Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@03:08:14 GMT

باران به خانه برگشت

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۳۹۷۱

باران به خانه برگشت

دختر 8 ساله اراکی در حالی پس از 24 روز از چنگ آدم‌ربایان نجات یافت که انگیزه اصلی این گروگانگیری مرموز هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. زهره صفاری


به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، ساعت 7 و 30 دقیقه صبح 24 فروردین، «باران» 8 ساله برای رفتن به مدرسه از خانه‌شان در شهرستان مهاجران شازند-استان مرکزی- خارج شد اما دیگر برنگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر و مادر دخترک که تصور می‌کردند او به مدرسه رفته است، تا ظهر متوجه گم شدن او نشدند اما ساعاتی پس از تعطیلی مدرسه وقتی دوستانش به در خانه آنها آمدند تا علت غیبت باران را جویا شوند خانواده دختر کوچولو در جریان ناپدید شدن فرزندشان قرار گرفتند.بدین ترتیب موضوع به پلیس اعلام و جست و جو‌ها برای یافتن باران آغاز شد.
سرنخ طلایی
با آغاز تحقیقات پلیس در محل حادثه مشخص شد، 3 مرد و یک زن سوار بر خودرو سمند سفید رنگ، «باران» را در مسیر مدرسه ربوده‌اند. با این سرنخ جست و جو برای یافتن آدم ربایان آغاز شد.
سردار کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: پس از مشخص شدن موضوع آدم‌ربایی، کارآگاهان وارد عمل شدند و پس از 30 ساعت با اقدامات گسترده پلیسی، گزارش‌های محلی و همکاری خانواده باران، دریافتند ربایندگان از استان مرکزی خارج شده‌اند. بنابراین استان‌هایی که احتمال می‌رفت «باران» در آنجا نگهداری شود مورد بررسی قرار گرفتند. با توجه به اینکه گروگان خردسال بود، باید با احتیاط عمل می‌شد. با ردگیری آدم ربایان، پلیس در روز دوم موفق شد آنها را شناسایی و به تماس با خانواده دخترک متقاعد کند تا آنها از سلامت دخترشان مطمئن شوند.
تحقیقات ادامه داشت تا اینکه رد آدم ربایان در جنوب شرقی کشور به دست آمد. به این ترتیب با نیابت قضایی، نیروها به سیستان و بلوچستان اعزام شدند. با آغاز عملیات تخصصی و پلیسی سرانجام روز 15 اردیبهشت دو تن از آدم ربایان دستگیر شدند و در ادامه با همکاری کارآگاهان پلیس این استان صبح دیروز متهم اصلی نیز در منطقه «گلشهر» چابهار شناسایی و دستگیر و «باران»
8 ساله در مخفیگاه آنها پیدا شد.
آدم ربایان اعضای یک خانواده بودند
سردار احمد طاهری، جانشین انتظامی استان سیستان و بلوچستان به خبرنگار «ایران» گفت: «کارآگاهان پلیس استان مرکزی پس از تحقیقات تخصصی دریافتند آدم ربایان که یک مرد 48 ساله، همسر 39 ساله، پسر 22 ساله و باجناق 40 ساله او بودند، به همراه گروگانشان به سیستان و بلوچستان وارد شده‌اند. به این ترتیب تحقیقات با نیابت قضایی در استان ادامه یافت. با وجودی که آدم ربایان از ترس دستگیری مدام جابه‌جا می‌شدند، کارآگاهان پلیس استان در بررسی‌های تخصصی چندین بار رد آنها را در مناطق صعب العبور سراوان و خاش به دست آوردند. از آنجا که حفظ جان گروگان خردسال اهمیت زیادی داشت، عملیات با حساسیت بالایی ادامه داشت. آدم ربایان درچندین تماس با خانواده «باران» درخواست 600 میلیون تومان پول نقد کرده بودند اما هیچ پولی بین آنها رد و بدل نشد. سرانجام با ردگیری این باند خانوادگی که از اهالی سیستان و بلوچستان بودند متهم اصلی در همکاری تیم عملیات ویژه پلیس آگاهی استان و پلیس چابهار، ساعت 5 صبح سه‌شنبه (دیروز) در منطقه گلشهر چابهار شناسایی و دستگیر شد. دختر خردسال نیز که در آن خانه نگهداری می‌شد نجات یافت. حال عمومی کودک خوب است. آدم ربایان مسلح نبوده و آسیبی به دخترک وارد نکرده بودند. بازجویی از اعضای این باند برای تعیین علت و انگیزه این آدم ربایی ادامه دارد.»


بـــــرش
آزادی خواهرم را مدیون پلیس هستیم

یکی از خواهران «باران» صبح دیروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار «ایران» در حالی که از شنیدن خبر رهایی خواهر کوچولویش بسیار خوشحال بود و خدا را شکر می‌کرد، گفت: «ما سه خواهر و یک برادر هستیم که همگی‌مان ازدواج کرده و باران دختر کوچک خانواده و بسیار عزیز و مورد توجه همه است. او روحیه آرام و لطیفی دارد و آنقدر مهربان است که همه دوستش دارند. از وقتی که او ناپدید شد ما شب و روز نداشتیم اما پلیس به معنای واقعی شبانه روز کنارمان بود و کوچک‌ترین سرنخ را با دقت پیگیری می‌کرد.»او ادامه داد: «این 24 روز از یک طرف نگران سرنوشت «باران» بودیم اما آنچه که بیشتر اذیت‌مان می‌کرد شایعاتی بود که در فضای مجازی درباره این اتفاق پخش شده بود. در این مدت حرف‌های زیادی درباره خانواده ما مطرح شد. پدر من کشاورز و باغدار و مردی بی‌حاشیه است. وضع مالی بدی نداریم اما ثروتمند هم نیستیم. اما حرف و حدیث‌هایی برای‌مان درآوردند که روحیه ما را نابود کرد و آبرویمان را به خطر انداخت . در این مدت خیلی‌ها به ما تلفن کردند و مدام خبرهای اشتباهی و آدرس‌های دروغین دادند، می‌گفتند باران فلان جا است یا مثلاً این مقدار پول بدهید تا جای بچه را به شما بگوییم اغلب تماس‌ها درخواست پول بود ما هم امیدوار می‌شدیم اما پلیس به‌صورت شبانه روزی همه این شماره‌ها را بررسی کرد و مزاحم بودن آنها روشن شد. ما آزادی «باران» را مدیون زحمات شبانه روزی پلیس هستیم. ما هنوز باران را ندیده‌ایم اما با روحیه‌ای که از او سراغ دارم می‌دانم دوری از خانواده او را خیلی اذیت کرده است. هنوز نمی‌دانیم چرا او را دزدیده‌اند. فقط آدم رباها چند روز بعد از ربودن باران زنگ زدند و درخواست 600 میلیون تومان پول کردند. باران در این مدت 3 بار با خانواده‌ام صحبت کرده بود اما نمی‌دانستیم کجاست.»
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گفت: گاه‌نگاری محوطه پیرزال بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت دارد و ، جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود دو هزار و ۵۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ پیش از میلاد  این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

وی افزود: تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
سرحدی ادامه داد: این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل کاوش شده و مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.
وی افزود: این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

دیگر خبرها

  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • گروگان ۶ ساله بندرعباسی به آغوش خانواده بازگشت
  • قتل مرد یزدی در خانه اش
  • قتل فجیع در خانه مجردی با ادعای مسائل اخلاقی و زشت!
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • بارش باران و جاری شدن سیلاب ۴ نفر را در مرودشت اسیر مرگ کرد
  • گروگان ۵۶ ساله از دست آدم‌ربایان در شیراز رهایی یافت
  • رهایی گروگان ۵۶ ساله از دست آدم ربایان در شیراز