Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس گفت: مدتی است که پساب‌های فاضلاب، شبانه وارد خلیج فارس می‌شوند و این احتمال می‌رود که با ادامه این روند سواحل بندرعباس به دریاچه نمک تبدیل شوند.

حسن عزیزی پورتختی، فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص ورود پساب های فاضلاب به خلیج فارس گفت: ورود پساب به خلیج فارس مسئله‌ای ملی است و محدود به استان هرمزگان و شهر بندرعباس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عزیزی پورتختی افزود: درصد آلودگی پسابی که وارد خلیج فارس می‌شود به حدی بالاست که باعث مرگ آبزیان مختلف می‌شود و گونه‌های آبزی این منطقه را در معرض نابودی قرار می‌دهد.

فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس با بیان اینکه در استان هرمزگان تصفیه خانه‌های فاضلاب و آب شیرین کن‌های بسیاری وجود دارد، اضافه کرد: تصفیه خانه فاضلاب استان هرمزگان حدود ۶۰ درصد از آب فاضلاب را تصفیه می‌کند و نزدیک به ۴۰ درصد‌ این آب تصفیه نمی‌شود و این بخش از فاضلاب تصفیه نشده مستقیما وارد دریا می‌شود و پساب‌های بخشی که تصفیه می‌شود نیز وارد دریا می‌شود و از این طریق حجم ورودی آلودگی‌ها و پساب‌ها به خلیج فارس به حدی بالاست که آبزیان را در معرض خطر قرار داده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بزرگترین آب شیرین کن‌ها در استان هرمزگان و شهر بندرعباس قرار دارند و در نوار ساحلی واقع شده اند، پساب این آب شیرین کن‌ها بدون هیچگونه مدیریتی وارد خلیج فارس می‌شوند و بعد از مدتی این پساب‌ها به نمک غلیظ تبدیل می‌شوند و آلودگی زیادی را وارد دریا می‌کنند.

عزیزی پورتختی اظهار کرد: تعویض آب خلیج فارس ٣ تا ۵ سال زمان می‌برد و در این بازه زمانی نمک غلیظی که در دریا باقی می‌ماند ضربه مهلکی به آبزیان و خلیج فارس وارد می‌کند.

وی ادامه داد: وقتی سواحل بندرعباس به دریاچه نمک تبدیل شوند، گونه‌های مختلفی از آبزیان از بین می‌روند و اکوسیستم دریا با خطر مواجه می‌شود.

فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس گفت: قبلا پساب‌ها از طریق لوله‌ای وارد خلیج فارس می‌شدند، اما مدتی است که این اتفاق نمی‌افتد و طبق بررسی‌هایی که انجام داده ایم، شبانه بوی نامطبوعی از تصفیه خانه ساحلی بندرعباس به مشام می‌رسد که علت اصلی آن این است که این تصفیه خانه شب‌ها از محل خور گورسوزان، پساب‌ها را مستقیما در دریا رها می‌کند و این موضوع در آینده نزدیک، باعث بروز اتفاقات فاجعه آمیزی برای اکوسیستم خلیج فارس می‌شود و باید مسئولین هر چه سریعتر اقدامی برای کنترل آن انجام دهند.

وی ابراز کرد: بعد از اینکه متوجه ورود پساب‌ها به خلیج فارس شدیم، دانشجویان هرمزگانی شروع به بیان مطالباتشان در این زمینه کردند و حتی روز دانشجو با حضور در دفتر استاندار هرمزگان این موضوع را مطرح کردند ولی واکنش خاصی از جانب استاندار در این زمینه مشاهده نشد و تاکنون هیچ اقدامی برای کنترل این وضعیت و حل این بحران از سوی مسئولین انجام نشده است.

عزیزی پورتختی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع و با اینکه هنوز اقدام خاصی از سوی استانداری صورت نگرفته، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس طی نامه‌ای به دادستان بندرعباس خواستار رسیدگی به این موضوع شده تا هر چه سریعتر این معضل حل شود. امیدواریم که دادستان به عنوان مدعی العموم اقدامی برای حل این معضل انجام دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور بندرعباس ورود فاضلاب به دریا ورود پساب به خلیج فارس استانداری هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: جلوگیری از وارد آمدن خسارات جدی سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی را با توجه به جغرافیای کوهستانی ایلام در دستور کار داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با استقبال معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد استان شد.

سعید هژبری، معاون عمرانی استاندار ایلام در خصوص اهداف این سفر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صداهای زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت‌وسازهای غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از بخش‌های مختلف این سفر است.

وی افزود: ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.

محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز در جمع خبرنگاران پیشگیری از حوادث غیرمترقبه را از موضوعاتی دانست که در این سفر مورد توجه قرار دارد. وی اضافه کرد: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارات جدی در زمینه‌های سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی استان ایلام جلوگیری شود را در این سفر در دستور کار داریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان ایلام مانند گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.

نامی بازدید از شهر سرابله و مناطقی که در استان نیاز به بررسی در راستای مدیریت بحران دارد را از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام عنوان کرد.

کد خبر 747759

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • امام جمعه بندرعباس: خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • تعلیق رهاسازی پساب فوکوشیما در دریا
  • پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم/ ستاره خلیج فارس بورسی می‌شود