Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@10:52:04 GMT

ضرورت نوسازی و ایجاد ظرفیت در خطوط لوله نفت کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۹۶۵۳

به گزارش ایلنا از وزارت نفت، طی حکمی از سوی علیرضا صادق آبادی مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مدیر عامل جدید شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منصوب شد.

بر این اساس عباسعلی جعفری نسب تودیع و قاسم عرب یارمحمدی معارفه و به عنوان مدیرعامل جدید شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران انتخاب شد. 

در این مراسم علیرضا صادق آبادی گفت: از آنجایی که خطوط لوله نقش حیاتی در انتقال انرژی کشور دارد و هم اکنون نیز طول عمر آنها بالاست، بایستی به نوسازی و ایجاد ظرفیت های جدید در این صنعت توجه جدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هم‌ اکنون پروژه های مهمی چون احداث خط لوله کنار گذر تهران و خط لوله رفسنجان/سیرجان در دست اجراست، افزود: همچنین باید با انجام عملیاتی چون؛ پیگرانی، آزمایش خطوط، تعمیر و ... خطوط لوله و تجهیزات را نوسازی کرد.

صادق آبادی با بیان اینکه "همیشه برای بهتر کار کردن، بی نهایت راه وجود دارد"،  تاکید کرد:  در کنار این 2 اولویت مهم، باید بهره وری شرکت را در هر دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش در ادامه افزود:  در دوره مدیریت عباسعلی جعفری نسب اطمینان داشتم که تحت هر شرایطی کار به نحو احسن انجام می شود و در مواقع بحران، مسائل با همکاری ایشان و مجموعه کارکنان شرکت مرتفع خواهد شد.

وی به حادثه سیل اخیر اشاره کرد و افزود:  در همین حادثه اخیر برای انتقال نفت و فرآورده در سطح کشور مشکل حادی ایجاد نشد و دلیل آن درایت و سرعت عمل مدیر و کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت بوده است.

صادق آبادی برای مهندس جعفری نسب آرزوی توفیق کرد و گفت : اینکه پس از سی و اندی سال خدمت با نام نیک این صنعت را ترک کنیم افتخار و آرزوی تک تک ماست.

وی ضمن خوشامدگویی به مهندس یارمحمدی اظهار کرد : افراد در این صنعت بر مبنای شایستگی‌ها رشد می کنند، انتخاب ایشان نیز بر اساس تجارب و دانش انجام شد که امیدواریم بتوانیم با همکاری همه مجموعه علاوه بر فعالیت های جاری شرکت) انتقال نفت خام و فرآورده 2 (پروژه مهم نوسازی و ایجاد ظرفیت جدید را نیز پیش ببریم.

صادق آبادی در خاتمه تاکید کرد:  اندازه گیری بهره وری فعلی شرکت و بالابردن آن و همچنین افزایش ضریب ایمنی و آمادگی شرکت نیز از جمله اهدافی است که امیدواریم با همکاری مدیرعامل جدید به این مهم دست یابیم.

در ادامه این نشست عباسعلی جعفری نسب نیز با بیان اینکه در طول دوران مسئولیت خود با تمام توان برای اعتلای صنعت تلاش کرده است، گفت:  موفقیت های فعلی شرکت را مرهون تلاش همکارانم و همچنین حمایت شخص مدیرعامل می دانم.

به گفته وی هم اکنون ضریب آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در انتقال نفت و فرآورده 97 درصد است.

همچنین قاسم عرب یار محمدی نیز گفت: امیدوارم با همکاری مجموعه بتوانیم تداوم و پایداری انتقال را با توجه به اهداف زیست محیطی سرلوحه کار خود قرار دهم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی تودیع و معارفه طول عمر مخابرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ چین در پی گسترش تحریم‌های آمریکا انتقال شرکت‌های فناورانه اش را به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا تسریع کرد.
چین انتقال شرکت‌های حوزه صنعت تراشه‌های نیمه رسانا و تولید کننده خودرو‌های برقی را در پی ادامه جنگ تجاری واشنگتن - پکن به مالزی و دیگر کشور‌های جنوب شرق آسیا سرعت داد.
آمریکا با هدف محدودیت دسترسی چین به تراشه‌های رده بالای واحد پردازش گرافیکی (GPU) که می‌توانند به دستاورد‌هایی در زمینه هوش مصنوعی منجر شوند یا در ابر رایانه‌ها و تجهیزات نظامی به کار روند؛ مرتب محدودیت‌های بیشتری را علیه پکن برای کنترل فروش این ابزار‌ها و همچنین تجهیزات تراشه سازی به چین اعمال می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


همزمان با فشار تحریم‌ها و اوج تقاضا برای هوش مصنوعی، شرکت‌های طراح تراشه که در چین برای تامین خدمات بسته بندی پیشرفته به عنوان یکی از فناوری‌های کلیدی درصنعت نیمه رسانابا چالش روبرو هستند درقالب طرح راهبردی"چین به علاوه یک" در پی خروج از این کشور هستند.
بر همین اساس چین مالزی را در میان کشور‌های جنوب شرق آسیا، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کسب و کار‌های خود می‌داند.
کسب و کار‌هایی که در همین چند سال اخیر به نفع مالزی شده است؛ زیرا این کشور را به ششمین صادرکننده بزرگ صنعت تراشه‌های نیمه رسانا در دنیا تبدیل کرده است.
ظرفیت‌های موجود در این کشور بویژه در مناطق صنعتی پیننگ و کداه در بحبوحه گسترش تنش و رقابت بین آمریکا و چین بر سر فناوری‌های پیشرفته، همچون آهنربایی برای جذب شرکت‌های فناورانه اروپایی مرتبط با چین نیز عمل می‌کند که در پی کاهش خطر پذیری در این شرایط هستند.
برهمین اساس دولت مالزی در حال به روز رسانی قوانین موجود، تنظیم بسته‌های تشویقی و تدوین برنامه راهبردی نیمه هادی‌ها برای ماندن در این صنعت رقابتی است.
وجود تجهیزات پیشرفته، فراوانی نیروی کار ماهر و هزینه‌های هرزان تولید موجب شده است؛ بزرگترین شرکت‌های خودروساز چینی نیز به مالزی و چند کشور جنوب شرق آسیا نقل مکان کنند.
چین بزرگترین شریک تجاری مالزی محسوب می‌شود و دولت این کشور بیش از پیش در پی توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی با پکن است........ مصاحبه‌ها ......
۱) ساموئل تان - مدیر اجرایی مشاوران املاک بین المللی
۲) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۳) زعفرول عبدالعزیز - وزیر سرمایه گذاری، تجارت و صنعت مالزی
۴) سویی دونگ شو - کارشناس مسائل اقتصادی

دیگر خبرها

  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی