Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد ، حجت‌الاسلام اکبر طالبی چاهوکی در کارگروه تنظیم بازار استان یزد که در سالن موحدین استانداری یزد برگزار شد با تبریک به مناسب فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: امیدواریم که بتوانیم در ماه مبارک رمضان از معنویات این ماه پر خیر و برکت استفاده کافی را ببریم.

رئیس کل بازرسی استان یزد در خصوص برگزاری هر چه بهتر جلسات تنظیم بازار در استان گفت: این جلسه تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ و اینکه باید به این‌گونه جلسات را به سمت تصمیمات جدی کاربردی و میدانی که بتوان در راستای عملی کردن آن اقدامات لازم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: همه اقشار مختلف جامعه نسبت به گرانی، بی بند و باری بازار و تفاوت قیمت‌ها ناراحتی دارند و تعارفی هم در این قضیه وجود ندارد و هیچ ربطی به یزد و مناطق دیگر دارد بلکه یک معضل کشوری است که مقداری از آن به وضعیت اقتصادی کشور، جنگ اقتصادی، تحریم‌ها و قسمت عمده آن به بی مدیریتی مرکز و دولت باز می‌گردد.

طالبی چاهوکی با بیان اینکه در استان یزد فعالیت‌های بسیار خوبی با توجه به وضعیت کم نیرویی که دارند صورت گرفته است افزود: بازدهی این فعالیت‌های خوب در بازار نصبی است که امری طبیعی است و وقتی آماری داده می‌شود که برخی از اجناس قیمت‌هایش از استان‌های همجوار کمتر و برخی هم بیشتر یک آمار کلی به ما می‌دهد که آن هم جای گلایه شدید ندارد ولی گرفتاری که در بحث بازار پیش آمده سبب نگرانی همگان می‌شود.

رئیس کل بازرسی استان یزد با اشاره به اینکه مقصر اصلی در بحث فساد اداری و تصمیمات نادرست، منبعش به تهران باز می‌گردد تصریح کرد: درست است که برخی از مشکلات از مرکز است ولی این به معنا نیست که ما در استان هیچ مشکلی نداریم و شرایط ایده آل و مناسب است.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص موارد و مشکلاتی که وجود دارد نباید به هیچ عنوان منفعل عمل کنیم خاطرنشان کرد: منفعل بودن در هر موضوعی امر اشتباهی است بلکه اگر موردی وجود دارد با تصمیمات جدی، دستگاه‌های ذی‌ربط ورود پیدا کنند و نسبت به رفع آن مشکل اقدامات لازم را انجام دهند.

طالبی چاهوکی با بیان اینکه کارهای عملیاتی و تصمیمات جدی‌تری باید در امور گرفته شود تصریح کرد: از امروز در خصوص بحث اتباع و شهرداری‌ها و بازارها نظارت بیشتری خواهیم داشت و کارگروه‌ها را فعال‌تر از گذشته خواهیم کرد تا اگر در بحث نظارت کم کاری بوده جبران شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تنظیم بازار دولت گرانی مشکلات یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۸۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • رابرت دنیرو حمایتش از صهیونیست‌ها را تکذیب کرد
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در شب اعتراض شدید بازیکنان چلسی به تصمیمات داوری (6 می 2009)
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!