Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه اینترنتی هیل در گزارشی تحلیل کرد، رئیس‌جمهور آمریکا در حالی در چند جبهه در حوزه سیاست خارجی شامل کره شمالی، ونزوئلا، چین و ایران خود را درگیر ساخته که در هر یک از این حوزه‌ها فشارها علیه دولت او در حال تشدید شدن است و ریاست جمهوری او با اوضاع چالش برانگیز و دشواری روبه‌رو شده است.

به گزارش ایسنا، پایگاه هیل در این گزارش خود می‌نویسد: «در ماه‌های گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به صورت جداگانه با هر یک از کشورهای مذکور در مناقشه قرار داشته و اخیراً مذاکرات تجاری دولت او با چین به مرحله‌ای مهم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان این مناقشات دولت ترامپ همچنان روند مذاکره با کره شمالی بر سر خلع سلاح هسته‌ای را حفظ کرده در حالی که ایران و ونزوئلا را نیز با افزایش تحریم‌ها مواجه کرده است.

در روزهای اخیر وضعیت مخاطره‌برانگیز در هر یک از این موارد برای دولت ترامپ تشدید شده است و تلاقی پیدا کردن وقایع باعث شده ترامپ و مشاوران ارشد او با تصمیم‌های مهمی که می‌تواند ارتش آمریکا را درگیر کند، باعث تغییر شکل اقتصاد بشود یا روابط دیپلماتیک را هرچه بیشتر تیره سازد روبه‌رو است.

پاتریک شاناهان، وزیر دفاع موقت دولت آمریکا اخیرا به خبرنگاران گفت: در وزارتخانه ما چندین مساله به صورت همزمان در دست پیگیری هستند. من فکر می‌کنم وقایع چند روز پیش در رابطه با کره شمالی نشان می‌دهد دنیا یک مکان بسیار پویا است. در برنامه‌های ما برای دیپلماسی تغییری به وجود نیامده است اما منابع، نظامیان و آرایش نیروهای ما مثل قبل است.»

به نوشته پایگاه هیل: «ترامپ همچنان در قبال ایران و ونزوئلا با آزمونی برای خویشتنداری روبه‌رو است و تاکنون دولت او برای تحریک این کشورها متوسل به تحریم شده اما امکان اقدام نظامی نیز در چشم‌انداز روبه‌رو دیده می‌شود.

رابرت منینگ، یک کارشناس ارشد در مرکز امنیت و استراتژی اسکاکرافت در شورای آتلانتیک گفت: دولت ترامپ تاکنون در تشکیل یک ائتلاف علیه مادورو شکست خورده است و دارد مساله ونزوئلا را تبدیل به مساله‌ای بین این کشور و آمریکا می‌کند. چنین چیزی اصلاً برای آمریکا ضرورت نداشته و مضر است.»

این پایگاه آمریکایی در ادامه عنوان می‌کند: «دولت آمریکا در حالی دولت مادورو را هدف تحریم قرار داده که همراه با چند کشور دیگر از خوآن گوآیدو رهبر مخالفان دولت ونزوئلا حمایت می‌کند اما این راهبرد هنوز منجر به انتقال قدرت که هدف ابراز شده از سوی دولت آمریکا است نشده است.

چند روز پیش ترامپ در مصاحبه‌ای در پاسخ به سوالی درباره خط قرمزهای احتمالی‌اش در ونزوئلا به نوعی اکراه خود را نسبت به مداخله نظامی در این کشور نشان داد."

همچنین به گفته منینگ، دولت ترامپ باید در قبال چین و کره شمالی نگرانی بیشتری داشته باشد.

این کارشناس اظهار کرد: شما باید تصمیم بگیرید که اولویتهایتان چیست و منفعت اصلی برای آمریکا چیست. من معتقدم مسائل چین و کره شمالی برای آمریکا مهمتر محسوب می‌شوند و سیاست فعلی کشورمان نسبت به ایران را هنوز نمی‌توانم درک کنم.»

این پایگاه اینترنتی در ادامه تصریح داشت: «دولت ترامپ همچنان که به دنبال توافق با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بر سر خلع سلاح هسته‌ای است، صبر و تملق گویی از خود نشان می‌دهد.

روز جمعه گذشته دولت آمریکا به اقدام کره شمالی در آزمایش یک موشک واکنش نشان داد. این اتفاق تلاش‌های ترامپ برای آن که شخصاً با کیم جونگ اون بر سر خلع سلاح هسته‌ای توافق کند را زیر سوال برد.

دولت ترامپ با وجود تاکید برخی منتقدان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودن رهبر کره شمالی همچنان به تلاش‌هایشان برای خلع سلاح شبه جزیره کره متعهد است.

منینگ تصریح کرد: من فکر می‌کنم ما محدویتهای دیپلماسی شخصی و نشستها را دیده‌ایم و به نظر می‌رسد که ترامپ فکر می‌کند دیپلماسی شبیه به بستن یک قرارداد املاک است. اوضاع به این ترتیب خوب پیش نخواهد رفت.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۲۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهاد‌های آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهاد‌های ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند. 

وی افزود: سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد؛ به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشور‌ها و ملت‌ها به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌