Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تعطیلی چهار جایگاه سوخت «سی ان جی» بروجرد در ماه‌های اخیر و صف کشیدن خودروها برای سوخت گیری گاز مشکلاتی را به بار آورد که گلایه مردم، مسافران و رانندگان را به دنبال داشت.

بدهی ۱.۳ میلیاردی جایگاه های سوخت

شهرداری بروجرد در این بین مقصر اصلی ماجرا شناخته شد که نتوانسته است طلب پیمانکار جایگاه‌های سوخت را پرداخت کند و این جایگاه‌ها طبق اظهار نظر مسعود فلاح معاون عمران فرمانداری ویژه بروجرد مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به شرکت گاز بروجرد بدهی دارند که آن هم پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانداری ویژه بروجرد برای برطرف شدن این مشکل دست به دامن شرکت نفت بروجرد شد که به این موضوع ورود پیدا کند اما گویا این راهکار هم جوابگو نبوده است.

انتقاد امام جمعه بروجرد از وضعیت جایگاه‌های سوخت

تعطیلی جایگاه‌های سوخت «سی ان جی» بروجرد و بلاتکلیفی رانندگان در صف‌های طولانی پس از ۴۰ روز و اعتراض مردم به این وضعیت نابسامان، ترافیک ایجاد شده و … باعث شد حجت الاسلام سید علی حسینی امام جمعه بروجرد نیز در رابطه با این مسئله عکس العمل نشان دهد و از شهردار بروجرد بخواهد ظرف چند روز این مشکل را به طور قطعی حل و فصل کند؛ حجت الاسلام حسینی در تریبون نماز جمعه هفته گذشته به مردم این نوید را داد که مشکل جایگاه‌های سوخت «سی ان جی» بروجرد تعیین تکلیف و طی چند روز آینده مشکل حل خواهد شد.

جایگاه‌های سوخت در گذشته بدون تشریفات مزایده قانونی در اختیار پیمانکار قرار گرفته بودند

رحیم جافری شهردار بروجرد در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که نتیجه پی گیری های شهرداری بروجرد برای رفع مشکل جایگاه‌های سوخت «سی ان جی» بروجرد به کجا انجامیده است، اظهار داشت: جایگاه‌های سوخت در گذشته بدون تشریفات مزایده قانونی در اختیار پیمانکار قرار گرفته بودند.

وی افزود: پیمانکار مدارک لازم و ضمانت‌های کافی جهت اعمال دقیق مفاد قرارداد را نداشته که در وسط کار با مشکل مواجه می‌شود.

برگزاری مزایده مجدد و بازگشایی پاکت‌ها

شهردار بروجرد تصریح کرد: در ابتدای ورود به کار پی گیر این مساله شدیم و در ابتدای اسفند ماه سال گذشته آگهی مزایده دادیم.

جافری ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت‌هایی که متقاضی بودند شرایط لازم را نداشتند مدارکشان ناقص بود و ضمانت‌های لازم را نداشتند؛ آگهی مزایده مجدد تکرار شد و در ۱۸ فروردین امسال این کار مجدداً شروع شد. روز گذشته بازگشایی پاکت‌ها انجام شد و به زودی قرارداد کاری بسته می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با این شرکت‌ها به زودی قرار داد خواهیم بست و کار شروع خواهد شد؛ سه شرکت از نظر شرکت نفت که مرجع تأیید صلاحیت شرکت‌های بهره بردار «سی ان جی» در سراسر کشور هستند، ارزیابی صلاحیت آنها تأیید شده است.

شهردار بروجرد یادآور شد: برای جلوگیری از بروز برخی مشکلات مجدد، باید مدارک لازم به موقع آورده، قرارداد بسته و ضمانت‌های لازم و کافی گرفته شود تا بتوانیم با اجرای این موارد شاهد رفع مشکلات و بازگشایی جایگاه‌های سوخت سی ان جی بروجرد در پایان هفته جاری باشیم.

کد خبر 4615961

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد شهرداری بروجرد جایگاه سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • هشدار نارنجی دشت کاشان در پایان هفته
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت