Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی علت تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی و نیمایی به شرکت‌های هواپیمایی خارجی از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را توضیح داد.

مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد علت تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی و نیز ارز نیمایی به شرکت‌های هواپیمایی خارجی از جمله امارات متحده عربی، قطر، اتریش، فرانسه، ترکیه، روسیه و آلمان، اظهار کرد: این روال از زمان حضور شرکت‌های هواپیمایی خارجی که به ایران پرواز دارند و در داخل کشور بلیت‌فروشی می‌کنند وجود داشته و موضوع غیرقانونی نیست، چرا که این شرکت‌ها باید درآمد حاصل از فروش بلیت خود را با نرخ رسمی که بانک مرکزی اعلام می‌کند محاسبه کرده تا آن را به خارج از کشور منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت‌های هواپیمایی خارجی در ایران بلیت‌فروشی کرده و آنها باید درآمد حاصل از فروش خود را با نرخی که بانک مرکزی تعیین می‌کند محاسبه کنند و پس از تبدیل آن به دلار، یورو و هر ارز دیگری که مورد نظر آنهاست، درآمد مازاد خود را به مقاصد مورد نظر حواله نمایند. اتفاقی که پس از کسر هزینه‌ها برای این شرکت‌های هواپیمایی و تأیید سازمان هواپیمایی کشوری نهایی می‌شود.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان این‌که درآمد ریالی شرکت‌های هواپیمایی خارجی با رقم مورد نظر و رسمی اعلام شده از سوی بانک مرکزی به یورو، دلار یا سایر ارزهای مورد نظر به این شرکت‌های هواپیمایی تبدیل می‌شود، گفت: پس از این اتفاق درآمدهای حاصله از سوی شرکت‌های هواپیمایی خارجی از طریق بانک مرکزی به مقاصد مورد نظر حواله می‌شود.

وی افزود: در مقطع زمانی که دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به عنوان نرخ رسمی اعلام کرد مبنای محاسبه این رقم بود، چرا که نرخ ارز دیگری در کشور وجود نداشت و محاسبات باید بر این اساس انجام می‌شد. بنابراین در آن مقطع زمانی درآمدهای شرکت‌های هواپیمایی خارجی بر اساس ارز ۴۲۰۰ تومانی تسعیر و به مقاصد مورد نظر شرکت‌های هواپیمایی حواله شد.

اسعدی سامانی ادامه داد: پس از تغییر سیاست‌های ارزی دولت از مردادماه سال ۱۳۹۷ و اعلام نرخ نیمایی، مبنای محاسبه‌ی درآمدها ارز نیمایی اعلام شد و بر همین اساس محاسبات صورت گرفت و در نهایت با تأیید بانک مرکزی و سازمان هواپیمایی کشوری حواله‌ها انجام شد.

وی با اشاره به این‌که برخی از شرکت‌های هواپیمایی در حال حاضر مدعی هستند که نتوانستند بسیاری از درآمدهای حاصل از فروش بلیت خود را به خارج ایران منتقل کنند، اظهار کرد: این مساله باید با پیگیری از طریق سازمان هواپیمایی کشوری و بانک مرکزی مدنظر قرار گیرد تا شرکت‌های هواپیمایی خارجی بتوانند ارز خود را به خارج کشور منتقل کنند.

به گزارش ایسنا، ۱۴ اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که بانک مرکزی فهرست ارز بگیران دولتی و نیمایی را منتشر کرد که در این فهرست لیست نام برخی از شرکت‌های هواپیمایی خارجی از کشورهای اتریش، فرانسه، ترکیه، روسیه، آلمان، قطر و امارات متحده عربی وجود داشت و این پرسش را در ذهن متبادر کرد که به چه علت باید به شرکت‌های هواپیمایی خارجی ارز ۴۲۰۰ و ارز نیمایی تعلق گیرد.

به طور مثال شرکت هواپیمایی امارات در یک فقره معادل دو میلیون و ۴۰۰ هزار و در یک فقره دیگر ۶۰۰ درهم امارات دریافت کرده است، هم چنین هواپیمایی قطر طی یک فقره ۵۱ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۹۵۵ یوان چین و در یک فقره دیگر، یک میلیارد و ۴۳۲ میلیون و ۷۵۵ هزار و۳۶۲ روبل جدید روسیه را با نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی تبدیل کرده تا بتواند درآمد ارزی خود را حواله کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارز 4200 تومانی ارز نیمایی بانك مركزي دلار سایت های بلیت فروشی شرکت های هواپیمایی يورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی

وحید فروغی زاده  اظهار کرد: پروازهای صبح ایران ایر (هما) و آسمان از مقصد تهران به ایلام و بلعکس با توجه به شرایط ناپایدار جوی و کاهش دید افقی لغو شد.

وی افزود: امروز یک پرواز فوق العاده از شرکت ایرلاین پویا نیز در فهرست برنامه های پروازی فرودگاه شهدای ایلام قرار دارد که هنوز لغو یا انجام آن از سوی این شرکت هواپیمایی اعلام نشده است.

فروغی زاده یادآور شد: هفته گذشته نیز شرایط نامساعد جوی باعث لغو پرواز شرکت ایران ایر به ایلام شد.

وی ادامه داد: مسافران پیش از مراجعه به فرودگاه برای اطلاع از انجام پروازها با سامانه‌های ۶۸۰۰ و ۱۹۹ تماس بگیرند.

به پیش بینی کارشناسان هواشناسی، بارش باران از شامگاه یکشنبه تا اواخر وقت سه شنبه هفته جاری آسمان استان را تحت تاثیر ناپایداری های جوی قرار می دهد.

از روز دوشنبه هفته گذشته تا شنبه هفته جاری جو استان شاهد بارش های تند رگباری بهاری بوده است و این بارش ها همچنان تا روز سه شنبه تداوم دارد.

در حال حاضر ۱۲ سورتی پرواز از سوی شرکت های هواپیمایی ماهان، ایران ایر و آسمان در مقصد تهران - ایلام فعالیت دارد.

شرکت هواپیمایی پویا نیز هشت سورتی پرواز فوق العاده برای این مسیر برنامه ریزی کرده است که امروز و پنجشنبه هفته جاری آخرین سورتی های این شرکت در استان انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی