Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - اولین نشست هماهنگی پروژه های همکاری دانشگاه های ایران با موسسه لایپنیتز آلمان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، شهریار شاه حسینی معاون بین الملل دانشگاه علم و صنعت در تشریح روند تاریخی شکل گیری همکاری مشترک بین دو طرف ایرانی و آلمانی، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تحریمی، باید به صورت بهینه عمل کرده و همچنین باید دانشگاه های مجری طرح، مشارکت جدی تری برای تامین منابع اجرای طرح داشته باشند که این کار با مشارکت صنایع و دیگر نهادهای دولتی ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: اگر چه پروژه های منتخب دارای یک مجری محوری در هر دانشگاه است. ولی برای پیشبرد آن در سطح ملی باید از ظرفیت تمامی دانشگاه ها استفاده شود. هر چند در این زمینه اجباری وجود ندارد.
وی گفت: نمونه قراردادی که باید با طرف آلمانی منعقد شود، مشخص شده و قراردادها میان دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه مجری با قید شدن عنوان مجری و همکاران بسته می شود. هدف از این کار یافتن دستاوردهای قابل مشاهده ای است تا آن را مبنایی برای توسعه تعاملات قرار دهیم.
سپس نمایندگان دانشگاه های دارای پروژه های منتخب به معرفی و توضیح مختصر این پروژه ها پرداختند. همچنین پیشنهاداتی برای بهبود تامین اعتبار مالی طرح های تحقیقاتی مصوب، غلبه بر برخی چالش های اقتصادی و سیاسی، ارتقای ساختار عملیاتی و سازماندهی قبلی برای پیشبرد بهتر فرایندهای اداری و اجرایی، بهبود شیوه اجرای طرح ها، شیوه بهره برداری مناسب از نتایج به دست امده، تعهدات دو طرف و غیره مطرح شد.
در نهایت مقرر شد با توجه به چالش های بودجه ای، مجریان هر یک از هفت پروژه منتخب ظرف یک هفته آینده امکان اجرایی شدن آنها را در شرایط جدید اطلاع دهند.
**9465** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علم و صنعت قرارداد بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود