Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:28:36 GMT

همه نهادهای دولتی برای تامین نیازهای جوانان پاسخگو باشند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۰۰۲۰

همه نهادهای دولتی برای تامین نیازهای جوانان پاسخگو باشند

عباسعلی پوربافرانی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: مسکن، اشتغال، مشارکت اجتماعی، ازدواج، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت از جمله نیازهای این قشر است که توسط یک نهاد و یا وزارتخانه قابل تامین نیست.
وی بیان کرد: تشکیل یک سازمان مستقل در حوزه جوانان به تنهایی قادر به پاسخگویی نیازهای آن ها نیست و باید همه سازمان ها برای این جمعیت سنی کشور برنامه و اقدام تخصصی در حوزه خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم نایین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت اخیر با ارائه یک لایحه استقلال حوزه جوانان و احیا سازمان ملی را خواستار شد، تصریح کرد: باید اقدام کارشناسی در این خصوص انجام شود و سلیقه ای تصمیم گیری نشود که در یک مقطع ادغام و در یک مقطع زمانی استقلال این حوزه مطرح شود.
وی ادامه داد: پیشنهاد دولت برای تفکیک سازمان ملی جوانان از ورزش به دلیل اینکه در وزارت ورزش و جوانان اهمیت کمتری به این حوزه داده می شود صحیح است اما باید این درخواست به منظور جلوگیری از تحمیل هزینه به کشور بازنگری دقیق تری نسبت به آن انجام شود.
وی با بیان این که این قابلیت برای تشکیل وزارت جوانان وجود دارد، خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی کشور و کمبود اعتبارات دولت باید در این خصوص مورد توجه باشد که این تفکیک نباید هزینه ای را تحمیل کند زیرا در زمان حاضر شرایط کشور مساعد نیست و چنین پیشنهادی باید در شرایط مساعد کشور انجام گیرد.
پوربافرانی اضافه کرد: تقویت معاونت جوانان در شرایط فعلی باید انجام شود تا اینکه حوزه های دیگر بر این بخش سایه ایجاد نکند و شیوه صحیحی و به دور از نظر سلیقه ای بکار گرفته شود.
وی یادآورشد: جوانان قشر عظیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند که باید توجه ویژه ای به این افراد برای اعتلای کشور صورت گیرد اما تنها این موضوع یک سازمان خاصی نباید پیگیری بشود بلکه باید همه نهادها پاسخگو باشند.
توجه به موضوع جوانان در شرایطی که 31.5 درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده اند، جایگاه ویژه ای دارد؛ بنابر این دولت مجددا لایحه تفکیک حوزه جوانان از ورزش را به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده که این موضوع در کمسیون ها در حال بررسی و پس از تصویب به صحن علنی مجلس خواهد رفت.
/6026/7131
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آسیب های اجتماعی استقلال کارشناسی مجلس شورای اسلامی وزارت ورزش و جوانان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟