Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بعداز ظهر پنجشنبه، روابط عمومی حفاظت محیط زیست فارس خبری منتشر و از آنچه هرس خارج از فصل درختان بود، اطلاع داد؛ موضوعی که با تصاویری از چند ده لانه پرنده که کف خیابان چیده شده بود، دل هر بیننده را به درد می‌آورد.

مهدی سادات شجاعی معاون خدمات شهری منطقه یک شهرداری شیراز به شرح داستان هرس کردن درختان می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپیزود اول:
خبر رسید که در اداره کل محیط زیست استان فارس تخلفی ساختمانی در حال وقوع است و پیاده راه کنار این اداره کل در خیابان اردیبهشت تماما توسط داربست‌های فلزی مسدود شده که با توجه به اختلال در عبور و مرور افراد علی الخصوص بیمارانی که به واسطه حضور پزشکان متعدد در آن محدوده رفت و آمد دارند، کارشناسان واحد پیشگیری از تخلفات ساختمانی در محل حاضر و ضمن اخطار به ایشان از ادامه کار جلوگیری به عمل آمد.

اپبزود ۲:
جلسه ستاد بحران شهرداری با حضور شهرداران محترم‌مناطق و معاون خدمات شهری شهردار محترم، رئیس سازمان آتش نشانی و روسای برخی سازمان‌های ذیربط برگزار شده و مقرر گردید سبک سازی درختان جهت جلوگیری از سقوط (که به علل مختلف طی مدت اخیر بار‌ها شاهد آن بوده ایم و‌شهروندان را جانی و مالی تهدید میکند) و خشکه چینی آن‌ها و از بین بردن علف‌های هرزه به واسطه پیشگیری از وقوع آتش سوزی در دستور کار مناطق قرار گیرد.

اپیزود ۳:
نمایندگان فضای سبز شهرداری همراه با پیمانکار مربوطه در حال خشکه چینی و سبک سازی تنه یک درخت نخل در خیابان اردیبهشت و دقیقا رو به روی سازمان محیط زیست بوده و تنها پیرچه و لیف‌های خشک اطراف درخت را به جهت جلوگیری از آتش سوزی و سبک سازی جدا می‌کردند که با حمله نیرو‌های محیط زیست مواجه شده و سوییچ ماشین شهرداری توسط ماموران آن اداره مصادره گردید.

در ادامه با دعوت ماموران زحمت کش شهرداری که در میان آن‌ها فردی با ۳۰ سال خدمت صادقانه حضور داشته به ساختمان اداره محیط زیست به بهانه بازگرداندن سوییچ خودرو این‌بندگان خدا را در اداره محبوس کرده و‌اجازه خروج به آن‌ها داده نشد و عنوان نمودند همانگونه که شهرداری کار ما را تعطیل نمود ما نیز فعالیت شما را به تعطیلی میکشانیم.

اپیزود۴:
با اطلاع تلفنی از مسئله پیش آمده اینجانب به عنوان معاون اجرایی و‌خدمات شهری همراه با معاوت فنی و مسئول حراست شهرداری منطقه به محل مراجعه و با یکی از مسئولین آن اداره به بحث نشستیم و مقرر گردید صحبت‌ها به مدیر مجموعه انتقال یابد.

با معطلی تقریبا نیم ساعته مدیر ان اداره نزول اجلال فرموده و به حضور مبارکشان شرفیاب شدیم.

این بزرگوار بی خبر از اصل ماجرا با داد و فریاد ابتدا شهرداری را متهم به قطع یک درخت نمودند و وقتی متوجه شدند درختی قطع نشده، شروع به بدگویی نسبت به مجموعه شهرداری و استانداری نمودند که فکر کردید که هستید و غلط کرد فلانی و غلط کرد بهمانی.

ما جهت جلوگیری از تشدید تشنج محل را ترک‌نمودیم و اعلام نمودیم که به واسطه این برخورد‌ها و بیحرمتی نسبت به مسئولین شکایت خواهیم کرد و حَکَم بین ما مراجع قضایی خواهد بود.

جالب است که عوامل ایشان در خیابان و در مقابل انظار عمومی به دنبال ماموران‌زحمت کش شهرداری دویده که شما اجازه خروج‌ندارید و ما ضابط قضایی هستیم و باید دستگیر شوید.

اپیزود ۵:
مسئولین اداره مربوطه با مصاحبه‌های آنچنانی پیش دستی کرده و به خیال خود افکار عمومی را علیه مجموعه زحمت کش شهرداری تهییج کرده که شهرداری با هرس درختان در فصول نامناسب لانه پرندگان را تخریب کرده و با انتشار عکس از تعداد زیادی مثلا لانه پرنده (گویا که آن درخت، نخل نبوده و باغ پرندگان بوده است) سعی در نشان دادن چهره‌ای غیرواقعی از مجموعه شهرداری داشته و خود را منجی بی، چون و چرای محیط زیست معرفی نماید.

انگار که پریشان را مجموعه شهرداری خشکانده و دشت ارژن و دشت برم و ... را پاکبانان شهرداری با جاروی دستی از وحوش خالی کرده اند.

سادات شریفی در نتیجه گیری از آنچه در قالب اپیزود‌ها بیان کرد، آورده است.

لازم نیست برای پیشرفت جامعه عصای موسی داشت و دم مسیحا.

به هیچ سحر و جادویی هم برای بهبود شرایط کنونی نیاز نیست.

کافیست هر کس از خودش شروع کند.

تمکین به قانون به جای دور زدن آن و غوغاسالاری‌های بی مورد تنها و تنها کلاف پیچیده‌ای را پیچیده‌تر میکند.

اینکه یک اداره دولتی که باید به لحاظ عملکردی الگوی عوام قرار گیرد اخذ مجوز ساخت و ساز را دون شان خود بداند و اینگونه تنها به واسطه اینکه ماموران شهرداری به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و از ادامه تخلف ساختمانی ایشان جلوگیری کرده اند در صدد تلافی برآمده و فضا را برهم بریزد تا آنجا که مورد سواستفاده رسانه‌های معاند خارجی قرار گیرد با هیچ متر و معیاری پسندیده نیست.
انتهای پیام/م

هرس بی‌موقع درختان شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن