Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: هرچند سم‌های استفاده شده علیه ملخ‌های صحرایی براساس استانداردهای وزارت بهداشت است ولی مشکلات این مهم در جلسه کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر بررسی می‌شود. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرهاد قلی‌نژاد صبح امروز در نشست بررسی موضوعات جلسه هماهنگی کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر از سم‌پاشی علیه ملخ‌های صحرایی در اراضی کشاورزی و مراتع خبر داد و اظهار داشت: هرچند سم‌پاشی برای نابودی آفت و آلودگی ملخ‌های صحرایی ضروری است ولی ممکن است مخاطراتی برای حیات جانوری در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در نخستین جلسه کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر به دو موضوع سم‌پاشی مقابله با ملخ‌ها و آتش سوزی‌های محیطی در استان بوشهر پرداخته شد.

قلی‌نژاد با بیان اینکه کارگروه مخاطرات در سال گذشته با موضوع آلودگی دریا برگزار شد خاطر نشان کرد: با توجه به حادث شدن اتفاقات و مخاطرات زیست محیطی در هر روز و هر شرایطی، نیاز بوده که کارگروه مخاطرات زیست محیطی با برنامه‌ای دقیق و مشخص شکل بگیرد، از همین‌رو از سال قبل این کارگروه در استان بوشهر به طور رسمی فعال‌تر شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از تنظیم فهرستی از مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: دو کارگروه آلودگی هوا و گرد و غبار برای استان بوشهر در سال قبل  برگزار شد و  در این راستا حساسیت نسبت به سایر بحرانها امری مهم محسوب می‌شود چراکه ممکن است این مخاطرات به مشکلات امنیتی منتهی شوند.

جهاد کشاورزی استان بوشهر نیازمند همکاری مردم برای مبارزه با ملخ‌ها است 15 هزار هکتار از اراضی استان بوشهر برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی ‌سم‌پاشی شد 11 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه آفت ملخ صحرایی سم‌پاشی می‌شود

وی با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر در هفته آخر اردیبهشت ماه تاکید کرد: در این نشست درباره دو مخاطره سمپاشی مقابله با ملخ‌ها و آتش سوزی مراتع و جنگلها ی استان بوشهر پرداخته می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با بیان اینکه سم‌های استفاده شده علیه ملخ‌های صحرایی براساس استانداردهای وزارت بهداشت است تصریح کرد: حساسیت ما در محیط زیست استان بیشتر سم‌پاشی هوایی در مناطق حفاظت شده تحت مدیریت محیط زیست  است  چراکه نگرانی ما برای حفظ تنوع زیستی و گونه‌های جانوری و گیاهی استان بوشهر است هر چند تا به حال هیچ‌گونه گزارشی از تلفات گونه‌ای براساس استفاده از سم‌ها ارائه نشده است

تدوین برنامه پیشگیری از آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع، شناسایی و تهیه نقشه جانمایی کانون‌های خطر وقوع حریق، اطلاع رسانی اعلام هشدار خصوصا برای جوامع محلی ،کشاورزان  و دامداران، آموزش جوامع محلی و کشاورزان برای منع آتش زدن باقیمانده محصولات کشاورزی، منع ذغالگیر ، آموزش چوپانان، مکاتبه با سازمان جهاد کشاورزی استان برای سمپاشی‌ها و بازدید میدانی از محل‌های سمپاشی شده  و ارایه گزارش میزان خسارات و تلفات حیات وحش از مصوبات این نشست بود.

پیشنهاد برای پیش بینی بالگرد و ایجاد پد هلیکوپتری در مناطق مستعد حریق، استفاده از ظرفیت بسیج و دیگر نهادهای انقلابی، جوامع محلی و شوراها و انجام آموزشهای لازم توسط سازمان آتش نشانی، مطالعه و جانمایی برای ایجاد آتش بر در مناطق و پیگیری برای جذب اعتبارات لازم ازمحل ملی و استانی و انجام بیمه حوادث یک روزه برای آتش سوزی‌ها و حوادث احتمالی از دیگر مصوبات جلسه هماهنگی کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان بوشهر بود.

  انتهای پیام/ن

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان