Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گناباد- ايرنا- مدير جهاد کشاورزي شهرستان گناباد مهمترين دستاورد بارشهاي بهاري امسال را افزايش پنج تا 20 درصدي سطح زير کشت محصولات کشاورزي در اين شهرستان ذکر کرد.

عليرضا حسين زاده روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دو هزار و 400 هکتار از زمينهاي گناباد طي سال کنوني زير کشت جو رفت و پيش بيني مي شود که امسال، هشت هزار تن از اين محصول برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: سطح زير کشت و توليد محصول جو در گناباد طي امسال نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش يافت.
مدير جهاد کشاورزي گناباد گفت: سطح زير کشت زيره سبز هم در گناباد نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد رشد داشته است و هزار و 200 هکتار از زمينهاي گناباد به کشت اين محصول اختصاص يافت و پيش بيني مي شود که امسال حدود 400 تن زيره در اين شهرستان برداشت شود.
حسين زاده افزود: برداشت جو و زيره سبز از 18 ارديبهشت ماه کنوني در گناباد آغاز شده و تا دو هفته آينده ادامه دارد.
وي ادامه داد: امسال 800 هکتار از زمينهاي گناباد زير کشت گندم رفته است و برداشت اين محصول از 20 روز آينده آغاز مي شود و پيش بيني مي شود ميزان برداشت گندم در اين شهرستان با افزايش 10 درصدي نسبت به سال 1397 به سه هزار تن برسد.
مدير جهاد کشاورزي گناباد گفت: امسال سطح زير کشت گل محمدي در گناباد 35 هکتار است از اين ميزان 25 هکتار در حال باردهي است.
حسين زاده افزود: برداشت گل محمدي از 10 روز گذشته در گناباد آغاز شده و بر آورد مي شود 25 تن گل محمدي طي امسال در گناباد برداشت شود چرا که امسال سطح زير کشت اين محصول پنج هکتار افزايش يافته است و به برکت بارندگيهاي اخير پيش بيني مي شود که 10 درصد توليد اين محصول هم افزايش يابد.
وي ادامه داد: امسال توليد ساير محصولات کشاورزي در گناباد نيز با افزايش حدود 20 درصدي مواجه است.
مدير جهاد کشاورزي گناباد ديگر دستاورد مهم بارندگيهاي مطلوب امسال را تقويت و افزايش آبدهي منابع آب زيرزميني در اين شهرستان دانست و گفت: رشد آبدهي برخي قنوات و چاهها تا حدود صد در صد بوده است.
34 هزار بهره بردار بخش کشاورزي گناباد با 20 هزار هکتار کشتزار آبي، هزار و 700 هکتار ديمزار و 500 هزار راس دام سالانه 87 هزار تن محصولات زراعي، باغي و دامي توليد و روانه بازار مصرف مي کنند.
شهرستان 89 هزار نفري گناباد در فاصله 287 کيلومتري جنوب مشهد واقع است.
1922/2095
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۲۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
عباس اشکانی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده است و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک میکنند.
اشکانی افزود: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپوربا هشت هزار تن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خریدرا به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی