Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@23:21:04 GMT

مردم باید واقعیت‌های اقتصادی بازار را بشنوند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۷۱۷۴

مردم باید واقعیت‌های اقتصادی بازار را بشنوند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، گفت: مردم باید واقعیت‌های اقتصادی را از زبان کارشناسان و تحلیل‌گران بازار بشنوند.

به گزارش ایسنا، حسین فیروزی در نود و ششمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: رؤسای جهاد کشاورزی و سازمان صمت استان باید با رسانه‌ها مصاحبه و واقعیت‌های بازتر را برای مردم بازگو کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در این خصوص افزود: نباید اجازه دهیم خلاء‌های رسانه‌ای ایجاد شود چرا که عده‌ای به نام خدمت به اسلام، با استفاده از این خلاء‌ها تیشه به ریشه اسلام و نظام و انقلاب می‌زنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، تصریح کرد: موضوع گرانی در کشور یک واقعیت است اما بسیاری از عوامل این گرانی‌ها، اقتصادی نیست بلکه سیاسی است و نباید فراموش کنیم که ما درگیر جنگ رسانه‌ای و اقتصادی با آمریکا هستیم.

فیروزی در ادامه بیان کرد: ما منکر گرانی‌ها نیستیم اما این مسئله که کردستان گران‌تر از سایر استانهاست صحت ندارد و نباید با اعلام آمارهای اشتباه موجب ناامیدی مردم شویم.  

وی افزود: کالاهای تنظیم بازار در کردستان گران‌تر از میانگین کشور نیست اما ما به این هم راضی نیستیم چراکه میانگین درآمد سرانه استان پایین است.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، عنوان کرد: طی جلسات گذشته و طبق تاکید استاندار مواردی از جمله تامین کالاهای اساسی از سوی جهاد کشاورزی با همکاری سازمان صنعت، تجدید نظر در توزیع کالاهای اساسی، تقویت نظارت ها در دو بُعد دولتی و اصناف بر بازار و همچنین برگزاری نمایشگاه‌ها در ماه مبارک رمضان باید بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه این جلسه دستور کار اصلی که ساماندهی بازار میوه بود مورد بررسی قرار گرفت و فیروزی در این خصوص تاکید کرد: ما با سوداگری در بازار میوه استان مواجه هستیم که باید با آن مبارزه کنیم.  

وی آشفتگی بازار میوه را ناشی از خلاء‌های نظارتی دانست و افزود: باید در این بازار مداخله کنیم و بهترین ابزار برای مقابله با سوداگران، ابزار اقتصادی و ایجاد رقیب برای آنهاست. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، خاطرنشان کرد: باید در بازار، رقابتی ایجاد کنیم که به نفع مردم باشد و قیمت ها تعدیل شود چراکه حقوق مصرف کننده در اولویت قرار دارد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه کارگروهی برای مداخله تخصصی در تامین، توزیع قیمت گذاری میوه در استان، تشکیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازار منطقه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب

بیش از ۲۰۰ روز از آغاز جنگ در غزه و کشتار مردم بی‌دفاع می‌گذرد و آمار‌ها از این حکایت دارد که تاکنون حدود ۳۵ هزار نفر به شهادت رسیده و بیش از ۷۷ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در چنین شرایطی شاهد هستیم که اساتید و دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های غرب به صحنه آمده و نسبت به ادامه این جنایت‌ها اعتراض می‌کنند. در این بین البته برخی معتقدند که فرهیختگان جهان غرب باید زودتر به کشتار مردم مظلوم غزه واکنش نشان می‌دادند.

درباره زمان واکنش نخبگان در غرب باید نکاتی را مورد توجه قرار داد، زیرا آن‌ها با موانعی رو به رو بوده‌اند و اکنون که این موانع کنار رفته است، این احتمال وجود دارد که اعتراضات به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در جوامع دیگر نیز تکرار شود. نباید فراموش کرد که دستگاه رسانه‌ای جهان همواره تلاش می‌کند که واقعیت آنچه در غزه می‌گذرد به گوش جامعه نخبگان نرسد. اما به دلیل حجم بالای جنایت در غزه رسانه‌های آمریکایی نتوانستند، فضا را بسته نگه دارند. 

افزون بر این تلاش زیادی می‌شود که رژیم صهیونیستی را از جنایت در غزه مبرا کنند. این در حالی است که در کنار این رویکرد سعی می‌شود که حماس را نیز تروریست نشان دهند. به عبارت دیگر تلاش غرب این است که فضا و آنچه را که در غزه می‌گذرد، وارونه جلوه دهد. اما به صحنه آمدن دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌های مطرح غرب نشان می‌دهد که قشر فرهیخته به واقعیت پی برده‌اند؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که این رویکرد نخبگان در غرب به دیگر مسائل نیز تسری پیدا کند و بی‌اعتمادی نسبت به رسانه‌های رسمی و مقامات آمریکایی افزایش یابد.

این در حالی است که این روز‌ها اتهامات زیادی به نخبگانی که به واقعیت پی برده‌اند، زده می‌شود. برای نمونه آن‌ها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند یا ادعا می‌شود که این فرهیختگان تحت تاثیر جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را در پیش گرفته‌اند. لازم به یادآوری است که این بار اولی نیست که غربی‌ها جمهوری اسلامی ایران را به چنین مسائلی متهم می‌کنند. با این حال نکته قابل توجهی در این اتهام زنی وجود دارد و آن این است که ایران در مسیر خردمندانه‌ای حرکت می‌کند که این روز‌ها جامعه فرهیخته و دانشگاهی آمریکا نیز به آن پی‌برده و با آن همراه شده به عبارت دیگر این واقعیت افتخار آمیزی برای جمهوری اسلامی ایران است.

لازم به یادآوری است که اساتید و دانشجویانی که نسبت به شرایط مردم مظلوم غزه اعتراض می‌کنند خطر دستگیری را به جان می‌خرند و این اقدام آن‌ها نشان می‌دهد که این فرهیختگان به دلیل جمهوری اسلامی ایران چنین رویکردی را دنبال نکرده‌اند در واقع آن‌ها آگاه شده اند و وظیفه انسانی خود می‌دانند که از مردم مظلوم غزه دفاع کنند و این رویکرد نشانه دیگری از شکست اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است
  •  هنگامه بیداری فرهیختگان در غرب
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه