Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه هر روز یک موضوع بی‌خود و بی‌جهت در کشور مطرح می‌شود و آینده‌نگری را از کشور می‌گیرد گفت: دولت برای کنترل بازار و نظارات بر آن تنبل و بی‌برنامه است در حالی که اگر بخواهد می‌تواند این کار‌ها را محقق کند. به گزارش بلاغ، عزت‌الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به گرانی اجناس و کالاها در ماه رمضان و عدم نظارت دولت در این خصوص، گفت: متأسفانه در مسائل مهم و جزئی در کشور برنامه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در نوروز سال جاری تحقیق مشترک را با چند حقوقدان بین‌المللی انجام دادیم.

وی درباره جزئیات این تحقیق گفت: بررسی کردیم که آیا در دنیا کشوری مثل ایران وجود دارد که هنگام بررسی و تنظیم بودجه چانه‌زنی‌ها برای افزایش ارقام بخش‌های مختلف آن وجود داشته باشد؟ که نتایج جالبی داشت و مشخص شد که فقط در ایران چنین رویه‌ای وجود دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: هنگام برداشت گندم بذرهای مختلفی درباره قیمت خرید تضمینی آن وجود دارد و زمان نهایی شدن نرخ حقوق و دستمزد هم جنگ‌های رسانه‌ای زیادی در این خصوص وجود دارد.

یوسفیان ملا تصریح کرد: مسئولین کشور با شنیدن گرانی برخی اجناس و کالاها باید بلافاصله تشکیل جلسه داده و شورای تأمین شهرستان و استان نشست برپا کند و این موضوع را بررسی کرده و از مقامات مافوق خود کسب تکلیف کنند. این در حالی است که متأسفانه ما برنامه‌ای را در این خصوص نداشته و برنامه‌ریزی لازم را نداریم.

نماینده مردم آمل در مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه هر روز یک موضوع بیخود و بی‌جهت در کشور مطرح می‌شود و آینده‌نگری را از کشور می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان مردم به سمت استفاده بیشتر از خرما می‌روند در حالی که دولت و وزارتخانه‌های آن هیچ برنامه‌ای درباره خرید این محصول و تنظیم بازار آن ندارند.به گزارش فارس، ضمن اینکه مطمئن باشید در تأمین نیازمندی‌های دیگر هم پس از ماه رمضان چون برنامه‌ای را از قبل نداریم نمی‌توانیم کاری را پیش ببریم.

یوسفیان ملا اظهار داشت: باید با برنامه‌ریزی‌های لازم کمبودهای بازار از هفته‌ها و ماه‌های قبل برطرف شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه مقادیر بسیار زیادی گوشت به کشور وارد شد که بیش از نیازمندی‌های سال‌های گذشته‌مان بود اما قیمت گوشت همان 90 هزار تومان باقی ماند و نتوانستیم قیمت را بشکنیم. در حالی که دولت می‌توانست با استفاده از ظرفیت نهادهای نظارتی این کار را به راحتی انجام دهد.

وی با بیان اینکه دشمن بیکار ننشسته و به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی است، به همین جهت باید مدیران و مسئولین در تمامی بخش‌ها تعاریف مشخصی را داشته باشد.

یوسفیان ملا با بیان اینکه امکانات در کشور زیاد است و ریالی از درآمدهای کشور بر اثر تحریم‌ها کم نشده است، گفت: درآمدهای داخلی کشورمان به هیچ وجه تحت تأثیر تحریم‌ها نبوده و نخواهد بود این در حالی است که ما 90 هزار میلیارد تومان مطالبات وزارت اقتصاد از مالیات‌های معوق و فرارهای مالیاتی است که با آن می‌توان کشور را اداره کرد.

وی با بیان اینکه مالیات‌های معوق نزدیک به بودجه عمرانی کشور است و دو برابر یارانه پرداختی ماهیانه به مردم است، گفت: متأسفانه مسئولین و مدیران در این خصوص برنامه‌ریزی لازم را ندارند و به جای گران کردن بنزین می‌توانستند به سمت وصول این مالیات‌ها بروند. البته باید اذعان کنیم که دولت در حال حاضر هم تنبل است و هم بی‌برنامه.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور در زمینه مالیاتی، بحث مربوط به اصلاح نظام مالیاتی و تمرکز بر مالیات‌ستانی هوشمند و عادلانه است. این موضوع به خصوص در مقابل تولید و همچنین مردم اهمیت بسیاری بالایی دارد؛ از همین رو بررسی آمار و ارقام مربوط به عملکرد سال گذشته در این زمینه بسیار مهم و کاربردی است.

طبق آمار سال گذشته میزان مالیات پرداختی کل مشاغل کشور از مجموع درآمدهای مالیاتی، عددی کمتر از ۶ درصد بوده است که نسبت به حجم بالای این بخش از اقتصاد در تولید ناخالص ملی که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد را شامل می‌شوند؛ این بخش مالیات کمتری نسبت به حجم خود در اقتصاد ایران پرداخت کرده است.

با وجود شاخص پایین مالیات به تولید ناخالص ملی در بخش مالیات اصناف، تمرکز اصلی نظام مالیاتی در دولت سیزدهم، بر اعطای هدفمند معافیت‌های مالیاتی به مشاغل خرد و مردمی در مقابل مشاغل و اصناف خاص دانه درشت با درآمدهای کلان بوده است.

هدف قرار دادن مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان می تواند به رفع مشکلات نابرابری درآمد در اقتصاد ایران نیز کمک کند. مطالعات نشان داده است که نابرابری درآمد در کشور با تکیه بر اصلاح نظام مالیاتی در حال کاهش است و پیش از این اقدامات وضعیت به طوری بود که درصد کمی از جمعیت سهم نامتناسب زیادی از ثروت را در دست داشتند.

با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل پردرآمد و اصناف خاص، دولت در سال گذشته علاوه بر افزایش درآمد مالیاتی از این محل، توانسته است که ثروت را نیز به شیوه‌ای عادلانه‌تر نسبت به قبل توزیع کند.

در بخش مالیات اصناف، بیش از ۵۰ درصد اصناف خرد مالیاتی پرداخت نکردند و از طرف دیگر بیش از ۵۰ درصد مالیات اصناف تنها توسط ۱ درصد پرداخت شده است. از همین رو تمرکز ویژه سازمان امور مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان با تکیه بر اعداد و ارقام عملکرد مالیات اصناف سال گذشته بوده است.

تمرکز بر مالیات‌ستانی سیستمی و تقاطع داده‌ها مسیر اصلی تحقق این امرفراهم شده است. در این مدل با تکیه بر شفافیت اطلاعات سیستمی حاصل از سامانه مودیان و همچنین اعمال معافیت‌های مناسب برای اصناف کوچک و خرد، مسیر تحقق عدالت مالیاتی با تمرکز نظام مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل خاص با درآمدهای کلان فراهم شده است.

نوع مودیان

سهم مودیان

درصد از مالیات مشاغل

سهم مردم و کسب‌وکارهای خرد از مالیات بخش اصناف

۹۹%

۵۰%

سهم اصناف و مشاغل خاص دانه‌درشت با درآمدهای کلان

۱%

۵۰%

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!