Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، مجید حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران امروز 23 اردیبهشت‌ماه در همایش «بحران عدالت در دانشگاه‌ها با محوریت عدالت آموزشی» که در سالن شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد، بیان کرد: از سال 91 تا 97 یعنی طی شش سال، فاصله بچه‌ای که در سیستان و بلوچستان درس می‌خواند با بچه‌ای که در زعفرانیه و منطقه سعادت‌آباد تهران درس می‌خواند به 57 برابر رسیده‌است؛ اختلاف طبقاتی این دو قشر به 57 برابر در زمینه تحصیل، 60 برابر در زمینه امکانات تفریحی، 60 برابر در زمینه امکانات ورزشی و رفاهی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی عدالتی در توزیع منابع کشور

وی افزود: مدرسه‌ای در سیستان بلوچستان را از نزدیک مشاهده کردم که بخاری نفتی و خطرناکی در آنجا داشتند در این باره مدیر مدرسه گفت که برای هر دانش‌آموز در اینجا هزار تومان در دولت بودجه اختصاص دادند، در حالی که امسال بودجه 100 میلیارد تومانی به دانشگاه تهران اختصاص دادند تا ساختمان بخرد؛ در کهکیلویه و بویراحمد مدرسه‌ای بدون امکانات آب ساخته و بچه‌ها تشنه بودند اما ما در شرایطی زندگی می‌کنیم که «ایران‌مال» بزرگترین مرکز تجاری در تهران تاسیس شده است.

حسینی با اشاره به اینکه احتمال اشتغال با مدرک دیپلم90 درصد و با تحصیلات لیسانس 40 درصد کاهش پیدا کرده است گفت: در شرایطی هستیم که اگر دو شغل داشته باشید، و از هرکدام یک میلیون و نیم میلیون حقوق بگیرید با فرض اینکه تغذیه نکنید، دچار مریضی نشوید و فرزندی متولد نشود و حتی ازدواج هم نکنید یعنی فقط فتوسنتز کنید، 21سال طول می‌کشد تا شما صاحبخانه شوید؛ در این وضعیت اگر تورم نیز وجود داشته باشد 100 سال تا خانه خریدن فاصله دارید.

2.5 میلیون خانه خالی و مردمی که خانه ندارند

وی ادامه داد: در این وضعیت تقریبا دو و نیم میلیون خانه خالی که متعلق به سرمایه‌داران است در کشور وجود دارد که حتی اجاره نمی‌دهند، در سال گذشته 50 هزارمیلیارد تومان فرار مالیاتی داشتیم که هفت میلیاردتومان مختص پزشکان بوده در شرایطی که کل بودجه آموزش و پرورش در سال97، 36 هزارمیلیارد تومان است و معلمی در  سیستان و بلوچستان 850 هزارتومان حقوق می‌گیرد.

استاد دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه دو ونیم میلیون بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارد، بیان کرد: در سیستان و بلوچستان مدرسه 120 نفره با معدل سنی 13 سال توسط خیریه تاسیس شد و 600 دختر برای کلاس اول دبستان با معدل سنی 13 سال ثبت نام کردند و علاوه بر آن‌ها هزار و 100 دختر و پسر هستند که نمی‌توانند تحصیل کنند ولی در سعادت‌آباد تهران مدرسه 120 میلیون تومانی کنکور وجود دارد؛ از بین 38 دانشجو در کلاس‌های دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران 80درصد غیرانتفاعی تحصیل کردند،20 درصد در مرکز تهران و یک نفر متعلق به منطقه محروم است.

نان کارگران و کارمندان در سفره سرمایه‌داران

وی با بیان اینکه در شرایطی که حواس ملت به سرقت‌های کوچک مانند اختلاس 5میلیاردتومانی بابک زنجانی و دزدیدن دکل نفت است ولی یک سرقت بزرگ پدید می‌آید، گفت: سهم طبقه کارگر و کارمند از سال 1370 تا 1394 از 40 درصد سرانه ملی به 25 درصد رسیده و سهم سرمایه‌دار به 75 درصد یعنی طبقه کارگری و کارمندی 15 درصد درآمد ملی را به طبقه سرمایه‌دار وام بلاعوض داده‌است و لذا نظام ناعادلانه توزیع سرانه ملی سرقت بزرگ است.

وی افزود: فاصله حقوق غیر رسمی پزشکی که 300 میلیون تومان دریافت می‌کند با معلم خرید خدمت که 580 هزار تومان حقوق می‌گیرد، 120 برابر است؛  برخی از معلم‌های مدارس که مدرک دکترا داشتند، حقوق او کفاف هزینه مسکن او را نمی‌دهد چه برسد به تغذیه و امرار معاش.

آموزش دولتی در کشور در حال نابودی است

وی با اشاره به اینکه 18 هزار کودک کار فقط در تهران وجود دارد، بیان کرد: دولت به دلیل سیاست‌های نئولیبرال مسئولیت آموزش، درمان و آسیب‌های اجتماعی را نمی‌پذیرد حتی سیل و زلزله به عهده آقای زیباکلام، خانم نرگس کلباسی «از خیرین و فعالان اجتماعی» و سلبریتی‌ها است نه دولت؛ سیاست‌های نئولیبرالی یعنی مسئولیت‌های حیاتی ملت به عهده خود ملت است این سیاست یعنی دولت بودجه دارد اما چون یک دانش‌آموز برای بخش خصوصی کمتر هزینه دارد پس آموزوش و پرورش و.. را خصوصی می‌کنیم.

پول 8 هزار میلیاردی در جیب مافیای کنکور

وی با تاکید بر اینکه امروزه تقریبا آموزش دولتی وجود ندارد زیرا سال گذشته ملت ایران 20 هزار میلیارد تومان به مدارس خصوصی و ده هزار میلیارد تومان به مدارس دولتی پول دادند، ادامه داد: 8 هزار میلیاردتومان مردم به مافیای کنکور پول دادند و به طور کلی 38 میلیاردتومان مردم ایران در سال گذشته هزینه آموزش دادند در شرایطی که در قانون اساسی نوشته شده‌است «آموزش برای آحاد ملت رایگان است».

حسینی با اشاره به اینکه مردم فکر می‌کنند آموزش عالی و دانشگاه‌های دولتی رایگان است اما اینگونه نیست، بیان کرد: 85 درصد آموزش عالی کشور شامل دانشگاه آزاد، پیام نور و خصوصی است، طبق بودجه وزارت علوم در سال گذشته هزار میلیاردتومان به آموزش عالی درآمد داده و این درآمد را از دانشجویان در قالب هزینه فارغ‌التحصیلی و خوابگاه و شبانه و.. گرفته است.

وی یادآور شد: به هیچ وجه آموزش عالی عمومی و دولتی نداریم؛ حاصل این نابرابری چیست؟ حاصل این است که شما فکر می‌کنید رتبه زیر هزار کنکور نصیب شما نشده چون خنگ هستید در شرایطی که دو مدرسه سمپاد تهران 7 مدال المپیاد ریاضی کسب کردند، مابقی دانش‌آموزان نیز اگر 20 میلیون تومان خرج کنند در المپیاد و کنکور رتبه کسب می‌کنند.

استاد دانشگاه تهران گفت: در سال 68 و در وضعیت نابسامان کشور بانک جهانی 30 میلیارد دلار به ایران وام داد به شرط  اینکه آموزش و درمان و.. خصوصی شوند و دولت وقت آن زمان این شرط را پذیرفت. طبق این لایحه مدارس خصوصی باید در مناطق محروم و کم برخوردار ساخته شود اما برادر رئیس جمهور در سعادت آباد تهران اولین مدرسه غیرانتفاعی کشور با 14 هزار متر مساحت به خیال باطل خود به نیت 14 معصوم تاسیس کرد و امروز غالب رتبه‌های زیر هزار دختران در کنکور برای این مدرسه است.

عده‌ای شعار « تبعیض، امر طبیعی است» می‌دهند

وی با بیان اینکه برخی افراد سیاست تبعیض را یک امر طبیعی می‌دانند اما این امر طبیعی نیز یک مبنایی دارد ادامه داد: زمینه ساز تولید تبعیض این است که طرفداران سیاست تبعیض می‌گویند «رستگاری امری فردی است و شما اگر می‌خواهید موفق باشید چیکار دارید جامعه به کدام سمت می‌رود و کلاه خودت را بچسب تا بتوانی موفق شوی» شعار این افراد مانند صحبت‌های یک روان‌شناس‌ در صنعت ماله کشی روانشناسی است برای مثال در شرایط سخت به تو می‌گویند مثبت‌اندیش باشید و به آهنگ جهان گوش فرادهید؛ صدای کودکی که نمی‌تواند مدرسه برود و به تحقق آرزوی جراح و پزشک شدن امیدی ندارد، در آهنگ جهان گم شده‌است.

کنکور، تبعیض بود

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در کشور بعد از کتب زباله کنکوری، رتبه فروش کتب روانشناسی جایگاه اول را به خود اختصاص داده است، گفت: ضریب اشتغال در کشور 45 است؛ از 195 نفر ورودی‌های سال92 دانشگاه شریف 194 نفر به خارج از کشور رفتند و اگر دلیل مهاجرت وی را بپرسید می‌گویند ایران نخبه‌ها تحویل نمی‌گیرد؛ کی گفته تو نخبه‌ای؟ اگر همه بچه‌ها حق درس خواندن و پول ثبت نام در کلاس‌های کنکور را داشتند و همه در رقابتی برابر کنکور می‌دادند جایگاه امثال این افراد تغییر می‌کرد و لذا کنکور تبعیض بود.

وی با یادآوری اینکه لیبرال‌ها و طرفداران بانک جهانی گفتند «مثبت‌اندیش باشید زیرا رستگاری امری فردی است و اگر خواهان موفقیت هستید خودتان را دریابید»، افزود: 8 سال دفاع مقدس مردمانی جنگیدند زیرا امر جمعی و خوشبختی آحاد مردم در کنار هم معنا داشت و مردم و دولتمردان هم‌سرنوشت و کنار یکدیگر بودند، رجایی معلم بود و لقمه سفره‌اش نان و پنیر بود  و مانند مردم زندگی می کرد.

استاد دانشگاه تهران گفت: در ماه‌های گذشته دانشجویان ایران ماهانه 5 هزار نفر برای خارج رفتن هزینه کردند، این حجم از سرمایه در یک سال اخیر از کشور خارج شده است؛ اینکه می‌گویند «رستگاری یک امر فردی است» زمانی به بحران تبدیل شد که این امر زمینه منفعت برخی افراد و نان سفره آن‌ها را فراهم کرد و در این شرایط جامعه از خودش دفاع نکرد.

ناو هواپیما آمریکا در آب‌های خلیج فارس ایستاد

وی افزود: حدود دو هفته پیش ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس ایستاد و ما به جای متحد شدن برای نجات خود از وضعیت بحرانی وضعیت خروج از کشور را بررسی کردیم؛ ناو هواپیمابر آمریکا در آب‌های خلیج فارس جلو آمد اما ما ایستادیم و فقط  تماشا می‌کنیم؛ ما باید بدانیم که رستگاری امری جمعی است چون ما در کنار یکدیگر می‌توانیم موفق شویم.

حسینی با بیان اینکه در طول این سال‌ها با آمریکا و دولت آن‌ها در برجام و.. دست دوستی و امتیازات فراوانی را دادیم اما مشکلات حل نشد، گفت: تفنگ دشمن مقابل ما گرفته شده اما ما آن را احساس نمی‌کنیم زیرا انتظار داریم در جامعه نابرابر کسانی که خوردند و اختلاس کردند باید پاسخگو باشند اما غافل از اینکه کسانی امروز تفنگ سمت ما گرفته‌اند که سیاست تبعیض را بر ما اعمال کردند.

این جامعه شناس تصریح کرد: در حال حاضر ملت ایران باید برای مقابله با نابرابری در جامعه یعنی دشمنان داخلی و هم‌چنین در برابر دشمنان خارجی ایستادگی کنند، اجازه ورود به دشمنان را ندهیم، اگر قرار است بایستیم همگان خواهیم ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه 20میلیارد دلار در بالش‌های ملت ایران انباشته شده است افزود: در شرایطی که مردم گرفتار مشکلات هستند نباید دغدغه آحاد ملت ایران پخش آهنگ‌های افتضاح در مدارس باشد زیرا بعد از اتفاقات اخیر 75میلیون نفر آهنگ‌ پخش شده در مدارس کشور را در سایت‌های موسیقی دانلود کردند.

هر فرد، یک سلول علیه سیاست تبعیض باشد

حسینی با تاکید بر اینکه «رستگاری فردی است» برای ما بحران عزت نفس درست کرده‌است زیرا با وجود شکستن و خرد شدن عزت نفس خودمان بازهم با دشمنان دست دوستی می‌دهیم، یادآور شد: اگر دهه 60، 200 هزار نفر جان خود را فدا کردند داشتن هدف و سرنوشت مشترک ملت و دولت بود اما اگر امروز توقع ایستادگی و مقاومت از جوانان داریم دولت باید با ملت هم سرنوشت باشد.

وی یادآور شد: هر فرد می‌تواند علیه سیاست تبعیض مانند یک سلول عمل کند و با نابرابری بجنگد و مطالبه‌گری کند زیرا تغییر از لحظه مطالبه‌گری آغاز می‌شود.

کسانی یاس‌آفرینی می‌کنند که سود می‌برند

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه لحظه‌ای جامعه نابود می‌شود که ملت تصور کنند امکان تغییر وجود ندارد، تاکید کرد: عده‌ای به ما گفتند که امیدی برای تغییر نیست و دقیقا این افراد کسانی هستند که از وضعیت بی عدالتی و تبعیض سود می‌برند، اگر در وجود تک تک شما امید برای تغییر باشد قطعا همه چیز درست خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه سال گذشته عده‌ای 200 هزار میلیاردتومان غذای سگ به کشور با ارز نیمایی وارد کردند و پول آن‌ را ندادند، یادآور شد: سلطان سکه اعدام شد اما سکه گرانتر شد؛ آدرس اشتباه به مردم ندهیم زیرا مشکل اصلی رانت و اختلاس است پس سیاست خصوصی سازی و تبعیض باید از بین برود.

اولویت مطالبات را تغییر ندهیم

وی با تاکید بر اینکه برخی تبعیض در جامعه را یک امر طبیعی جلوه دادند و صدای عدالت‌خواهی مردم در آهنگ جهان گم شده است، افزود: صنعت فرهنگ ذهن ما را به سمتی سوق می‌دهد که فکر می‌کنیم مطالبه می‌کنیم؛ به نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اعتراض کردند که چرا در قم کنسرت نمی‌گذارند؟ این مطالبه است؟ متاسفانه الان مطالبه ما فقط افرادی هستند که 200 هزار تومان پول کنسرت رفتن دارند؛ یا مطالبه ما فقط رفتن خانم‌ها به ورزشگاه است؟.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تا امروز افراد مطالبه‌گر در جامعه تریبون نداشتند، گفت: پارادوکس یعنی در یکی از دانشگاه های، قم یک میلیون تومان هزینه می‌کنند تا اندیشه‌های امام که مخالف پول دادن و خصوصی سازی است را بخوانند، کسی نیست که اعتراض کند چون این روند طبیعی شده‌است و کسی این روند را زیر سوال نمی‌برد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی

احمد وحیدی روز یکشنبه – ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - در جریان برنامه پاسخگویی وزارت کشور به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری حاضر شد و اینبار به صورت چهره به چهره پاسخگوی پیام‌ها، نظرات، ایده‌ها و شکایات مخاطبان شد.   به گزارش ایرنا، در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری با قدردانی از زحمات وحیدی و اقدامات این وزارتخانه، وزارت کشور را وزارت مردم نامید و از اقدامات فرهنگی و جهادی اخیر مجموعه فراجا که تحت نظارت و مدیریت و فرماندهی این وزارتخانه تحقق پیدا کرده است، تشکر و قدردانی کرد.   صالحی تصریح کرد: با توجه به اهمیتی که این وزارتخانه در برخورد با مسائل و مشکلات مردم دارد اولین وزارتخانه‌است که پاسخگوی مشکلات و مسائل مردم به صورت چهره به چهره است.   احمد وحیدی نیز ضمن تبریک روز شورا‌ها که نمادی از حضور مردم و تصمیم‌گیری‌های مردمی، گفت: وظیفه دولت است که سخنان مردم را بشنود و در جهت خواست مردم قدم بردارد.   در ابتدای دیدار و گفت‌وگوی مردمی، مجتبی مختاری مدیرعامل سازمان جوانان آستان قدس رضوی به بیان دغدغه‌های خود در حوزه جوانان پرداخت.   وزیر کشور نیز با اشاره به بیانات رهبر انقلاب تصریح کرد: جذب جوانان با توجه فطرت توحیدی آنان میسر است و در این راه باید امور در همه راه‌ها توسعه پیدا کند. وزیر کشور: رتبه‌بندی می‌تواند در ارتقا و بهبود عملکرد تشکل‌ها کمک کند فولادپور مدیرعامل بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها دومین کسی بود که به صورت چهره به چهره دغدغه‌های خود در جهت تحقق شعار سال، جهش تولید و مشارکت مردم را مطرح کرد و گفت: متولی همه تشکل‌ها که می‌توانند به تحقق فرمایشات رهبر انقلاب کمک کنند و نیاز است همه تشکل‌هایی که مجوز دریافت کرده شناسایی و از توانمندی آنان در جهت تحقق شعار سال بهره‌برداری شود.   وی با اشاره به عدم رتبه‌بندی تشکل‌ها به عنوان یکی از معضلات فعالیت سازمان‌های مردم نهاد اشاره کرد و گفت: رتبه‌بندی می‌تواند در ارتقا و بهبود عملکرد تشکل‌ها کمک کند و تاثیر خوبی در روند توسعه نهاد‌های مردمی داشته باشد.   پیگیری تصویب قانون سازمان‌های مردم نهاد، دستیابی به مردمی‌سازی که دو سال است توسط دولت سیزدهم در حال پیگیری است و همچنین تشکیل قرارگاه مشارکت مردمی و اجلاس موسسات خیریه جهان اسلام از دیگر موضوعاتی بود که این فعال حوزه تشکل‌ها به آن اشاره کرد.   وحیدی در پاسخ به دغدغه‌های مدیرعامل این تشکل مردم نهاد گفت: رتبه‌بندی تشکل‌ها در دستور کار است. از سوی دیگر اینکه در استان اتحادیه‌ای تشکیل شود پیشنهاد بسیار خوبی است. قرارگاه مشارکت مردمی که موضوعات متفاوتی در حوزه مدیریت بحران، اقتصادی و اجتماعی می‌تواند دنبال شود.   وزیر کشور تاکید کرد: اگر برخی از تشکل‌ها بتوانند میدان‌دار ارتباطات در حوزه جهان اسلام باشند ایده بسیار خوبی است. یکی از ابعاد کاری ما به ویژه با کشور‌های اسلامی فعالیت و کار در حوزه ارتباطات مردمی است. برخی از عزیزان و تشکل‌های اصلی که توانایی انجام این کار را دارند می‌توانند در محوریت این موضوع قرار گیرند و ظرفیت‌های ارتباطات را بالفعل کنند. برنامه‌های وزارت کشور برای تقویت و حمایت از مواکب مردمی اربعین محمدحسین طبرستانی راد رئیس مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی جهادی کشور با بیان اینکه مردمی‌ترین مراسم در جمهوری اسلامی اربعین است و باید به عنوان الگوی مردمی‌سازی مطرح شود، به بیان دغدغه‌های خود در خدمت به زائران اربعین حسینی پرداخت.   وزیر کشور با بیان اینکه اربعین تاریخ ساز، تمدن‌ساز و لطف بزرگ الهی است که به جمهوری اسلامی ایران اعطا شده است و ما وظیفه داریم ظرفیت‌های آنرا بشناسیم، استفاده کنیم و بارور سازیم، گفت: هر چقدر در موضوع اربعین فکر و اندیشه و خلاقیت انجام شود باز هم جا دارد. مردم راهبرنده اربعین هستند و سال گذشته نیز اعلام کردیم علاوه بر اسکان وتغذیه هر موضوع دیگری که مردم بتوانند به آن ورود کنند استقبال می‌کنیم و سال گذشته نیز از نماینده مواکب مردمی درخواست کردیم که حضور پررنگ‌تری داشته باشند.   وحیدی از پیشنهاد‌های مطرح شده در حوزه توسعه مردمی‌سازی مراسم اربعین استقبال کرد و تصریح کرد:. باید سفر‌های اربعین تنظیم شود و تاکید بر توزیع سفر‌ها در بازه زمان از این جهت انجام می‌شود.   وی با اشاره به انتقادات نسبت به حضور مواکب دولتی و بانک‌ها گفت: فضای اربعین در هر جا که نفوذ پیدا کند موجب خیر است و البته تقویت و حمایت از مواکب مردمی از برنامه‌های ماست و سال گذشته در اختصاص امکانات و حتی ارزاق حمایت خوبی از مواکب مردمی داشتیم که بتوانند به ارائه خدمت به مردم بپردازند و سرپا باشند. جزئیات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست پاسخگویی به سؤالات مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مرحله دوم انتخابات گفت: ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و ۴۵ نماینده برای انتخاب باقی مانده‌اند انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱ هزار شعبه صورت و انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد.   وی افزود: در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است شمارش آرا نیز به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم عزیز کشورمان در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند. جزئیات طرح انسداد مرز‌های سیستان و بلوچستان وزیر کشور با ارائه توضیحاتی در ارتباط با بودجه اختصاص یافته به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، گفت: این طرح سابقاً تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کرد البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی افزود: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرز‌ها است و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند دستور آن را صادر و کار‌های آن در حال انجام است.   وحیدی تاکید کرد: این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت مرز‌های شرق و غرب، مرز‌های شرقی اولویت دارد. تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است وزیر کشور ادامه داد: به حمدالله شورای نگهبان نتیجه انتخابات در تمام حوزه‌ها را تایید کرد البته در یک یا دو حوزه با بازشماری تغییراتی در نفر اول و یا دوم ایجاد شد، اما به حمدالله مشکلی در این زمینه نداشتیم. در بحث تخلفات نیز ستاد پیشگیری از تخلفات فعال بود موارد بسیار معدودی نیز اعلام و ارجاع شد و آن‌ها نیز به صورت طبیعی در دستور کار قوه قضاییه قرار دارد هنوز پرونده فعال نشده، اما چنانچه موردی باشد توسط قوه قضاییه پیگیری خواهد شد.   وحیدی گفت: تقسیم تهران به دو استان شرقی و غربی بر اساس ضوابط قانونی در حال پیگیری است و در صورت به نتیجه رسیدن تاثیری بر روی حوزه انتخابیه ری و شمیرانات ندارد و آن‌ها همچنان در حوزه انتخابیه تهران باقی خواهند ماند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد