Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@00:21:03 GMT

نوشیدن چای در وعده سحر چه ضرری دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۳۷۶۰

نوشیدن چای در وعده سحر چه ضرری دارد؟

کوروش صمدپور متخصص تغذیه درباره راهکارهای تغذیه‌ای برای ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: یکی از نکات حائز اهمیت در ماه مبارک رمضان آن است که با توجه به ساعات طولانی که بدن گرسنه و تشنه می‌ماند، تغذیه در وعده‌های سحر و افطار از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مواد غذایی در ماه مبارک رمضان به خصوص سالهای اخیر که این ماه مبارک با روزهای گرم سال همراه می‌شود، دریافت مقدار مناسبی آب است، برای جلوگیری از بروز تشنگی و کاهش آب بدن نکات مهمی است که باید رعایت شود؛ پیش از هر چیزی به یاد داشته باشید که مصرف غذاهای سرخ کرده، تند و شور در وعده سحر می‌تواند تشنگی را برای شما در روز آتی به همراه داشته باشد پس از مصرف این مواد غذایی در وعده سحر پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صمدپور بیان کرد: توجه داشته باشید که استفاده از سبزیجات در وعده سحر بسیار بااهمیت است، مصرف مواد غذایی مناسب به خصوص سبزیجات در وعده سحر، می‌تواند شما را در امر روزه داری همراهی کند.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: سعی کنید تا حد ممکن از مصرف چای در وعده سحر خودداری کنید چرا که استفاده از این ماده غذایی نه تنها مقدرا تشنگی شما را کاهش نمی‌دهد بلکه ممکن است باعث شود آب بیشتری از طریق ادرار دفع شده و بدن ما زودتر با کمبود آب مواجه شود.

وی اظهار کرد: خوردن فست فودها، غذاهای آماده و کنسروی و حتی شیرینی‌هایی مثل زولوبیا و بامیه در وعده سحر می‌تواند باعث تشدید تشنگی در روزهای ماه مبارک رمضان شود و بالعکس دریافت مقدار مناسبی فیبر می‌تواند باعث حفظ رطوبت و آب موجود در بدن شود.

صمدپور با اشاره به اینکه بهتر است در ساعات گرم از منزل خارج نشوید، تصریح کرد: بهتر است از فعالیت در ساعات گرم روز خودداری کرده و عمده فعالیت‌تان را به ساعات خنک‌تر اختصاص دهید و اگر مجبور به این کار شدید از کلاه و عینک ضدآفتاب استفاده کنید.

این متخصص تغذیه بیان کرد: بهتر است برای سحر ترکیبی از کربوهیدرات‌ها مثل برنج و نان و پروتئین‌ها که بهتر است از گوشت سفید مثل مرغ و ماهی تامین شود تهیه و همراه با سبزیجاتی مثل سالاد مصرف کنید.

وی با تاکید بر اهمیت مصرف وعده سحر، بیان کرد: کسانی که وعده سحر را در ماه رمضان حذف می‌کنند علاوه بر اینکه کارایی و عملکرد آنها در روز آینده کاهش پیدا می‌کند، دچار اختلال در روند سوخت و ساز بدن می‌شود.

صمدپور گفت: وعده افطاری بهتر است تا حد ممکن سبک و مفید باشد، بهتر است وعده افطار را با شیر، آب ولرم و چند عدد خرما آغاز کنید و بیشتر به سراغ نان‌های سبوس‌دار و مغزدار بروید، سوپ‌های ساده هم می‌تواند گزینه خوبی برای افطار باشد.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: استفاده از غذاهای پرچرب و سنگین در وعده افطار می‌تواند باعث کاهش اشتها برای وعده سحر شده و در نهایت منجر به آسیب در بدن شود. بهتر است در وعده افطار تا سحر ۲ تا سه واحد میوه دریافت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید.

وی درباره مصرف زولوبیا و بامیه، تشریح کرد: یکی از عادات دیرینه در کشور ما مصرف زولوبیا و بامیه در وعده سحر و افطار است اما توجه داشته باشید که این ماده غذایی بسیار مضر بوده و تمامی مواد تشکیل دهنده از جمله مواد آسیب رسان تلقی می‌شوند.

صمدپور بیان کرد: اگر مقدار زیادی از این ماده در این ایام مصرف کنید، به‌طور حتم در پایان ماه رمضان با افزایش وزن، افزایش چربی خون و افزایش قند خون مواجه خواهید شد.

این متخصص تغذیه یادآوری کرد: برای داشتن تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان سعی کنید از تمامی گروه‌های غذایی استفاده کرده و تا حد امکان از مصرف سرخ کردنی‌ها، غذاهای شور و موارد این چنینی پرهیز کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تغذیه سالم ماه مبارک رمضان افطار سحری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محسن سعادت فر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدام‌های انجام شده برای مهار سیلاب و پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی در بارش‌های بی‌سابقه اخیر در استان خوزستان گفت: با توجه به حجم بسیار زیاد باران در بالادست سد دز و ورود حجم زیادی آب گل آلود به مخزن سد، به منظور پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی طرح غدیر، انتقال منبع تغذیه این طرح از دز به کرخه به سرعت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کاهش تدریجی آب از منبع تغذیه دز به منبع تغذیه کرخه با هماهنگی معاونت‌های شبکه‌های آبیاری و مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان صورت گرفت و با این اقدام جلوی کاهش کیفیت آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی خوزستان گرفته شد.

سعادت فر ادامه داد: انتقال روان آب‌های ناشی از بارندگی حوضه دز به رودخانه کرخه به منظور کنترل سیلاب در پایین دست سد دز به عنوان اقدامی فوری عملیاتی و در این مدت بخش قابل توجهی از سیلاب از طریق سه نقطه ارتباطی دز و کرخه در منطقه غرب شبکه آبیاری دز تخلیه و مهار شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان با اشاره به آماده‌باش کامل شرکت بهره برداری شمال خوزستان در بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: بارش‌های سنگین و حجم زیاد روان آب بالا دست شهر آزادی اندیمشک موجب تخریب سیل بند کرخه شد که این سیل بند با اقدام فوری و جهادی ترمیم شده است.

کد خبر 6099683

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد