Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان گفت:طرح تسهیلگران اجتماعی روستایی در مناطق آسیب دیده خوزستان، برای بازگشت سیل زدگان استان به شرایط عادی زندگی برای نخستین بار در کشور اجرا می شود.

صادق کریمی کیا روز سه شنبه در حاشیه نخستین جلسه کمیته اجتماعی و بهداشت قرارگاه بازسازی و مدیریت بحران جامع سیل خوزستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در مرحله چهارم بحران بسر می بریم و همگی باید به تقویت تشکل های مردم نهاد در راستای کمک به بازسازی و بازتوانی افراد آسیب دیده که از وظایف کمیته اجتماعی و بهداشت است، کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای طرح جامع بازتوانی و حفظ سلامت روان و کاهش آسیب ‌های اجتماعی ذیل این کمیته گفت: در این راستا طرح های سه گانه امور اجتماعی خوزستان اجرا خواهد شد.
وی افزود: در طرح نخست، به زودی گروه های جهادی در پنج محور و شهرستان در قالب گروه های 10 تا 15 نفره در روستاهای هدف حضور خواهند یافت.
دبیر شورای اجتماعی خوزستان ادامه داد: در طرح تسهیگران اجتماعی روستایی نیز همکاران و همیاران بومی و محلی زیر نظارت یک کارشناس اجتماعی فعالیت خواهد داشت و نتایج حاصل از رصد و ارزیابی روستاها، برای پیگیری از طریق کارشناس اجتماعی به مقامات محلی و مجموعه استانداری ارایه می شود.
کریمی کیا با بیان اینکه برای این طرح 20 کارشناس خبره اجتماعی در نظر گرفته شده، بیان کرد: طرح حمایتی یک استان - یک روستا سومین پروژه اداره کل امور اجتماعی در راستای بازسازی و بازتوانی مناطق سیل زده است.
وی ادامه داد: در این طرح با استفاده از ظرفیت سمن ها در کنار دستگاه های اجرایی تمام خدمات و کمک رسانی فیزیکی، اجتماعی و فنی در روستای هدف ارایه خواهد شد.

** اجرای طرح های اجتماعی متناسب با شرایط فرهنگی
کریمی کیا اضافه کرد: روستاها و اجتماعات محلی ویژگی خاص خود را دارند و بر این اساس برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود که برای هر منطقه نسخه ای متناسب با شرایط فرهنگی و بومی آن منطقه تدوین شود.
وی همچنین به نقش بسیار موثر سازمان های مردم نهاد در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: تمام طرح ها با کمک و همکاری سازمان های مردم نهاد و اردوهای جهادی انجام می شود.
دبیر شورای اجتماعی خوزستان ادامه داد: همگی باید در کنار هم، شرایط اسکان خانوارهای آسیب دیده که به واسطه زراعت و دام دارای اقتصاد مولد بوده اند، را به گونه ای فراهم کنیم که افراد سریعتر به محل سکونت خود برگشته و در مسیر توانمندی قرار بگیرند.
وی یادآور شد: هدف از تاسیس قرارگاه بازسازی و مدیریت بحران جامع سیل خوزستان ، پیگیری امور مربوط به کمیته های پنج گانه، ایجاد تعامل و هماهنگی بین دستگاه های متولی به منظور بازسازی و احیای مجدد مناطق متاثر از سیل و بازگشت زندگی به روال عادی در مناطق خسارت دیده با استفاده از همه ظرفیت‌ های ملی و استانی است.
براساس این گزارش، قرارگاه بازسازی و مدیریت بحران جامع سیل از پنج کمیته امور تبلیغات، اطلاع رسانی، آموزشی و فرهنگی، امور برآورد و تخصیص منابع، امور بازسازی و نوسازی، امور اجتماعی و بهداشت و امور نظارت تشکیل شده است.
اوایل فروردین امسال به دلیل طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه سیلاب در مناطق حاشیه ای این رودخانه ها جاری شد.
بر اساس گزارش هلال احمر خوزستان 21 شهرستان خوزستان در فروردین امسال دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند و در جریان این سیلاب به 250 هزار نفر امدادرسانی شد.
9931/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تسهيلگران سيل 98 سيل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۲۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار داشت: مطابق با مصوبات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، مسئولیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به این سازمان سپرده شده است.


مرادی روزبهانی افزود: بر این اساس، ارزیابی ایمنی محیطی و انعکاس ناایمنی‌ها، جانمایی محل‌های نصب علائم و تابلو‌های خروج اضطراری، شناسایی فضا‌های تخلیه امن اضطراری و تدقیق مسیر‌های ویژه امدادی، جانمایی و تعیین محل‌های استقرار نفرات، تجهیزات و ماشین‌آلات عملیاتی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، از اهم اقدامات ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پیش از آغاز این رویداد است.


وی گفت: ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ عضو از سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف از جمله نمایندگانی از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران؛ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران؛ سازمان اورژانس استان تهران؛ نیروی انتظامی تهران بزرگ؛ پلیس راهنمایی و رانندگی؛ مرکز بهداشت شمال تهران (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)؛ مرکز بهداشت جنوب تهران (دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛ جمعیت هلال‌احمر استان تهران؛ ستاد اجرایی سی و پنجمین نمایشگاه کتاب (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) (نمایندگان امور اجرایی، رفاهی و حراست)؛ مجموعه مصلی امام خمینی (ره)؛ شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ شرکت آب و فاضلاب استان تهران؛ معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران؛ مدیریت بحران شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه؛ ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۷ و ستاد‌های مدیریت بحران مناطق معین (۳، ۶ و ۱۲) تشکیل شده است.

وی ادامه داد: از این رو، بازدید میدانی از محل برگزاری نمایشگاه برگزار و نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت به منظور هماهنگی و تشریک مساعی بین اعضا در محل مصلی تهران برگزار و ضمن بررسی موقعیت و شرایط میدانی با همکاری کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه، نسبت به بررسی پیش‌نویس دستورالعمل کمیته ایمنی و سلامت، جمعبندی نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته و بررسی نحوه استقرار نیرو‌های امدادی، انتظامی و خدمات‌رسان، تشکیل شد.


وی گفت: تهیه و ارائه نقشه کدگذاری‌شده از محل برگزاری، نظارت بر فرایند استقرار غرفه‌ها و آماده‌سازی فضا‌های نمایشگاهی، ارائه آموزش‌های ایمنی، اطفاء حریق، تخلیه اضطراری و کمک‌های اولیه به مسئولان برگزاری و غرفه‌داران، تعیین محل تشکیل ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه، توزیع بیسیم واحد امدادی در زمان برگزاری نمایشگاه، رعایت موارد ایمنی در سیم‌کشی برق غرفه‌ها، الزام غرفه‌داران جهت تأمین و استقرار کپسول‌های اطفاء حریق در غرفه‌ها، برگزاری یک تمرین میدانی آمادگی مقابله با حوادث احتمالی و تخلیه اضطراری قبل از برگزاری نمایشگاه و تشکیل یک گروه اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و ... از جمله برخی از مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بشمار می‌رود.


بر اساس این گزارش، سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان