Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین گفت: بخش خصوصی می‌تواند ضعف مدیران دولتی را که به مانع تراشی در فرآیندهای تولیدی منجر می شود جبران کرده و شرایط تولید و سرمایه‌گذاری را تسهیل کند.

به گزارش ایرنا ، ابوالفضل یاری روز شنبه در جلسه شورای گفت ‌و گوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری قزوین برگزار شد، افزود: متاسفانه تاکنون به یک جمع‌بندی در خصوص صدور مجوزها نرسیده‌ایم اما بخش خصوصی می‌تواند در این حوزه وارد شده و به دولت در خصوص اصلاح قوانین و ساز و کارهای لازم مشاوره دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی دامه داد: به عنوان مثال صدور برخی مجوزها مانند شهرک های گلخانه ای که هم اکنون بسیار زمان بر است را می‌توان بر عهده بخش خصوصی قرار داد تا تمامی کارهای صدور مجوز آن را که امروز حتی 6 ماه به طول می‌انجامد در عرض یک روز انجام دهد.
یاری با اشاره به موضوع گردشگری، تصریح کرد: گردشگری سلامت امروز به یک معضل اساسی تبدیل شده است چون هم اکنون 30 تا 35 درصد از ظرفیت اشغال تخت در هتل های شهری مانند تبریز از سوی همسایگان شمالی و غربی این استان پر شده است.
به گفته این مسئول ، متاسفانه هنوز یک هتل مناسب در قزوین احداث نشده در حالی که تسهیلات زیادی به افرادی که اهلیت این کار را ندارند در استان واگذار شده است.
وی افزود: پیشنهاد می شود مجوز آنها باطل شده و احداث هتل به افراد شایسته تر واگذار شود.

***هزینه ارتکاب به فساد در دستگاه‌های دولتی افزایش یابد
مدیرکل دفتر بازرسی،مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری قزوین نیز در این نشست اظهار داشت: تا زمانی که هزینه‌های ارتکاب به فساد و ارتشا در بخش‌های دولتی افزایش نیابد انگیزه اقدام به امور مفسده آمیز کاهش نخواهد یافت.
معصومه مرادیان با بیان اینکه باید فعالیت‌های سوداگرانه دستگاه‌های دولتی را با ساز و کارهای مناسب کاهش داد، یادآور شد: تا زمانی که سودآوری کارهای غیر مولد وجود داشته باشد هیچ گاه رونق تولید را شاهد نخواهیم بود.
وی راه‌اندازی شورای گفت و گو در شهرستان های استان را کاری مفید و سازنده دانست و افزود: بدون شک این کار نتایج سازنده و مناسبی را به همراه خواهد داشت.
8054* 6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بخش خصوصي توليد قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی فروردین اظهار داشت: توسعه فوتبال ایران و ارتقای جایگاه فوتبال ما در سطح بین المللی بدون عبور از فوتبال دولتی ممکن نیست. اگر قرار به رقابت با فوتبال کشور‌های در حال توسعه و یا پیشرفته قاره باشد، باید قواعد بازی حرفه ای‌ها را رعایت کنیم.   وی افزود: دوره فوتبال دولتی به سر آمده و هر سال سختگیری‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و مجامع بین‌المللی روی فوتبال ایران بیشتر می‌شود و به طور نمونه دیدیم در سال‌های اخیر چگونه تیم‌های ایرانی به دلیل رعایت نکردن قاعده حرفه‌ای و نداشتن معیار‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا آسیب دیدند و حتی بعضا جواز حضور در آسیا را از دست دادند.   نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین در مجلس ادامه داد: از مدت‌ها قبل ضرورت انتقال مالکیت تیم‌های دولتی به بخش خصوصی احساس می‌شد چرا که پیش نیاز باشگاه داری همین تغییر و تحول است و تا وقتی دولت متولی باشد، به واسطه تعویض پی در پی مدیریت باشگاه‌ها که برگرفته از تغییر دولت‌ها و تغییر رویکرد‌ها است، امکان ساختار سازی در باشگاه‌ها میسر نمی‌شود و از سطح تیم داری فراتر نمی‌رویم.   وی افزود: به همین دلیل در مجلس خواهان واگذاری تیم‌های دولتی به بخش خصوصی شدیم. خوشبختانه همزمان کنفدراسیون فوتبال آسیا روی مالکیت مشترک سرخابی‌ها انگشت گذاشت و با همکاری دولت و وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی، این اقدام سرعت گرفت و در نهایت، دولت آیت الله رییسی به این رویای چند ده ساله که استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند، جامه عمل پوشاند.   فروردین گفت: جا دارد از رییس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر اقتصاد، رییس سازمان خصوصی سازی و تمامی دولتمردانی که در واگذاری استقلال و پرسپولیس به هولدینگ پتروشیمی و بانک‌های خصوصی نقش و همکاری داشتند، قدردانی کنم. مجلس شورای اسلامی به عنوان زبان و چشم و گوش ملت، پیگیر واگذاری استقلال و پرسپولیس از دولت به بخش خصوصی بود و حالا که دولت به این خواسته منطقی، واکنش مثبت نشان داده، قطعا مجلس نقش نظارتی خود را حفظ خواهد کرد و از مالکان جدید استقلال و پرسپولیس هم توقع داریم دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند و اجازه بدهند استقلال و پرسپولیس با ثبات، به آرامش برسند.   وی افزود: استقلال و پرسپولیس همیشه ویترین فوتبال ما و حتی ورزش ما بودند و اگر انتقال مالکیت آنها و واگذاری این باشگاه‌ها از دولت به بخش خصوصی، موفقیت آمیز باشد، فصل تازه‌ای برای ورزش ایران آغاز می‌شود. خوشبختانه هر دو مجموعه‌ای که مالکیت سرخابی‌ها را برعهده گرفته اند، توان تبدیل این مجموعه‌ها به باشگاه‌های واقعی را دارند و می‌توانیم شاهد رشد کیفی و اقتصادی استقلال و پرسپولیس باشیم.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • گام عملی برای جهش تولید
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»