Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@16:22:03 GMT

عوارض مصرف قرص‌های ضدبارداری

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۵۰۱۱

‌مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی افزایش مراجعه بانوان برای دریافت قرص‌های ضدبارداری ترکیبی در ماه مبارک رمضان، به بانوان هشدار داد و گفت: مصرف خودسرانه این قرص‌ها که برای قطع قاعدگی در ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد خطر لخته خون داخل عروق (ترومبوز) مغزی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر فاطمه یاری گفت: مصرف خودسرانه قرص‌های ضد بارداری ترکیبی مانند LD به صورتی که منجر به قطع چرخه قاعدگی شود علاوه بر اینکه چرخه هورمونی مصرف کننده را مختل می‌کند، عواقب خطرناکی به همراه دارد.

وی ادامه داد: از جمله عوارض خطرناک مصرف این داروها، اشکالات انعقادی و ایجاد لخته در رگ‌های اندام تحتانی بدن و حتی عروق مغزی است که این امر با کاهش مصرف مایعات ممکن است تشدید شود.

وی افزود: خطر بروز این عوارض با افزایش سن شدت می‌یابد و این امر هشداری برای بانوان بالای ۳۵ سال است که دارای اضافه وزن و سابقه لخته خون داخل رگ بوده و یا دخانیات مصرف می‌کنند و بدون مشورت پزشک قصد مصرف داروهای ضد بارداری را دارند.

دکتر یاری با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بویژه استفاده از داروهای ضد بارداری ترکیبی مانند LD بدون تجویز پزشک، جهت قطع خونریزی دوران قاعدگی و به منظور کامل کردن روزه افزایش می‌یابد، اضافه کرد: تمام آداب و شرایط در این ماه مبارک برای کمک به ارتقای سلامت روزه داری است و اینکه فردی با مصرف دارو سلامت خویش را با چالش مواجه کند صحیح نیست.

وی به بانوان توصیه کرد: برای حفظ سلامت و ایمنی خود، حتماً قبل از مصرف دارو با پزشک معالج و یا دکتر داروساز مشورت و از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: عوارض ، لخته شدن خون ، قرص های ضد بارداری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض لخته شدن خون قرص های ضد بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟