Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ سلاطی دراین خصوص گفت: این وسایل شامل یخچال، کولر و اجاق گاز بودند که عصر جمعه مورخ بیستم اردیبهشت ماه 98 در مناطق مختلف سیل زده استان توزیع شدند.

اوافزود: طی هماهنگی ها و هم اندیشی های صورت گرفته توسط دست اندرکاران  هیات استان مقرر شد که در این مرحله، کمک های جمع آوری شده از هیات انجمن های ورزشی استان صرف تهیه اقلام ضروری از جمله کولر، یخچال، اجاق گاز و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..شود تا نیازهای ضروری خانواده های سیل زده ، تامین شود.

سلاطی تصریح کرد: این کمک ها بین سیل زدگان شهرهای پلدختر، معمولان، نورآباد و خرم آباد توزیع شد.

رئیس هیات انجمن های ورزشی لرستان با اشاره به اینکه برنامه های هیات انجمن های ورزشی استان برای امداد رسانی به سیل زدگان هم استانی ادامه دارد،خاطر نشان کرد: تلاش می شود که با استمرار همراهی و همکاری های مسولان و ورزشکاران هیات انجمن های ورزشی و همچنین خیرین گرامی، کالاهای اساسی جهت سیل زدگان استانی تهیه شود.

 سلاطی  بیان کرد: تلاش ها و همکاری های محسن بهاروند دبیر هیات انجمن های ورزشی استان، سعید بهاروند عضو هیات رئیسه و معاون صدای مرکز لرستان،حجت الاسلام هاشمی مسول کمیته فرهنگی هیات انجمن های ورزشی استان، سرکار خانم عربان نائب رئیس بانوان کمیته فرهنگی هیات انجمن های ورزشی استان، اصغر بهاروند،رستم جمشیدی ، محمد صحرایی و ورزشکاران هیات انجمن های ورزشی استان در زمینه تهیه و توزیع این اقلام جهت سیل زدگان هم استانی، قابل تقدیر است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده سیل کالاهای اساسی گاز معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا