسوي افزود: بر اثر افت دما و سرمازدگي در ارديبهشت ماه امسال حدود 900 هزار هکتار اراضي زراعي و باغي بين 5 تا 70 درصد خسارت ديده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: بر اساس آخرين گزارش ها 60 درصد اراضي زراعي و 40 درصد اراضي باغي دچار خسارت شده است.
موسوي ادامه داد: افت دما بر اثر تغييرات اقليمي در شرايطي اتفاق افتاده که باغات در مراحل گلدهي و حساس به لحاظ رويش و زايش بوده اند و برخي نقاط کشور، کاهش دما را تا منهاي 5 درجه تجربه کرده اند.
وي تصريح کرد: از 10 هزار ميليارد تومان برآورد خسارت، 10 درصد مربوط به حوزه زراعت و 90 درصد مربوط به بخش باغات است.
مديرکل دفتر مديريت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزي با بيان اين که اعلام قطعي خسارات سرمازدگي زمانبر است و برآورد آن بر گلدهي و توليد محصول ادامه دارد، گفت: بيشترين خسارت سرمازدگي در حوزه زراعت در استان هاي آذربايجان شرقي، اردبيل و فارس و در حوزه باغباني در استان هاي قزوين، فارس و آذربايجان شرقي بوده است.
وي درباره پرداخت خسارات سرمازدگي به بخش کشاورزي اذعان داشت: مسووليت خسارت هاي ناشي از تغييرات اقليمي در سطح کشور بر عهده وزارت کشور است و از اين رو ما با کمک سازمان هاي جهاد کشاورزي استان هاي درگير سرمازدگي، برآورد اوليه خسارات را داشتيم و در تاريخ 11 ارديبهشت امسال جمع بندي خسارات را طي نامه اي با امضاي وزير جهاد کشاورزي به وزير کشور ارسال کرديم و اميدواريم پس از تاييد وزارت کشور، از طريق سازمان برنامه و بودجه و اخذ مصوبه از دولت، پرداخت شود.
موسوي در عين حال يادآور شد: بخشي از اراضي خسارت ديده از سرمازدگي، زير پوشش بيمه کشاورزي هستند که ارزيابي هاي ميداني از طريق صندوق بيمه کشاورزي در اين زمينه آغاز شده و غرامت ها توسط اين صندوق پرداخت خواهد شد.
وي گفت: کشاورزاني که بيمه نيستند در قالب پشتيباني ما و پيشنهادات وزارت جهاد کشاورزي به وزارت کشور و اخذ مصوبه دولت، مورد حمايت قرار مي گيرند.


كدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خسارت كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است