Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ رییس گروه اقدام ایران در گفت: گو با پی بی اس مدعی شده ایران با برنامه هسته‌ای خود اخاذی می‌کند وگرنه این کشور چه نیازی به غنی سازی اورانیوم بالاتر از درصد مورد نیاز برای برنامه صلح آمیز هسته‌ای دارد؟
بریان هوک در گفت‌وگویی با پایگاه خبری آمریکایی پی بی اس در سالگرد خروج آمریکا از برجام مدعی شده ایران با برنامه هسته‌ای خود اخاذی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس گروه موسوم به اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا درباره اظهارات روز گذشته مجید تخت روانچی سفیر ایران در سازمان ملل درباره تمایل دولت ترامپ به تحریک ایران با هدف آغاز یک جنگ گفته من صحبت‌های تخت روانچی را ندیدم. تنها می‌توانم بگویم که ایران نمونه‌ای از یک دولتی است که با مساله هسته‌ای اخاذی می‌کند. این استراتژی چندین سال برای آن‌ها کارآمد بوده است. آن‌ها از این روش برای ارعاب دیگر ملت‌ها استفاده کردند و دیگران نیز عواید اقتصادی را برای آن‌ها به ارمغان آوردند و کاری کردند آن‌ها فکر کنند مستحق این درآمد‌ها هستند.
او گفته در واقع ایران به غنی سازی بالاتر از حد استفاده در صنایع صلح آمیز هسته‌ای نیازی ندارد. در نتیجه ما خوشحالیم که از توافق هسته‌ای خارج شده است اما الان برای مقابله با ایران آزادی عمل بیشتری داریم و می‌توانیم مانع از دستیابی آن‌ها به بمب اتم شویم. به گزارش رویداد۲۴ هوک درباره اظهارات حسن روحانی درباره کاهش تعهدات برجامی و اینکه ایران همچنان معتقد است باب مذاکره باز است، گفت: این ایران است. بزرگترین حامی تروریسم که تهدید به غنی سازی اورانیوم با درصد بالا و بالاتر از حد لازم برای برنامه‌های صلح آمیز هسته‌ای می‌کند. آن‌ها از برنامه هسته‌ای برای پوشش طیف وسیعی از فعالیت‌هایشان در صدور سیاست خارجی انقلابی به سراسر خاورمیانه استفاده می‌کنند. سیاستی که از لبنان تا حوثی‌ها در یمن کشیده شده است. بریان هوک گفته کاری که ما خارج از برجام کردیم این است که هزینه‌های توسعه طلبی‌های سیاست خارجی ایران را زیاد کردیم و با فشار اقتصادی زیاد خود این رژیم را تحت فشار قرار دادیم تا به اهداف امنیت ملی خود خارج از برجام دست پیدا کنیم. مسئول ایران در وزارتخارجه آمریکا درباره اینکه برخی منتقدان معتقدند اعمال فشار و مقابله با ایران در زمانی که برنامه هسته‌ای ایران محدود شده ساده‌تر است، گفت: ایران هنوز درتوافق هسته‌ای مانده و ما از آن خارج شدیم. در نتیجه ما دیگر تحت فشار هیچ یک از محدودیت‌های این توافق نیستیم. زمانی که در توافق بودیم نمی‌توانستیم از تحریم‌های بانکی و نفتی علیه ایران برای تغییر رفتار‌های خصمانه‌اش در خاورمیانه استفاده کنیم. این مقام آمریکایی با اشاره به تحریم تقریبا ۱۰۰۰ فرد و سازمان ایرانی که در طیف‌های متعددی از فعالیت‌ها از هسته‌ای گرفته تا موشکی و منطقه‌ای و مساله بازداشت آمریکایی‌ها در ایران مشغولند، گفت: ما شاهد تغییراتی هستیم. ایران مجبور شده بودجه دفاعی‌اش را برای دو سال پی در پی کاهش دهد. مهمترین شریک ایران در منطقه یعنی حزب الله درخواست عمومی برای کمک مالی کرده چرا که ایران دیگر آهی در بساط ندارد. در نتیجه ما خوشحالیم که تاثیرات مثبتی تنها در یک سال گذاشتیم و امروز سالگرد خروج ما از برجام است. او در باره کمپین حداکثر فشار و تحریم‌های جدید علیه صنایع فولاد، مس و آلمینیوم ایران و اینکه آیا این تحریم‌ها برای بازگشت ایران به میز مذاکره است یاخیر؟ گفت: ما می‌خواهیم به یک توافق بهتر و جامع‌تر برسیم که تنها محدود به برنامه هسته‌ای نباشد. ما خوستار توافقی هستیم که برنامه هسته‌ای، برنامه موشکی، برنامه‌های منطقه‌ای و حقوق بشری ایران را شامل شود. هوک با اشاره به اظهارات وزیر خارجه آمریکا گفت: پمپئو تقریبا یک سال پیش به وضوح اعلام کرد که چه درخواست‌هایی از ایران دارد و از جمهوری اسلامی خواستتا مانند یک کشور عادی عمل کند و کمتر انقلابی باشد. برچسب ها: بریان هوک ، اورانیوم

منبع: خرداد

کلیدواژه: اورانیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • هاآرتص: جوانان اسرائیلی امید خود را از دست داده‌اند؛ این خانه در آستانه فرو ریختن است/ بلینکن: بدون آتش‌بس در غزه، دست‌یابی به راه حل با حزب الله غیرممکن خواهد بود/ کلمبیا روابط خود با اسرائیل را قطع می‌کند/ نرخ فقر در غزه به بیش از ۹۰ درصد رسید + عکس و ف
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد