Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@09:25:11 GMT

سخنی با معاون عمرانی استاندار

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۹۷۵۱

سخنی با معاون عمرانی استاندار

روزنامه آوای خراسان جنوبی روز پنجشنبه نوزدهم اردیبهشت سرمقاله «سخنی با معاون عمرانی استاندار» را به قلم امین جم منتشر کرد.

اوایل همین هفته بود که استاندار کابینه ی خود را تکمیل و معاونان جدیدش را معرفی کرد. معتمدیان 4 معاون خود را در شرایطی انتخاب کرد که همه نگاه ها به او بود. معتمدیان در چینشی جدید، محمد حسینی، از مسئولان باسابقه استانی را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا ترکیب کابینه ی استاندار دو نیروی بومی در میان خود دارد و همین موضوع نشان از توجه استاندار به نیروهای متخصص بومی و اهمیت به نظر کارشناسان و صاحب نظرانی است که به این مهم تاکید داشته و دارند. در این مطلب اما روی سخن با معاون عمرانی استاندار و نقش تعیین کننده ای است که مهندس میرجعفریان می تواند در این پست کلیدی برای توسعه استان ایفا کند. طبق شناختی که از استاندار و سطح مطالبه گری و عملگرایی ایشان وجود دارد، بی شک معاون انتخابی وی نیز باید دارای همین خصوصیات و روحیات جهادی باشد. بررسی رزومه و پیشینه معاون عمرانی تازه منصوب شده نیز گویای این موضوع است که تخصص و تجربه کافی برای این پست را کسب کرده است. میرجعفریان در حوزه راه و شهرسازی عقبه طولانی دارد و طبق بررسی ها از ارتباطات خوبی نیز با دو مجموعه وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی برخوردار است و با استفاده از این ظرفیت ها می توان کارها کرد. توقع ما از معاون عمرانی استاندار در ابتدا، اولویت بندی تعریف طرح های عمرانی و اجرای طرح های عمرانی با اولویت بیشتر و مهم‌تر است. موردی که طی این سالها بارها بخاطر بی توجهی به آن ضررهای بسیار دیده ایم. طبق سخنان استاندار که بر لزوم برنامه ریزی مسئولان تاکید می کنند، اهمیت اولویت بندی بیش از پیش نمایان می شود. همانطور که استاندار نیز از مدیران توقع مطالبه گری از مسئولان کشوری را دارد و آنرا تنها راه برای استان می داند، معاون عمرانی استاندار نیز در صدر این خواسته ها قرار می گیرد و نیاز است بیش از همه در حوزه های تخصصی خود مطالبه گر باشد. مطالبه گری برای احقاق حق و حقوق مردم مظلوم و نجیب خراسان جنوبی که به حق لایق خدمت اند. این مطالبه گری نه فقط از مسئولان کشوری بلکه باید از مدیران استانی نیز انجام پذیرد. نکته دیگر این است که با توجه به پیشینه فعالیت معاون عمرانی استاندار و تعاملات با مجموعه راه و شهرسازی، انتظار می رود چالش ها و مشکلات قدیمی استان در این حوزه جدی تر پیگیری شوند. جاده های زمینی استان سالهاست در گیر و دار دوبانده شدن به سر می برند اما مشکلات بودجه ای همواره گریبان گیر استان بوده است. احداث راه ریلی استان نیز با تمام وعده های زیبایی که داده می شود، نوع جدیدی از مطالبه گری می طلبد. علاوه بر این باتوجه به اختیارات و وظایف معاون استاندار، انتظار داریم در حوزه آب نیز اتفاقات عمرانی جدید و تازه ای برای استان رخ دهد. آب از مهم ترین مسائل استان است و نیاز است تا معاون هماهنگی امور عمرانی به شکل ویژه این مهم را در اولویت قرار دهد. طرح های ویژه برای مدیریت آب، پیشگیری از مشکلات احتمالی و علی الخصوص اجرای طرح های تامین آب استان از جمله درخواست ها از معاون عمرانی استاندار است. امیدواریم حالا پس از تکمیل کابینه و حضور معاونان در جایگاه های تعیین شده، شاهد اتفاقات مثبت تازه ای باشیم و علی الخصوص از معاون عمرانی استاندار می خواهیم مطالبات را جدی گرفته و با نگاه و منش جهادی در پی حل مسائل باشند.
3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زيربنايي معاون عمراني سرمقاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با تاکید بر پرداخت حق سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر، گفت: سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی طی ۳۲ سال گذشته تا قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم از سوی راه و شهرسازی استان پرداخت نشده بود.

 کیومرث حبیبی، امروز پنجشنبه (۱۳اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور فرماندار و شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: طرح جامع شهر سنندج به سال ۸۷ برمی‌گردد و بعد از ۱۵ سال، امسال بازنگری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: فرایند طولانی بودن تدوین و تایید طرح تفصیلی شهرها تنها مشکل استان کردستان نیست و در بسیاری از استان‌های کشور همین منوال حاکم است.

حبیبی در مورد طلب شهرداری از دستگاه های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی، گفت: اینکه راه و شهرسازی به نمایندگی از دولت بیش از ۳۲ سال حق شهرداری را پرداخت نکرده قبول داریم اما از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه حق سهم شهرداری پرداخت شود به شهر سنندج صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: در ارتباط با وجهه فرهنگی شهر سنندج هم ۱۴ هزار مترمربع فضای تالار مرکزی سنندج که با باری از مشکلات تحویل این دولت داده شد با پیشرفت خوبی جلو می‌رود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در مورد آلایندگی های واحد پتروشیمی هم عنوان کرد: اجازه نمی دهیم سهم شهرداری که حق شهر است در این راستا تضعیف شود هر آنچه در حدود توان و اختیارات باشد انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام