Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان آلمانی آمریکا را شریک امنیتی قابل‌اعتمادی برای اروپا نمی‌دانند. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۸ بین الملل اروپا آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس آلمان"، بر اساس جدیدترین نظرسنجی مؤسسه "یوگو" که به‌سفارش روزنامه "دی‌ولت" آلمان و هفت روزنامه دیگر از بین حدود 8 هزار نفر از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، لهستان، سوئد، مجارستان و بلژیک انجام شده است حدود دو هفته مانده تا انتخابات پارلمانی اروپا، شهروندان آلمانی مسئله حمایت از محیط زیست و آب‌وهوا را به‌عنوان بزرگترین چالش برای اتحادیه اروپا می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

34 درصد شهروندان آلمانی مسئله محیط زیست را به‌عنوان مهمترین موضوع مطرح کرده‌اند.

هزینه جنگ تجاری ترامپ با چین را مصرف‌کنندگان آمریکایی‌ می‌پردازندابراز نگرانی آمریکا از ملی‌شدن فضای سایبری در سایر کشورها

اما در دیگر کشورهای اروپایی اکثر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی مهاجرت را به‌عنوان مهم‌ترین موضوع دانسته بعد از آن مسئله حفاظت از محیط زیست را مهمترین چالش ارزیابی کردند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که در همه این هشت کشور اروپایی اکثر شهروندان بر این عقیده‌اند که عضویت در اتحادیه اروپا برای کشورشان خوب است، به‌خصوص این ارزیابی در کشورهای آلمان و لهستان بسیار بالا و حدود 70 درصد بود.

همچنین نتایج این نظرسنجی حاکی از نظر انتقادآمیز شهروندان آلمانی نسبت به آمریکا بود، بر این اساس در آلمان حدود 68 درصد شهروندان بر این عقیده بودند که آمریکا یک شریک امنیتی قابل اعتماد برای اتحادیه اروپا نیست.

انتهای پیام/*

R31356/P36446/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" دونالد ترامپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان دونالد ترامپ اخبار آلمان دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۱۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • نماهنگ/شریک جرم
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • نماهنگ جدید شریک جرم منتشر شد
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان