Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@17:28:27 GMT

36 درصد دانش آموزان در رشته های مهارتی تخصیل می کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۳۳۹۷

36 درصد دانش آموزان در رشته های مهارتی تخصیل می کنند

سمنان- ایرنا- معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور گفت: 36 درصد جمعیت دانش آموزی کشور هنرجو بوده و در رشته های مهارتی مشغول به تحصیل هستند.

حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در سمنان افزود: جمعیت هنرجو کشور به نسبت جمعیت دانش آموزی مناسب نیست و باید با فرهنگ سازی و اتخاذ برنامه های هوشمندانه جمعیت هنرجو و علاقه مند به تحصیل در رشته های فنی را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته ذوعلم، کشور برای استفاده از ظرفیت ها و برای رسیدن به پله های ترقی نیاز به نیروی فنی و تکنیسین دارد و باید دانش آموزان در دوره متوسطه را تشویق به ادامه تحصیل در رشته های فنی کرد.

**یک درصد اعتبار هزینه ای دستگاه های اجرایی صرف پژوهش می شود
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور اظهار داشت: یک درصد اعتبار هزینه ای دستگاه های اجرایی برای انجام کارهای پژوهشی اختصاص داده می شود.
وی ادامه داد: در کنار تامین اعتبار و ایجاد فضای پژوهش انجام پژوهش نیازمند وجود معلمان دلسوز، علاقه مند به کار و دلسوز است و خوشبختانه معلمان عملکرد مطلوبی دارند و بهبود وضعیت معیشت معلمان در کیفیت آموزش موثر است.

** مشکلات جذب معلمان حق التدریسی در دست بررسی است
ذوعلم درباره جذب معلمان حق تدریسی گفت: مشورت هایی بین مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته تا موانع رفع شود.
وی ادامه داد: محدودیت هایی در جذب حق التدریس وجود دارد چرا که جذب باید از طریق دانشگاه فرزانگان انجام شود.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش زیرساخت علمی، فرهنگی و سیاسی جامعه را رقم می زند و برای داشتن کشوری پویا، دانش آموزان به عنوان نسل آینده باید دارای توانایی نوآوری، خلاقیت و کار و تلاش باشند.
ذوعلم تصریح کرد: المپیادها به عنوان یک نماد رشد علمی محسوب می شود و در گام دوم انقلاب با غنی سازی برنامه های درسی و جلب مشارکت ارگان های مختلف باید برای رشد بیش از پیش علمی کشور به منظور رونق تولید تلاش شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش نمی تواند به تنهایی آموزش کشور را پیش ببرد و نیاز است همه دستگاه های اجرایی وزارتخانه ها در این زمینه کمک کنند.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور به منظور شرکت در آیین گرامیداشت مقام معلم به استان سمنان سفر کرد.
استان سمنان یک هزار و 100 آموزشگاه با ظرفیت پنج هزار و 326 کلاس درس دارد، و 120 هزار دانش آموز و هشت هزار و 700 نفر معلم فعال هستند.
دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری که در سال 1358 به دست گروهک منحرف فرقان به شهادت رسید، به عنوان روز معلم و از 12 تا 18 اردیبهشت ماه هفته معلم نامگذاری شده است.
7342/7408

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش مهارت آموزي سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی