Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@09:09:10 GMT

رونق تولید؛ از شعار تا عمل

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۴۸۱۹

رونق تولید؛ از شعار تا عمل

آقای «سرزعیم» معاون وزیر کار گفته است: «یک بنگاه اقتصادی برای اینکه به فعالیت خود ادامه دهد، باید دم همه را ببیند، از وزارت اطلاعات گرفته تا ائمه جمعه»...

محمدحسین جعفریان

آقای «سرزعیم» معاون وزیر کار گفته است: «یک بنگاه اقتصادی برای اینکه به فعالیت خود ادامه دهد، باید دم همه را ببیند، از وزارت اطلاعات گرفته تا ائمه جمعه».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در خبری دیگر چند روز قبل رسانه‌ها اعلام کردند، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از مذاکره هیئتی از مجمع تشخیص مصلحت به ریاست جناب حداد عادل با چین دوباره نحوه فاینانس و اجرای پروژه‌های اقتصادی، همکاری بانکی و ایجاد رویکرد جدید در تعاملات بانکی از طریق ارزهای دیجیتال خبر داده است... بعد هم خبر رسید بازاری در تهران افتتاح شده که پس از نیویورک و لندن، سومین «مال» بزرگ دنیاست. این همان مالی است که برای افتتاح مسجد آنچنانیش قرار بود بزرگان هم بروند... از اسناد پیچیده مالی بنام نوه سه ساله یکی از مسئولان ارشد در رسانه‌ها حرف‌هایی زده شد... پای مافیای اقتصادی بمیان آمد و یک وکیل مرتبط با پرونده‌های مالی در پارکینگ خانه‌اش ترور شد ... و خلاصه اخبار مشابه در رسانه‌ها فراوان بود و این آخرینش که از یک جدول رونمایی کردند. ده شرکتی که بیشترین ارز دولتی 4200 تومانی را به جیب زده‌اند. حیرتا که چهار شرکت اصلی این لیست متعلق به یک خانواده بودند!

باری از این مثالها تا دلتان بخواهد در همین اخبار رسمی مملکت پیدا می‌کنید. سؤال من این است، وقتی همه مسئولان با حرارت از تولید ملی و لزوم حمایت از آن حرف می‌زنند، متوجه این مسیر صدخوان برای تولیدکننده و فعالان اقتصادی هم هستند یا محض دلخوشی مردم، فرمایش می‌فرمایند. آیا ما یک نخبه و متخصص حرفه‌ای اقتصاد روز جهان و تبادلات دیجیتال در مملکت نداریم تا سرپرست هیئت اعزامی به چین شود و ریاست محترم فرهنگستان با انبوه مشاغل فرهنگی زحمت این سفر طولانی را نکشند؟ آیا اگر باز دولت امکانات و فرصتی به فعالان اقتصادی بدهد، یک خانواده با شرکت‌هایش قریب نیم جدول را پر خواهند کرد و میلیونها نفر دیگر تماشاگر باقی می‌مانند؟ آیا تولیدکننده اگر کارش گرفت و موفق شد، به تعبیر معاون وزیر کار باید دم صد جای مرتبط و غیرمرتبط را ببیند؟ آیا اگر موفق بود و درآمدزایی خوبی داشت، مافیای اقتصادی بسراغش می‌آید؟ و صدها سؤال بی‌پاسخ دیگر. باید بتوانیم به این پرسشها پاسخ دهیم، سپس به رونق تولید، اقتصاد مقاومتی، جنگ مالی و امثال آن خوش بین باشیم.

اینها را گفتم تا نتیجه بگیرم که حمایت لفظی از تولید و کالای ایرانی، آخرین مرحله است، مراکز موجود در آغاز باید زمینه فعالیت سالم و بدون دردسر این بنگاهها را فراهم کنند. شما فکر می‌کنید اگر برای یک بنگاه تولید و اقتصادی مشکل لاینحلی رخ دهد، به کجا می‌تواند پناه ببرد. روشن است که وزارت کار اولین خانه و ا مید اوست. اما در کمال حیرت می‌بینیم خود معاون این وزیر چه اعتراف تکان دهنده‌ای می‌کند. یکی نیست بپرسد؛ پس شما چکاره‌ای؟ چرا آن وزارتخانه دایر است و اینهمه هزینه بر دوش ملت می‌گذارد؟ شاید برخی بگویید از دست آنها خارج است و... از این حرفها. خوب آخرش چی؟ این ره که تولید ما می‌رود همه می‌دانیم به کجاست، پس چرا از همینجا جلویش را نگیریم. قوانین را شفاف‌تر کنیم. حقایق را به مردم بگوییم و از معرفی چهره‌های مفسد نترسیم. حتی اگر پشت نامهای دیگر و اساسی مستعار بستگانشان مخفی شده‌اند. چرا یک خانواده در کشور باید چنین نفوذ و توانایی داشته باشد و آن همه ارز دولتی نصیبش شود؟ اینها کی اند؟ اگر هر کس به سهم خود صدایش را بلند کند، امروز در صدر قوه قضاییه هم مدیریتی هست که به گمان این قلم ترسی از این نامها ندارد می‌توان به پایان این راه امیدوار بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مسئولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا

تین نیوز

هواپیماهای «ایر تاکسی» به دلیل تعداد کم صندلی می تواند با تعداد محدود مسافر پرواز را برقرار کند اما برای اینکه یک هواپیما با ظرفیت ۲۰۰ نفری امکان برقراری پرواز به مقصدی داشته باشد ، حتماً باید ظرفیت تکمیل باشد .

به گزارش تین نیوز به نقل از  پرتال حمل و نقل ، معاون اقتصادی ، نظارت و امور اقتصادی با بیان اینکه «ایر تاکسی» از سال های گذشته در کشور مطرح بود اما امکان اینکه بتوانیم در صنعت هوانوردی به صورت عملیاتی در بین عموم مردم از آن بهرمند شویم ، وجود نداشت ، گفت افراد دارای سرمایه می توانند این هواپیماهای سبک را اجاره کنند و از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران درخواست خلبان داشته باشند ، اجرای چنین روندی علاوه بر درآمدزایی و رشد اقتصاد در کشور ، موجب تردد در مسیرهای کم تقاضا نیز می شود .

علی عبدی با بیان اینکه برخلاف تصور عموم مردم ، مسافران می توانند با نرخ پایین تری بلیت «ایر تاکسی» را برای مسافت های تقریباً نزدیک یا مقصدهایی که به طور مداوم پرواز ندارند ، تهیه کنند ، گفت : «ایر تاکسی» از سال های گذشته در کشور مطرح بود اما امکان اینکه بتوانیم در صنعت هوانوردی به صورت عملیاتی در بین عموم مردم از آن بهرمند شویم ، وجود نداشت .

وی گفت : «ایر تاکسی» به طور کلی دارای دو سبک اقتصادی و پریمیوم است ؛ هم اکنون در اکثر کشورهای این دو سبک با چارچوب های قوانین به مقاصد مختلف تجاری - تفریحی در حال فعالیت اند . با توجه به قوانین سخت خرید هواپیما ، که ممکن است که این فرآیند ۳ الی ۵ سال زمان بر باشد اما نمی توان به نیاز بلیت پاسخ داد که ۵ سال زمان نیاز است تا هواپیما وارد کشور شود برای همین می توان از این پرنده های کوچک برای پاسخ به بخشی از نیاز بلیت هواپیما استفاده کرد زیرا واردات آن کار دشواری نیست .

عبدی ادامه داد : در حال حاضر به دلیل کمبود بلیت هواپیما در بازار، شرکت های هواپیمایی حتی اگر با دو برابر نرخ مصوب بلیت در بازار عرضه کنند، قطعاً خریدار وجود دارد یا به عبارت دیگر در برخی از مسیرها به علت تقاضای بالای مسافر ، بلیت نیست ؛ بدین ترتیب برای جبران کمبود بلیت در بازار می توان از «ایر تاکسی» بهره مند شد .

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه استفاده از «ایر تاکسی» موجب رشد اقتصاد می شود ، افزود : افراد دارای سرمایه می توانند این هواپیماهای سبک را اجاره کنند و از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران درخواست خلبان داشته باشند ، اجرای چنین روندی علاوه براینکه درآمدزایی و رشد اقتصاد در کشور ، موجب تردد در مسیرهای کم تقاضا نیز می شود . به طور مثال فردی قصد سفر از کرمان به یزد را دارد ، در مسیر خط هوایی مستقیمی وجود ندارد ، مسافر می تواند با خرید بلیت «ایر تاکسی» پرواز مستقیم و بدون هدر رفت زمان داشته باشد .

وی افزود : خرید بلیت اکونومی «ایر تاکسی» برای عموم اقشار جامعه قطعاً صرفه اقتصادی خواهد داشت ، زیرا خدمات جانبی پروازهای دیگر در این سبک وجود ندارد، مانند پذیرایی وعده غذایی ، میان وعده و خدمات بار . طبیعتاً با حذف این موارد از قیمت بلیت کاسته می شود ؛ همچنین از سوی دیگر شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی مبالغ سنگین برای احداث برخی فرودگاه ها در سطح کشور پرداخت کرده که آنچنان تقاضای مسافری ندارد ، بدین ترتیب هزینه اعمال شده بدون خروجی مانده است .

عبدی تصریح کرد : زمانی که فرودگاه مقصدی تعداد اندکی تقاضا داشته یا مسیر نزدیک باشد ، تنها هفته ای یک پرواز به آن مسیر اختصاص دهد زیرا برای ایرلاین ها صرفه اقتصادی ندارد ؛ بنابراین ممکن است برخی از افراد زمانی نیازمند سفر به مقصد مورد نظر باشند اما پرواز در آن تاریخ وجود نداشته باشد ، بدین ترتیب دعوای درد این چالش ، برقراری و استفاده از موقعیت «ایر تاکسی» است . «ایر تاکسی» مانند تاکسی اینترنتی در سطح شهر عمل می کند ، هرزمان که مسافر تقاضای پرواز به مقصدی داشته باشد ، تقاضای وی در لحظه به صورت تلفنی یا اینترنتی (رزرو بلیت و برگشت) قابل انجام است .

معاون اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد : هواپیماهای «ایر تاکسی» به دلیل تعداد کم صندلی می تواند با تعداد محدود مسافر پرواز را برقرار کند اما برای اینکه یک هواپیما با ظرفیت ۲۰۰ نفری امکان برقراری پرواز به مقصدی داشته باشد ، حتماً باید ظرفیت تکمیل باشد .

وی گفت : همچنین شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران آمادگی کامل برای همکاری با متقاضیان خرید و اجاره این سبک از هواپیماها را دارد ؛ اگر فرد یا شرکت هواپیمایی این هواپیماها را وارد سپس در بستر شرکت فرودگاه ها اقدام به فعالیت کند ، تخفیف های عوارضی شامل حال آنها خواهد شد .

این مقام مسؤول شرکت فرودگاه ها عنوان کرد : طبق موارد ذکر شده، رونق این هواپیماها در کشور علاوه براینکه موجب کاهش قیمت تمام شده بلیت هواپیما می شود ، میزان عرضه و تقاضای بلیت را به تعادل می رساند . همچنین موجب استفاده از تمام فرودگاه های کشور می شود در نتیجه استفاده از هواپیماهای سبک از تمام زوایای کارشناسی شده به نفع کشور و مردم خواهد بود و می تواند گام بزرگی در راستای تحقق به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» باشد .

عبدی با اشاره به سبک دوم «ایر تاکسی» گفت : در پروازهای پریمیوم خدمات (VIP) به مسافران ارائه می شود و حدود ۶ الی ۱۰ نفر ظرفیت دارد که خانوار می توانند با خرید بلیت این پرواز به صورت خانوادگی به مقصدهای نزدیک مانند شمال کشور ، سفر کنند اما نرخ بلیت این پرواز قطعاً نسبت به اکونومی بیشتر خواهد بود .

وی با تاکید بر اینکه پرواز با «ایر تاکسی» موجب صرفه جویی در زمان می شود ، ادامه داد : پرواز با این سبک از هواپیماها معطلی سفر با هواپیماهای دیگر را نخواهد داشت و «ایر تاکسی» صرفاً برای افراد تاجر یا ثروتمند نیست و در تمام جهان برای عموم مردم قابل استفاده است ؛ همچنین در برخی شرایط مسؤولان کشور ، فوتبالیست ها و ورزشکاران برای سفرهای استانی یا انجام مسابقات داخل کشور متقاضی اجاره این جت ها هستند .

معاون اقتصادی شرکت فرودگاه ها خاطرنشان کرد : بهره مندی از موقعیت این جت ها می تواند موجب رونق کسب و کار ایرلاین های موجود و سرمایه داران کوچک شود . هم اکنون شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران زیرساخت های لازم برای نگهداری و آموزش پرواز این سبک از هواپیماها را دارد .

وی در خصوص نرخ این پروازها ، گفت : مسؤول قیمت گذاری نرخ بلیت ها ایرلاین ها هستند و متولی قانون گذار برای تصویب نرخ بلیت ها سازمان هواپیمایی کشور است ؛ اما قطعاً با قیمت بلیت هواپیماها بسیار متفاوت خواهد بود .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصناف در مهار تورم نقش مهمی دارند
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال