Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@07:45:13 GMT

«نشو» به بازاز آمد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۰۳۴۰

«نشو» به بازاز آمد

مراسم رونمایی از آلبوم «نشو» اثری از رامین وطن‌نیا در شهر کتاب اکباتان برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شامگاه روز گذشته جمعه 20 اردیبهشت 1398، شهرکتاب اکباتان میزبان مراسم رونمایی از آلبوم «نشو» اثری از رامین وطن‌نیا بود. وطن‌نیا صدابردار استودیو و آهنگساز و کارشناس ارشد موسیقی است که «نشو» نخستین آلبوم او محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم قرار بود از ساعت 20:00 آغاز شود، اما به دلیل نزدیکی به ساعت اذان و زمان افطار، برگزار کنندگان ترجیح دادند برنامه را با حدود 45 دقیقه تاخیر آغاز کنند و در این فاصله هم پذیرایی افطار برای مهمانان فراهم شد.
به هر روی این برنامه پس از افطار و با حضور محمدرضا درویشی و صادق چراغی آغاز شد. همچنین فاطمه هاشمی هم از مهمانان ویژه این مراسم بود. نکته جالب استقبال علاقه‌مندان از این مراسم بود که موجب شد برخی از حاضران ایستاده برنامه را دنبال کنند.

احسان چریکی مجری این برنامه بود.
صادق چراغی آهنگساز و پژوهشگر موسیقی به عنوان نخستین سخنران این مراسم گفت: به رامین وطن نیا برای طی کردن دشواری‌ها و رسیدن به انتشار این آلبوم تبریک می‌گویم. ما در دوران مرگ مولف به سر می‌بریم. امیدوارم این اولین و آخرین اثرِ رامین وطن‌نیا نباشد. وارد شدن به جَرگه مولفان دشوار و ماندن در این عرصه دشوارتر است. مولفان، ایرادِ کارهایشان را در بازخوردهایِ آمده از سوی مخاطبان متوجه می‌شوند.

چراغی تاکید کرد: همه ما اینجا گرد آمده ایم تا تولد یک اثر هنری را جشن بگیریم. موسیقی این آلبوم بی کلام است و تولید چنین اثری بسیار دشوار است. من خودم تا کنون جرات نکرده‌ام اثر بی کلامی منتشر کنم.

در ادامه کلیپی برای حاضران پخش شد که در آن رامین وطن‌نیا به بیان زوایایی از زندگی شخصی و هنری خود پرداخته بود. همچنین در بخشی از این مراسم از حضور محمدرضا درویشی در این مراسم تقدیر شد.

در ادامه رامین وطن‌نیا گفت: بیشتر قطعه‌های این آلبوم ارکستراسیونی براساس کوارتت دارند. سازهایی مانند چهار درخت در کنار هم قرار می‌گیرند که البته سازبندی‌ها در قطعه‌های مختلف عوض می‌شود. این آلبوم هفت قطعه دارد که دو قطعه آخر را یک ماه و نیم قبل از انتشار ساخته‌ام.

وطن‌نیا در ادامه صحبت‌هایش به بیان توضیح‌هایی درباره هر کدام از قطعه‌های آلبوم «نشو» پرداخت و گفت: «لالایی» را در سوگ پدربزرگم ساختم. در این اثر صدای ارکستری زهی با تکنوازی کلارینت را می‌شنوید که کلارینت در بستر ارکستر زهی لالایی را فریاد می زند.
«بلوچی» قطعه‌ای است که موسیقی‌اش سه قسمت دارد. بخش نخست آن ریتمیک است و رقص‌های بلوچی را روایت می‌کند. در ادامه فضایی تعلیق مانند را می‌شنویم و در‌ادامه وارد موسیقی ‌با حرکت می‌شویم. دلیل این فضای تعلیق این بود که الانِ بلوچستان و دشت‌های خاصش بیشتر ‌فضایی تخت و بدون حرکت و تعلیق ‌مانند را برایم ‌تداعی‌ می‌کند و نمی‌دانم‌ چقدر درست است یا نه اما دوست داشتم‌ تجربه‌اش‌ کنم.

وطن‌نیا در پایان صحبت‌هایش گفت: «صیرورت تا 27.7»، صیرورت به معنی از بودن تا شدن است. زمانی که این قطعه را ساختم دقیقا بیست و هفت سال و هفت دهم سال از عمرم گذشته بود و قطعه با فضایی‌گنگ و تعلیق مانندی شروع می‌شود، چرا که پیش از تولد رو نمی‌دوانم چگونه بوده، پس ‌با صدای قلب و صداهای گنگ‌درون رحم شروع می‌شود و سپس ‌تولدم و دوران کودکی و در ادامه موسیقی الکترونیکی‌ می‌شنوییم که سفر به تهران را روایت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آلبوم موسیقی موسیقی ایران موسیقی ایرانی اخبار موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: مقامات دانشگاهی در سراسر آمریکا نگران اعتراضات جاری و تاثیر آن بر جشن‌های دانشجویی ماه آینده هستند. برخی از دانشگاه‌ها از پلیس خواسته اند اعتراضات را که به زد وخورد‌های ناخوشایند و بازداشت‌ها منجر شده است، سرکوب کنند در حالی که برخی دیگر از دانشگاه‌ها ظاهرا متقاعد شده اند که با توجه به نزدیک شدن به پایان ترم منتظر فروکش کردن اعتراضات باشند.

این در حالیست که برخی از دانشگاه تلاش می‌کنند به مذاکره به دانشجویان برای یافتن راه حل پایان اعتراضات ادامه می‌دهند. در دانشگاه کلمبیا، مسئولان دانشگاه به مذاکره با دانشجویان معترض که هفته گذشته برای اولین بار چادر‌های اعتراضی را بر پا کردند ادامه می‌دهند و در دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا نیز هیات علمی با دانشجویانی که از روز دوشنبه در داخل محوطه دانشگاه تجمع کرده اند دیدار کرده و به دنبال مذاکره برای راه حل هستند. این دانشگاه کلاس‌های خود را به صورت آنلاین برگزار می‌کند.

دیگر دانشگاه‌ها در حال بازنویسی قوانین خود به منظور ممنوع کردن برپایی چادر‌ها و انتقال محل برگزاری امتحانات پایان ترم خود به اماکن دیگری هستند.

با وجود چنین تدابیری اعتراضات ادامه دارد و دانشجویان روز پنجشنبه در دانشگاه بلومینگتون ایندیانا در مقابل چشم پلیس مسلح به سپر و باتوم چادر بر پا کردند. پلیس ۳۳ دانشجو را در این دانشگاه بازداشت کرد.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک روز بعد از بازداشت بیش از ۹۰ نفر از معترضان در این دانشگاه اعلام کرد مراسم فارغ التحصیلی را که قرار بود ۱۰ مه (۲۱ اردیبهشت) برگزار شود، لغو کرده است.

با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان وعده دادند به اعتراضات ادامه دهند

شبکه خبری الجزیره گزارش داد: سرکوب دانشجویان توسط پلیس آمریکا در دانشگاه‌های آستین و کالیفرنیای جنوبی در حالی دامه دارد که دانشجویان در دانشگاه‌های هاروارد و براون شروع به برپا کردن چادر‌های اعتراضی کرده اند.

به رغم بازداشت‌ها در دانشگاه‌های آستین و کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه جورجیا و امرسون بوستون، دانشجویان وعده داده اند به اعتراضات خود علیه جنگ رژیم اسرائیل در غزه ادامه دهند.

جنبش دانشجویی در آمریکا از دانشگاه‌های می‌خواهد روابط مالی خود با اسرائیل را قطع کرده و از شرکت‌هایی که در جنگ خشونت آمیز در غزه نقش دارند، صرف نظر کنند.

در حملات بیرحمانه رژیم صهیونیستی در غزه دست‌کم ۳۴ هزار و ۲۶۲ فلسطینی بی‌گناه به شهادت رسیده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی خطاب به سردار رادان: «طرح نور» را با قدرت ادامه دهید
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی اصفهان برگزار شد
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • ادامه مراسم جمعه‌های خشم در مازندران
  • ادامه مراسم جمعه های خشم در مازندران