Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@18:20:31 GMT

انتقاد مقام رشد انسان‌ها است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۶۲۸۳

انتقاد مقام رشد انسان‌ها است

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان همدان در شورای امر به معروف و نهی از منکر استان با بیان این که مسئولیت شرعی سنگینی بر عهده اعضا این شورا است، اظهار کرد: ما باید پاسخگو فریضه امر به معروف و نهی از منکر این واجب فراموش شده در جامعه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نباید فراموش کنیم تا در این جلسات خودمان را نقد نکنیم رشد نخواهیم کرد و همانند مدیری که بعد از سال‌ها دچار روزمرگی می‌شود ما نیز با این مشکل مواجه می‌شویم و این امری طبیعی است بنابراین باید در مقابل اقدام مناسبی انجام دهیم.

وی گفت: یکی از نقاط ضعف ما در مدیریت، نبود مدیریت مطالعه‌محور در کشور است چرا که مدیران آنقدر گرفتاری‌های کاری دارند که فرصتی برای مطالعه نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به این موضوع باید از جوانان و نخبگانی که فرصت مطالعه دارند و در این زمینه می‌توانند کمک کنند استفاده کرد و نتیجه آن را در پویایی جلسات مطمئنا خواهیم دید.

وی مقام نقد را مقام رشد انسان‌ها دانست و خاطر نشان کرد: هر جا کار فرهنگی جنبه آماری پیدا کند آسیب خواهد دید لذا باید در موضوعات فرهنگی با دیدی جهادی به سمت جلو حرکت کنیم و به قول فرمایش حضرت آقا باید آرایش جنگی در این زمینه بگیریم.

وی ادامه داد: خیلی از آمارهایی که توسط مدیران ارائه می شود در نگاه اول بسیار عالی است اما زمانی که بنده شخصا در بین مردم حضور پیدا می کنم می بینم که خبری از این آمارها در جامعه نیست.

وی یادآور شد: ضرورت کمیته مطالعاتی را زمانی درک خواهیم کرد که بدانیم در عرصه فرهنگی اگر ما در استراحت باشیم دشمن بیدار و مشغول کشیدن نقشه است.

وی با اشاره به این که کمیته مطالعاتی باید با همه نهاد‌ها ارتباط داشته باشد و مورد تایید همه آنها نیز باشد بیان کرد: اعضا این کمیته باید از مشکلات پشت پرده با خبر و با حضور خود در اجتماع دائما در این عرصه مشغول انجام وظیفه باشند.

وی به تشریح دیگر وظایف کمیته مطالعاتی پرداخت و گفت: ایجاد ارتباط با سایر استان‌ها و استفاده از تجربیان موفق آنها نیز می‌تواند ما را در پیشبرد اهدافمان کمک کند.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه یکی از معضلاتی که با آن مواجه هستیم این است که ما درد را می‌دانیم و تشخیص می‌دهیم اما درمان و راهکار اجرایی آن را نمی ‌دانیم و همین موضوع باعث می‌شود که با شکست مواجه شویم.

وی با تاکید بر لزوم آسیب‌شناسی و بررسی مشکلات در جامعه تصریح کرد: بعضی از برخوردهایی که به عنوان راهکار ارائه می شود از آن جایی که بدون آسیب شناسی صورت گرفته خود تبدیل به آسیبی بزرگتر می‌شود.

وی یادآور شد: ما در سطوح مختلف مدیریتی این مطالعات را نمی‌بینیم و همین موضوع است که احتیاج به حضور جوانان و نخبگان را دو چندان می‌کند.

وی در پایان با بیان این که باید خودمان پیشگام حرکت در جامعه باشیم اظهار کرد: ما اگر کارهای خودمان را درست انجام دهیم زمینه‌ای است برای آن که حجاب یک دختر در خیابان درست شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان مطالعه کار فرهنگی انتقاد شورای امر به معروف امام جمعه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری

ایسنا/لرستان واژه‌ها در وصف وجود مبارک معلم عاجز و زبان‌ها در بیان فضایل اساتید بزرگوار قاصرند.

اول معلم خلقت، همان خداوندی است که در سوره عَلُق فرمود «بخوان به نام پروردگارت، همان کس که به وسیله قلم آموخت» پس بدانیم که معلمان جایگاه والا و رفیعی دارند.

جهان هستی جلوه‌گاه صفات خداوندی است آنجایی که از صفت جمیل بودن خداوند یاد می شود این صفت خداوندی را می‌توانیم در جنگل‌ها، گل‌ها و کوه و دشت ببینیم.

صفت دیگر که به قادر بودن خداوند اشاره می‌کند می‌توان قدرت خداوند را در هستی دید اما وقتی می گوید «ان الله علیم» صفت علیم و عالم بودن در معلم جلوه گر شده و تجلی می یابد و چنانچه هر جامعه ای به معلمان خودش ارزش و احترام بگذارد قطعاً آن جامعه به پیشرفت می رسد و استعدادهایش شکوفا می‌شود.

واژه‌ها در وصف وجود معلم عاجز و زبان‌ها در بیان فضایل اساتید بزرگوار قاصرند. چه می‌توان گفت در توصیف انسان‌های فرزانه‌ای که وجود پر برکتشان ترجمان شایسته‌ی آیات الهی و تبلور حدیث شریف «ان العلما ورثه الانبیا» است.

معلمی، آغازی بی پایان است و بزرگان درست گفته‌اند که بهترینِ مردم، معلم می‌شوند و آموزگارانی انسان‌ساز و فرداپرداز.

شناختی که از جاده علم و عقل عبور می‌کند؛ انسان را به سرزمین دانایی، رهنمون می‌سازد و این همان چیزی است که لازمه ساختن یک جامعه با نشاط و آگاه برای نیکو زیستن است. آموزگارانی که راه تعلیم و تربیت را هموار و جان تشنگان را به دریای معرفت، سیراب می‌کنند سزاوار ستایش و قدرشناسی هستند.

بلاشک، انعکاس ذهن پویا و خلاقِ معلمان است که در جامعه آینده ما متبلور می‌شود؛ معلمی که کردار و رفتارش مصداق درس‌ها و توصیه‌هایش باشد، دانش آموزانی شایسته، شهروندانی مسئول و با اخلاق و مردمانی قانونمدار تحویل جامعه خواهد داد.

معلمان خالصانه آموختن را برای جوانه‌های زندگی معنا می‌کنند و قافله‌سالاران کاروان روشنگری هستند؛ دانش‌آموزانی که ریشه در نگاه معلمان گرانقدر این مرز و بوم دارند بی‌گمان، میوه شیرین و ماندگارِ انسانیت خواهند داد.

اساس هستی بر تربیت انسان بوده و رکن اصلی در تربیت انسان معلم است. معلمی یک هنر است و هنر به سراغ معلم و معلم به سراغ هنر می‌رود و هر انسانی نمی‌تواند هنرمند و معلم باشد.

معلمان طلایه داران پیشرفت و تعالی در کشور بوده و معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی در تاریخ ثبت شده و نام و اندیشه معلم از بدو خلقت تا برای همیشه ماندگار بوده و خواهد بود.

جامعه با تمام نقاط قوت خود محصول فکر و هنر معلم است، خود معلم و جایگاه معلم هم نشان دهنده فکر و هنر جامعه است یعنی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند.

۱۲ اردیبهشت، روز ستایش دانایی، تعهد و عشق به رشد و تعالی جامعه است. این روز فرصت مغتنمی است تا از معلمان عزیز به عنوان پیشوایان فکری و فرهنگی جامعه، تجلیل و قدردانی شود.
تقدیر و تجلیل از مقام معلم نباید منوط به یک روز یا هفته باشد، معلمان در تمامی سال مورد تقدیر هستند.

نقش معلم در جامعه نقش پیامبری است و معلمی در سازندگی کشور و نیروهای انسانی جامعه نقشی بی‌بدیل داشته و روز بزرگداشت معلم، روز تکریم عشق و ایثار و روز تجلیل از کسانی است که شهد شیرین علم و دانش را جرعه جرعه در جان‌های تشنگان زلال معرفت جاری می‌سازند.

تاریخ پرافتخار ایران زمین و آثار فرهنگی به جا مانده از شخصیت‌های علمی و فکری، نشانگر جایگاه والای تعلیم و تعلم در این سرزمین است و بی‌تردید پشتوانه این تاریخ پرافتخار، عالمان و معلمان گمنامی هستند که همت بلند آنان، گنجینه فاخری از معارف و شخصیت‌های علمی را برای ملت ما ساخته و زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است.

آری روز معلم روز قدردانی از زحمات کسانی است که عاشقانه در میدان و سنگری قرار گرفته‌اند تا نسلی را تربیت کنند که آینده‌ در دستان آن‌هاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • معلم میراث‌ دار انبیا در تعلیم و تربیت و انسان‌سازی
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • انتقاد ردبول از مرسدس در ماجرای جذب فرستاپن
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • انتقاد تند مدیر سپاهان/ کمیته انضباطی به تخلفات سنگین هواداران پرسپولیس رسیدگی کند
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق (ع)
  • بدجوری دل درد گرفتیم  
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)