Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@15:39:58 GMT

کارآفرینان امیدبخش

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۴۸۴۳

کارآفرینان امیدبخش

ارومیه - ایرنا - عده ای از صنعتگران و کارآفرینان آذربایجان غربی برای رونق تولید داخلی و تامین نیازهای مردم در بخش های مختلف تلاش مضاعف می کنند و با وجود محدودیت های اقتصادی به دنبال ایجاد اشتغال و امیدبخشی در سطح جامعه هستند.

به گزارش ایرنا، اگرچه سهم قابل توجهی از واحدهای تولیدی با رکود مواجه است اما برخی از صنعتگران در همین شرایط نیز با تلاش فراوان به دنبال توسعه اقتصاد داخلی هستند و سهم خود را برای گذر از شرایط تحریم های یکجانبه آمریکا علیه کشورمان به خوبی ایفا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این افراد که بیشتر در صنایع کوچک مستقر در شهرک های صنعتی آذربایجان غربی فعالیت دارند، باید بیش از پیش مورد حمایت قرار بگیرند تا با تکیه بر ایده ها و تکنولوژی های روز دنیا چرخ های تولید را به حرکت در بیاورند.
خبرنگار ایرنا در مرکز آذربایجان غربی با چندین نفر از این صنعتگران امیدبخش گفت و گو کرده است تا تصاویر امیدبخشی از صنعت این استان را در ذهن مخاطبان به نمایش بگذارد.
مدیرعامل یکی از این واحدها که در زمینه تولید ماشین آلات پخت نان و شیرینی فعالیت می کند، بیان کرد: این واحد تولیدی از سال 1382 فعالیت خود را در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع و با زیربنایی به میزان 6 هزار متر مربع آغاز کرد و در حال حاضر 73 کارگر، تکنیسین و کارمند در این واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند و سالانه 800 دستگاه را تولید و روانه بازار می کند.
حمید پاشایی بیان کرد: کشورهای کانادا، بلژیک، اتریش، آمریکا، آلمان، استرالیا، انگلیس، ترکیه، عراق، تاجیکستان و آذربایجان بازار هدف محصولات این شرکت به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی با قدرت در حال فعالیت است، اضافه کرد: فقط کمی در بخش تهیه مواد اولیه، تامین ارز با مشکل مواجه هستیم و این امر روند تولید را با مشکل روبرو می کند.
مدیرعامل یک واحد تولیدی در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی نیز گفت: بیش از 24 سال از فعالیت این مجموعه می گذرد و سالانه 35 میلیون واحد لوله آزمایشگاهی و 400 دستگاه سانتریفیوژ مورد نیاز آزمایشگاه ها در این شرکت تولید و روانه بازار داخل می شود.
حسن تنهایی افزود: در حال حاضر 40 کارگر، تکنسین و کارشناس فعال در بیش از سه هزار و 500 مترمربع فضای تولیدی این واحد فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: نیاز حوزه درمان کشور به لوله های آزمایشگاهی 150 میلیون واحد است که 35 هزار واحد از این تعداد در این شرکت تولید می شود.
مدیرعامل یک دیگر از شرکت های فعال که در حوزه تولید مواد بهداشتی از جمله صابون، شامپو، مایع ظرفشویی، مایع دستشویی، سفیدکننده و جرم گیر فعالیت دارد، گفت: این شرکت از 2 سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و با 50 نوع محصول در صدد حضور در بازارهای استان و ایران است.
مهشید جراحی افزود: بیش از 90 درصد مواد اولیه و بخش اعظمی از ماشین آلات این شرکت تولید داخل است و نیاز بسیار کمی به کالاهای وارداتی دارد.
وی با بیان اینکه به دنبال تولید محصول مشترک با ترکیه است، ادامه داد: این محصول با هدف صادرات به دیگر کشورها در ارومیه تولید می شود و با همه توان برای تحقق آن گام برمی داریم.
وی بیان کرد: در حال حاضر 42 نفر در این واحد مشغول فعالیت هستند و با وجود 50 نمایندگی در سراسر کشور، میزان اشتغالزایی غیرمستقیم آن بسیار زیاد است.
یکی از تولیدکننده ایمپلنت های ارتوپدی در ارومیه نیز گفت: این شرکت از سال 1385 فعالیت خود را آغاز کرد و جزو اولین تولیدکننده های ایمپلنت های تیتانیم در ایران محسوب می شود.
محمدباقر حسین زاده افزود: همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مراکز درمانی فعال در حوزه ارتوپدی از محصولات این شرکت که تولیدات آن که با قیمت حدود یک پنجم کالاهای وارداتی توزیع می شود، استفاده می کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر پنج تولیدکننده ایمپلنت های ارتوپدی در کشور فعال است که ایمپلنت های تیتانیومی تنها در ارومیه و مشهد تولید و به بازار عرضه می شود.
وی با اشاره به صادرات محصولات این شرکت به جمهوری آذربایجان و اربیل عراق بیان کرد: در صدد توسعه بازارهای هدف هستیم و این امر را با توسعه کمی و کیفی دنبال می کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 2 هزار قرارداد واگذاری زمین صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان منعقد شده، گفت: بیش از یکهزار و 300 واحد از این تعداد به بهره برداری رسیده است.
علی عبدلی با اشاره به اینکه 2 هزار و 400 هکتار از اراضی این استان در اختیار شهرک های صنعتی است، گفت: 34 شهرک و ناحیه صنعتی در این استان وجود دارد که 25 مورد از این تعداد در مساحتی بیش از 650 هکتار فعال است.
وی ادامه داد: 23 هزار و 180 نفر در واحدهای فعال موجود در این شهرک ها و نواحی مشغول به کار هستند و آمار فعالیت واحدهای تولیدی در آذربایجان غربی، جایگاه این شهرک ها در حوزه صنعت و تولید استان را نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی اظهار داشت: برای راه اندازی 104 واحد طرف قرارداد جدید نیز 34 هکتار زمین در شهرک های صنعتی این استان طی سال 1397 به سرمایه گذاران واگذار شد.
وی ادامه داد: ظرفیت اسمی اشتغال این واحدها سه هزار نفر است که با راه اندازی آنها می توان چرخه اشتغال استان را به حرکت درآورد.
عبدلی بیان کرد: استفاده از فناوری های نوین، بهبود کیفیت محصولات تولیدی، افزایش مزیت رقابتی تولیدکنندگان و استانداردسازی واحدها و تولیدات از مهمترین عوامل توسعه صادرات و ورود به بازارهای بین المللی به شمار می رود که باید تولیدکنندگان به این عوامل دقت کنند.
وی ادامه داد: راه اندازی شرکت شهرک های صنعتی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی بوده که باعث توسعه صنعتی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی در مناطق مختلف کشور و استان شده است.
به گزارش ایرنا، این واحدهای تولیدی جلوه هایی از تحقق شعار «ما می توانیم» در آذربایجان غربی به شمار می رود و فعالیت آنان می تواند مشوقی برای دیگر واحدهای تولیدی باشد.
در شرایط کنونی که تولید داخل و حمایت از آن یک اصل به شمار می رود، این شرکت ها می توانند با توان افزایی در تولید، زمینه توسعه صنعتی کشور و آذربایجان غربی را بیش از پیش فراهم کنند و در بی اثرکردن هرچه بیشتر تحریم ها موثر باشند.
9918/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كارآفريني رونق توليد آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است