Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اين که اگر يکپارچه باشيم،دسيسه هاي دشمن بر ما اثذر نخواهد کرد،گفت: اگر دولت هاي بيگانه احساس کنند دولت ايران ضعف دارد و شرايط اجتماعي ما متزلزل هست، از اين فرصت سواستفاده کرده و اهداف خود را پيش خواهند برد.

«احمد توکلي» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار سياسي ايرنا گفت:هدف آمريکا نااميد ساختن مردم ايران از نظام اسلامي و حکومت مردمي مستقر در کشور است، از اين جهت عبارت جنگ اميد که آقاي روحاني اخيرا در سخنان خود به آن اشاره کردند، کاملا به جا بيان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بايد توجه داشت ميزان تاثيرگذاري آمريکا در اين نزاع ارتباط مستقميمي به وضعيت داخلي ما دارد.
وي افزود: اگر دولت هاي بيگانه احساس کنند دولت ايران ضعف دارد و شرايط اجتماعي ما متزلزل هست، از فرصت سوء استفاده کرده و اهداف خود را پيش خواهند برد. به عبارتي توفيق دشمن بستگي به رفتار مجموعه حکومت ما دارد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام خاظرنشان کرد: اگر دولت براي اميدواري مردم ارزش قائل است بايد سوء تدبيرها، خيانت نفوذي ها و روش هاي ناعادلانه را برطرف کند. مشکلات اقتصادي بزرگي که امروز ما در داخل کشور با آن ها روبه رو هستيم، براي مردم بسيار سنگين است و در صورت ادامه اين وضعيت، سخن گفتن از اميد اثر نخواهد داشت.
توکلي با تاکيد بر اهميت يکپارچگي داخلي گفت: اگر ما ملتي يکپارچه، وفادار به نظام و موثر باشيم، دسيسه هاي دنيا روي ما اثر نخواهد کرد چرا که مردم پاي دولت و حکومتي که آن را خيرخواه خود بدانند، ايستادگي مي کنند. اما اگر همين مردم به اين نتيجه برسند که مجموعه حکومت و دولت فاسد است در آن صورت توطئه دولت هاي بيگانه موثر واقع خواهد شد.
رئيس ديده بان شفافيت و عدالت در خصوص راهکارهاي موفقيت در جنگ اميد گفت: قطعا براي خروج از اين وضعيت راهکارهايي وجود دارد و بنده نيز طي نامه هايي مختلف در ماه هاي گذشته راهکارهاي پيشنهادي خود را براي مسئولين نظام ارسال کرده ام. اما به صورت خلاصه بايد گفت که برطرف کردن اشتباهات گذشته، دست برداشتن از سيستم نامبارک سه نرخي، افزايش توليد و فراهم کردن شرايطي که مردم در تهيه ضروريات خود دچار مشکل نباشند، از جمله اهدافي است که دولت بايستي در پي آنها باشد.
سيام ** ا.م **2021**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان