Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود اینکه فرمانداری کلاله وظیفه خود را در قبال مردم و کشاورزان ادا کرد، عدم مدیریت جریان خروجی آب سد بوستان باعث زیر آب رفتن مجدد پل صوفی شیخ داز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، پس از 45 روز و با همت مسئولین محلی و فرمانداری کلاله، پل صوفی شیخ داز بازسازی و لایروبی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این عملیات بزرگترین لوله های بتنی موجود، در پل یاد شده کارگذاشته شد و با رسانه ای شدن این موضوع، این مهم باعث خرسندی کشاورزان و مردم چندین روستا که از این محور برای تردد استفاده می کنند، شد.

 اما عدم مدیریت جریان آب خروجی سد بوستان باعث زیر آب رفتن سازه پل شد و امیدهای کشاورزان و مردم روستاها با زحمت های فرمانداری کلاله و مسئولین، زیر آب رفت.

 با توجه به گفته های فرماندار کلاله در نشست با اصحاب رسانه، این پل مربوط به امور آب می باشد؛ اما جای این سوال پیش می آید که چرا با وجود اینکه فرمانداری و اداره راه اقدام به لایروبی و ترمیم پل کرد، برای جلوگیری از زیر آب رفتن مجدد پل مدیریت لازم انجام نشد؟

با وجود اینکه هزاران نفر از روستاییان و کشاورزان برای تردد از این محور استفاده می کنند و این اتفاق باعث نارضایتی آنها شده است، چرا از سوی اداره کل متولی هیچگونه اقدام عملی یا مدیریتی در این خصوص انجام نگرفته، مگر جز این است که وجود جایگاه مسئولین منوط به وجود مردم و خدمت به آنها است؟

می طلبد مسئولین مربوطه دغدغه مردمی داشته باشند و با تسریع در ساخت این پل، حتی شده در فصل برداشت محصول و با جلوگیری از طی کردن 30 کیلومتر مسافت(توسط مردم روستاها با استفاده از محورهای دیگر)، به کمک مردم بیایند.

انتهای پیام/

 

پل صوفی شیخ داز دانلود پل صوفی شیخ داز دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است

مجید محبی گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۸۴ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها احتمال بروز سیل با توجه به فعالیت این سامانه بارشی و طغیان رودخانه‌ها وجود خواهد داشت بنابراین از هموطنان تقاضا می‌شود در روز‌های اخیر از توقف و تردد در اطراف رودخانه‌ها و مسیل‌ها بپرهیزند و به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه کرده و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه آن‌ها نشود.

وی تاکید کرد: هشدار احتمال وقوع ‏سیلاب کاملا جدی است و شهروندان باید توجه داشته باشند که هر گونه تردد و اتراق در حاشیه ‏رودخانه و مسیل‌ها خطر آفرین و حتی مرگبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • شهادت هزاران نفر از مردم فلسطین، دستاورد غرب وحشی و مدعی دموکراسی است
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • تلاش راهداران برای بازگشایی راه روستایی جهربه پشوئیه شهداد