Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما در مجموعه جهاد کشاورزی متعهدیم تا پایان کار و پرداخت خسارت و آماده سازی و بازسازی اراضی جهت کشت در کنار کشاورزان متأثر از سیل باقی بمانیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، عبدالمهدی بخشنده عصر چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در جلسه بررسی برآورد و پرداخت خسارات سیل به بهره برداران بخش کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در سیل اخیر ۲۳ استان کشور به درجات مختلف متأثر شدند که  ۷۵ درصد خسارات این سیل به حدود ۴ یا ۵ استان کشور وارد شد که خوزستان با حدود ۵۰ درصد خسارت در رتبه نخست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه خسارت های سیل امسال حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان در حوزه زیر ساخت های بخش های مختلف استان بوده است.

بخشنده با اشاره به اینکه طی ۱۲ ماهه سال گذشته، ۱۹ میلیون تن واردات در بخش کشاورزی  داشته ایم که بیشتر مربوط به محصولاتی چون، ذرت، کنجاله سویا و جو بوده است، تصریح کرد: در سال جاری نیز اگر قیمت های جهانی ثابت باشد، حدود ۱۰ میلیارد دلار واردات کالای اساسی و مورد نیاز کشور را در دستور کار خواهیم داشت.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه دولت تصمیم گرفته است کالاهای اساسی کشور را با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد کند، عنوان کرد: کالاهای گوشت، حبوبات، کره و چای نیز با تصمیم دولت با ارز نیمایی وارد می شود.

بخشنده بیان کرد: ما در جهاد کشاورزی مصر هستیم نهاده های تولید مانند کود، سم، داروهای دامی، مکمل های دامی، واکسن و بخشی از ماشین آلات خاص را با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد کرده و در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه حدود یک میلیون تن گندم در استان های سیل زده از دست داده ایم، تصریح کرد: در میان این میزان خسارت، خبر خوب این است که خرید گندم خوزستان از مرز ۹۰۰ هزار تن عبور کرده است و طبق آمارهایی که در دست داریم قطعا میزان خرید نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت و امیدواریم امسال نیز به مانند سال گذشته همچنان در تامین گندم کشور خودکفا بمانیم و نیازی به واردات نداشته باشیم.

معاون برنامه ریزی و اقتصاد وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پرداخت ۹۰ درصد از وجه خرید گندم از کشاورزان، گفت: همه ما در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی متعهدیم تا پایان کار و بازسازی و آماده سازی مزارع و اراضی جهت کشت در کنار کشاورزان خسارت دیده باقی بمانیم و امید را به آنها بازگردانیم.

بخشنده با اشاره به اینکه پرداخت غرامت در هر هکتار حدود ۱۲ میلیون تومان برای دولت هزینه دارد و چنین پرداخت خسارتی چه قبل و چه بعد از انقلاب بی سابقه است، بیان کرد: تصمیم گرفتیم تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی با سود ۴ درصد با تنفس سه ساله و باز پرداخت ۳ ساله در اختیار آسیب دیدگان از سیل قرار دهیم و تسهیلاتی نیز که قبلا دریافت کرده اند را نیز به مدت ۳ سال امهال کنیم که همه هزینه های این تاخیرها و مابه التفاوت سود بانک از ۴ درصد تا ۱۸ درصد به عهده دولت است.

وی ضمن درخواست ارزیابی دقیق و قابل دفاع از خسارت های بخش کشاورزی، تاکید کرد: بازسازی و آماده سازی مزارع و اراضی برای کشت تابستانه و پاییزه و تخلیه آب از اراضی باید به سرعت انجام شود.

بخشنده با اشاره به اینکه در سیلاب اخیر ۵ واحد نیشکر به زیر آب رفت، تصریح کرد: با از دست دادن چند صد هزار تن شکر به دلیل سیل و خشکسالی سال گذشته و کاهش تولید نی، مجبور به واردات شکر شدیم باید هر چه سریعتر تاسیسات و مزارع نیشکر راه اندازی و بازسازی شود.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خوزستان توانایی پرچمداری تولیدات کشاورزی در کشور را دارد، تاکید کرد: ما مصر هستیم که شرایط تولقد محصولات کشاورزی در خوزستان به شکل اولیه خود باز گردد، چون خوزستان تامین کننده بخش گسترده ای از تولیدات کشاورزی در کشور است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خشکسالی سیل کالاهای اساسی کود وزارت جهاد کشاورزی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۵۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌های تحولی سازمان ثبت اقدامات خوبی در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی صورت گرفته، از تخصیص اعتبارات ویژه و انعقاد قراردادهای نقشه‌برداری رایگان اراضی زراعی خبر داد.

سیدمهدی هاشمی شامگاه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در دیدار با بخشدار مرکزی جیرفت اظهار کرد: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقاء امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکان، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان، اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته که در این راستا برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قراردادها نقشه‌برداری می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در شهرستان جیرفت، میزان مساحت قراردادهای این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و یادآور شد: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

در پایان میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت، فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعان توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی