Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@23:25:58 GMT

پایان دوره آموزشی ۴۷۰ قرآن‌آموز شهرستان فسا در سال ۹۷

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۰۲۱۹

پایان دوره آموزشی ۴۷۰ قرآن‌آموز شهرستان فسا در سال ۹۷

محمد مهدی کیهان‌پور، رئیس کمیته امداد فسا، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، از اتمام پایان دوره آموزشی 470 قرآن‌آموز این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: پرورش روحیه تحقیق، پژوهش و تدبر در مفاهیم قرآنی از برنامه‌های کمیته امداد و از اهداف فرهنگی این نهاد است.
وی با بیان اینكه این نهاد برنامه‌های متنوع فرهنگی، مذهبی را برای جامعه مخاطب خود برگزار می‌كند، گفت: هدف از اجرای برنامه‌های فرهنگی این نهاد، تعمیق و ارتقای باورها، اعتقادات و رفتارهای دینی در راستای حفظ و گسترش شأن و منزلت اجتماعی خانواده‌های مورد حمایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


كیهان‌پور با اشاره به تلاش‌های واحد فرهنگی این نهاد در ایجاد انگیزه قرآن‌پژوهان جهت شرکت درمسابقات یادآور شد: در سال گذشته 470 نفر قرآن‌آموز در کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، فصیح‌خوانی، حفظ و مفاهیم کانون فرهنگی و تربیتی شهید بنده خدا اداره فسا شرکت و دوره آموزشی را با موفقیت به پایان رساندند.
وی در ادامه با تصریح اینكه از تعداد کل قرآن‌آموزان، 40 نفر دررشته مفاهیم در طرح «قرآن در خانه» شرکت کردند، افزود: 25 نفر حافظ یک جزء، 262 نفر درسطح روخوانی و روان‌خوانی، 88 نفر از دانش‌آموزان دختر و پسر این شهرستان در دوره حفظ سوره یاسین و 55 نفر نیز در دوره درک و فهم قرآن شرکت کردند.
کیهانپور بیان كرد: به منظور شناسائی استعدادهای قرآنی مسابقات قرآن، ویژه خانواده کمیته امداد هرسال در رشته‌های چهارگانه قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ و اذان دوره هایی برگزار می‌شود که در سال گذشته 2 رشته کتبی مفاهیم قرآن و نهج‌البلاغه نیز به رشته‌های قبل اضافه شده است.
رئیس کمیته امداد فسا ارتقای سطح فرهنگی و دینی مددجویان تحت حمایت را از اولویت‌های کمیته امداد دانست و گفت: برگزاری طرح قرآن در خانه، طرح‌های ترم نور ویژه مددجویی و پرسنلی در تمامی گروه‌های سنی و برگزاری مسابقات قرآنی در سطح استانی و کشوری از فعالیت‌های قرآنی کمیته امداد در ترویج فرهنگ قرآنی است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني دوره آموزشي قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته امداد استان قزوین و حوزه علمیه خواهران در جهت اجرای برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی، اجتماعی، قرآنی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

ناصر ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر ۴ مرکز نیکوکاری در حوزه‌های علمیه خواهران استان قزوین مشغول به فعالیت هستند و به خانواده‌های ولی‌نعمت و نیازمندان در زمینه‌های مختلف معیشتی، مشاوره خانواده و فرهنگی خدمات ارائه می‌نمایند.

وی ادامه داد: حوزه علمیه و کمیته امداد در بحث‌های فرهنگی اهداف مشترک بسیاری با هم دارند که با امضا این تفاهم‌نامه و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، قرآنی حوزه این اهداف قوی‌تر از گذشته دنبال خواهد شد.

این مسوول افزود: ۱۲۰ خدمت در کمیته امداد به خانواده‌های ولی‌نعمت ارائه می‌شود که همگی ریشه قرآنی دارد و در آیات قرآن به آن اشاره شده است.

ظاهری عنوان کرد: ظرفیت حوزه در بحث‌های تبلیغی بسیار خوب است و باید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق استفاده گردد. حوزه با ظرفیتی که دارد می‌تواند ترویج کار خیر و احسان را ترویج که در نتیجه آن محسنین و نیکوکاران جامعه افزایش خواهند یافت.

مدیرکل کمیته امداد اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد می‌باشند و این زنان مادران یک خانواده هستند که ۶۰ درصد خانوارهای تحت پوشش را تشکیل می‌دهند که رسیدگی و مورد توجه قرار دادن زمینه‌های دینی و ترویج فرهنگ اسلامی برای این خانواده‌ها باعث می‌شود از آسیب‌های این خانواده‌ها کاسته شود.

حجت‌الاسلام کاظم لو مدیر حوزه علمیه خواهران نیز با آرزوی اینکه این تفاهم‌نامه منشأ خیر برای نیازمندان باشد ادامه داد: حوزه و کمیته امداد در راه خدمت‌رسانی در فعالیت‌های فرهنگی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، رسیدگی به امورات فرهنگی خانواده‌ها تمام توان خود را به کار خواهد بست.

مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین گفت: معیشت خانواده‌ها قابل جبران است ولی خطر فرهنگی تهدید بسیار جدی است. دین مخصوص آخرت نیست بلکه مخصوص همین دنیا است و اگر مورد توجه قرار نگیرد در همین دنیا دچار آسیب خواهیم شد و باید اهمیت خانواده و خانواده محوری برای عموم جامعه تبیین گردد.

کد خبر 6100983

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند