Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ منوچهر حبیبی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان که با حضور مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی ظهر چهارشنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: سرمایه اجتماعی در شرایط کنونی به شدت آسیب دیده و لغزان است و آژیر خطر آسیب های اجتماعی به صدا در آمده است و باید برای آن چاره اندیشی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی مظلوم است و کمترین اعتبار را دریافت می‌کند و با موازی کاری دستگاه‌های فرهنگی مواجهیم و هم افزایی نداریم و هر دستگاه مستقل عمل می‌کند به همین دلیل نتایج خوبی نداریم.

حبیبی یادآور شد: بی توجهی به مسائل اجتماعی موجب نابودی سرمایه‌ها می‌شود و مثل موریانه همه چیز را از درون نابود می‌کند و زمانی متوجه می‌شویم که خیلی دیر شده است.

وی اضافه کرد: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مدونی داشته باشیم و این برنامه‌ها فقط کنسرت نیست بلکه همه رشته‌های هنری و قرآنی را در بر می‌گیرد.

حبیبی اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی شامل ایجاد بوستان، خوشنویسی، پیاده روی، افزایش سرانه فضای سبز، محفل قرآنی و مهارت‌های زندگی هم می‌شود و نباید نگاه ما فقط به برگزاری کنسرت باشد بلکه لازم است با نگاه همه جانبه به فکر ایجاد شادابی و نشاط در جامعه باشیم.

وی گفت: شناخت وضع موجود، اولویت بندی نیازها و رصد فعالیت‌ها در مناطق آسیب پذیر و حاشیه شهرها باید به درستی صورت گیرد تا بتوانیم برای کاهش آسیب‌ها اقدام کنیم.

حبیبی تصریح کرد: وقتی نابرابری و بی عدالتی حاکم باشد و نگاه شمال و جنوب را در مدیریت‌ها حاکم کنیم و همه امور در مرکز متمرکز شود باید شاهد ایجاد فاصله و تبعیض در نقاط مختلف شهری باشیم.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین یادآور شد: با وجود این همه دستگاه‌های فرهنگی وقتی از آسیب‌های موجود در برخی مناطق مطلع می‌شویم غصه دار می‌شویم و این وضعیت نشان می‌دهد دستگاه‌ها برنامه خودشان را برای مناطق حاشیه نشین دارند و با این موازی کارها فعالیت‌ها سامان مناسبی نداشته است.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی باید برنامه دهند و با کمک معاونت اجتماعی ضمن اولویت بندی آسیب‌ها در استفاده از اعتبارات به دقت برنامه ریزی کنند تا کارها به تدریج عملیاتی شود.

حبیبی گفت: با استفاده از اعتبارات بازآفرینی برای کاهش آسیب‌ها باید اقدام شود و مسائلی چون اعتیاد، طلاق، فرار از خانه و همسر آزاری و کودک آزاری در اولویت رسیدگی قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی و فرهنگی استان قزوین اعتیاد خوشنویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی ایلام ، با اشاره به اینکه بیش از ۱۴هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است،گفت:بیش از ۷۸ درصد از پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس ایلام منجر به مصالحه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت:مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرائم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های موثری برداشته و قطعا با پای کار آمدن سازمان های حمایتی و دخیل در حوزه آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی ورود کرد.

وی اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران ومددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تعداد11 هزار و 289 پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 78 درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است،اظهار کرد: ایجاد مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه اندازی شده اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد:هر قدر بتوان با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی راحل و فصل کرد به همان میزان بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، همشهریان عزیز می توانند با شماره گیری شماره 096580 ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره مند شوند.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در استان قزوین 
  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد