Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری اسپوتنیک در مطلبی به بررسی چند آثار تاریخی و طبیعی دنیا پرداخت، که به دلایل مختلف تخریب شده اند. در ادامه تصاویری از این بنا‌های تاریخی و طبیعی قبل و بعد از ویرانی را مشاهده می‌کنید.

پالمیرا: شهر قدیمی پالمیرا پایتخت امپراطوری پالمیران در استان حمص سوریه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویرانه تاریخی مهم یکی از آثار ثبت شده سوریه در فهرست میراث جهانی یونسکو است. شهر تاریخی پالمیرا در جریان جنگ داخلی سوریه به دست تروریست‌های داعش تخریب شد.

معبد متعلق به دوره مایا: یک معبد قدیمی دو هزار و ۳۰۰ ساله در شمال برزیل در سال ۲۰۱۳ توسط یک شرکت ساختمانی تخریب شد. از این معبد به ارتفاع ۳۰ متر تنها تلی از آوار برجای مانده است.


بنای سنگی «دوک بیل»: این کوه سنگی در یک پارک طبیعی در منطقه اورگان آمریکا قرار دارد. مسئولان محلی علت تخریب دقیق آن را اعلام نکردند.

مجسمه دو هزار ساله بودا در شهر تاریخی بامیان افغانستان: این مجسمه عظیم الجثه ۵۳ متر ارتفاع داشت. در زمان جنگ افغانستان طالبان دستور تخریب این بنای تاریخی را صادر کرد.

یخچال طبیعی چاکالتایا در بولیوی: این یخچال طبیعی ۵ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع داشت، ولی به دلیل پدیده‌های طبیعی گرمای جهانی از بین رفت.

بنای سنگی الدیدو دی دیوس: این بنای سنگی با ارتفاع ۳۰ متر از سطح دریا در گران کاناریا از مجمع الجزایر قناری واقع است. این کوه سنگی در اثر طوفان تخریب شد.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث طبیعی عکس خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سر ریز شدن بند سنگی ملاتی در آبیز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، بند سنگی ملاتی بالادست قنات آبیز بر اثر بارندگی های شدید سر ریز شد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • سر ریز شدن بند سنگی ملاتی در آبیز