Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تولیدکننده با بیان اینکه با وجود اعمال تحریم‌های جدید بر ضد صنایع فلزی کشور همچنان معتقدیم موانع داخلی کشور بیش از موانع بین المللی برای ما مشکل بوجود آورده است، گفت: ما فقط می‌خواهیم دولت موانع صادراتی را از بین ببرد.

سید بهادر احرامیان ، با اشاره به اینکه در سال 97 قرار بود 12 میلیون تن فولاد صادر شود، اظهار داشت: متأسفانه این رقم با کاهش 20 درصدی محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما جالب اینجاست ما در سال 97 تحریم جدیدی نداشتیم و حجم زیادی از مشکلات تولیدکنندگان متوجه موانع داخلی کشور بوده است.

وی با بیان اینکه امروز نیز با وجود اعمال تحریم‌های جدید بر ضد صنایع فلزی کشور همچنان معتقدیم موانع داخلی کشور بیش از موانع بین المللی برای ما مشکل بوجود آورده است، افزود: ما تا حدی که از داخل کشور ضربه خورده‌ایم از تحریم امریکا متوجه ضرر نشده‌ایم. سال گذشته بخشنامه‌های ضدونقیض و محدودیت‌های صارداتی عاملی شد تا تولیدکننده فعالیت خود را به سختی انجام دهند.

این تولیدکننده فولاد تصریح کرد: با افزایش قیمت ارز نحوه بازگرداندن ارز صادر کنندگان نیز مشکل ساز شده و هر روز دولت فشار خود را بر سر تولیدکننده افزایش داده است. جالب اینجاست دولت تولیدکننده را ملزم به تنظیم بازار داخل و سپس صادرات می‌کند درحالی که تولید فولاد دو برابر نیاز داخل کشور است.

احرامیان در ادامه صحبت‌های خود با اعلام اینکه در سال گذشته قیمت فولاد در بازار داخلی حتی از قراضه فولاد در بازارهای جهانی نیز پایین تر بود، اظهار داشت: این موضوع خود برای تولیدکنندگان قیمت گذاری را به صرفه نکرده بود، دولت در این شرایط به جای حمایت از تولیدکننده فقط به سرکوب قیمت‌ها پرداخته است.

وی به فروش فولاد در بازارهای صادراتی اشاره کرد و گفت: تولیدکنندگان در شرایط تحریم محصولات خود را با تخفیف هایی به بازارهای صادراتی می‌فروختند که به نظر می‌رسد با اعمال تحریم‌های جدید خریداران ریسک خرید از ایران را بهانه کرده و خواستار تخفیف‌های بیشتری هستند و البته در برخی از کشورها خرید به ایران بستگی به موضع گیری دولت آنها دارد که این موضوع باید از سوی دولت برطرف شود.

این تولیدکننده فولاد تصریح کرد: ما فقط می‌خواهیم دولت در طول این سه ماه که برای اعمال تحریم‌ها فرصت داده شده با قدرت تسهیل صادرات را پیگیری کرده تا ما بتوانیم محصولات خود را صادر کنیم. تأکید می‌کنم ما دوبرابر نیاز داخل فولاد صادر می‌کنیم که اگر در فروش آنها مشکلی ایجاد شود با مازاد تولید روبرو شده و حتی در آینده کاهش قیمت‌ها و ضرر برای تولیدکنندگان در بازار داخلی نیز به وجود خواهد آمد. /تسنیم

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند