Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@16:35:11 GMT

توکل بر خدا؛ رمز پیشرفت مردان بزرگ تاریخ

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۶۳۶۲

توکل بر خدا؛ رمز پیشرفت مردان بزرگ تاریخ

به گزارش ایکنا از گیلان،‌ آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز، 23 اردیبهشت‌ماه در کلاس اخلاق اسلامی که در حسینیه پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خامنه‌ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زیباکنار برگزار شد، اظهار کرد: ایام با فضیلت ماه رمضان را به آتش به اختیارهای مقام معظم رهبری تبریک عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ویژگی افراد متقی در کلام امام علی(ع) اشاره کرد و افزود: متقیان کسانی هستند که در دوره محدود و کوتاه سختی‌های دنیا را تحمل کرده و با دستاوردهای آن در دوره طولانی که کرانه‌اش مشخص نیست، در راحتی زندگی می‌کنند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه اگر انسان از خدا طلب خیر کند هرگز در زندگی گمراه و سرگردان نمی‌شود، تصریح کرد: هر کسی در زندگی برای رشد و تعالی با اهل معرفت و خلوص مشورت کند هرگز پشیمان نمی‌شود.

آیت‌الله فلاحتی تنبلی، کسالت و فشالت را از گرفتارهای انسان در زندگی دانست و بیان کرد: کسالت و فشالت انسان را از رسیدن به اهداف بلند باز می‌دارد.

وی توکل بر خدا را رمز پیشرفت همه مردان بزرگ تاریخ عنوان کرد و گفت: کسی که بر خدا توکل کند اصلا مغلوب نمی‌شود، زیرا نخستین موضوعی که موجب دفع یا رفع کسالت می‌شود، توکل بر خدا است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) توکل به خدا را به ملت ایران در دوره معاصر آموخت، خاطرنشان کرد: روح توکل بود که توانست بعثت انقلاب اسلامی را در دنیای معاصر رقم بزند.

آیت‌الله فلاحتی بر لزوم ترغیب جوانان به مطالعه تاکید کرد و یادآور شد: جوانان باید خود را برای فعالیت‌های طولانی و عمیق ترغیب کنند.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در انجام فعالیت‌ها، اظهار کرد: با سرعت در کارها می‌توانیم کسالت و تنبلی را از خود دفع کنیم؛ ضمن اینکه اولویت قرار دادن امور سخت از جمله راهکارهای مبارزه با کسالت است.

امام جمعه رشت تلاش عمیقانه و عالمانه در رفع کسالت را تاثیرگذار دانست و افزود: باید تلاش کنیم زندگی خود را عاقلانه و عالمانه تنظیم کنیم.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه زندگی نکردن عالمانه و عاقلانه ویرانگری را به همراه دارد، تصریح کرد: ویرانگری بعضی‌ها که مسئولیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در نظام اسلامی به عهده دارند بیش از اصلاحات آنهاست و متاسفانه عده‌ای پیرو این افراد هستند.

وی خواستار اوج‌گیری جوانان در مسائل معنوی شد و گفت: انسان به اوج در معنویات نیاز دارد؛ ضمن اینکه اوج نباید فاسدانه باشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه رفاقت و همکلامی با افرادی که در مسیر معنویت هستند تاثیرگذار است، بیان کرد: همنشینی با انسان‌های دارای رفتار عاقلانه به رشد و تعالی انسان کمک می کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان

دهلی، پایتخت هند، شهری ۳۳ میلیون نفری و سرشار از شگفتی‌های تاریخی در کنار زندگی مدرن است که جمعیت آن سریع‌تر از هر نقطه دیگری در جهان رشد می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان از قرن چهاردهم میلادی شاهد افزایش جمعیت انسانی بوده و سرعت رشد جمعیت هشت‌میلیاردی فعلی نشان می‌دهد که این روند در دهه‌های اخیر شتاب گرفته است. در این میان بعضی از مکان‌ها بیشتر از سایرین تحت‌تأثیر رشد جمعیت قرار دارند.

بر اساس چشم‌انداز شهرنشینی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۴، دهلی در شمال هند، شهری با سریع‌ترین رشد در جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت و رشد اقتصاد خود بوده است. جمعیت این شهر در سال گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش داشته و در حال حاضر حدود ۳۳.۸ میلیون نفر است. جمعیت دهلی در سال ۱۹۵۰ تنها ۱.۳ میلیون نفر بود. این شهر در سال ۲۰۲۴ شاهد نرخ رشد ۹ درصدی بود که بالاترین نرخ رشد در بین شهرهای جهان به‌شمار می‌رود. شهرهای دیگری که در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری داشتند، بنگلور هند، شانگهای چین و داکا بنگلادش هستند.

شگفتی‌های دهلی

دهلی به‌عنوان یک شهر مستحکم در حدود سال ۱۰۵۲ تأسیس شد، با این حال آثار معماری این منطقه نشان می‌دهد که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد میزبان انسان‌ها بوده، در نتیجه شهر میزبان مجموعه‌ای از ساختمان‌های تاریخی و منطقه‌ای خاص به نام دهلی قدیم (مملو از خیابان‌های پرپیچ‌وخم و باریک) است.

دهلی از سال ۱۹۱۱ جایگزین کلکته شد و عنوان پایتخت هند را از آن خود کرد. این شهر رنگارنگ و روح‌بخش غرق در تاریخ و در عین حال مملو از زندگی مدرن است. دهلی مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از تاریخ، فرهنگ، آشپزی، تجارت و زندگی خیابانی را با مناظر و فعالیت‌های بی‌شماری برای بازدیدکنندگان خود ارائه می‌کند.

پایتخت هند در دید اول مکانی شلوغ و پر هرج‌ومرج به‌نظر می‌رسد، اما با کمی صبر می‌توان به بخش‌هایی از شهر رسید که تصاویری ظریف از زندگی روزمره و لایه به لایه باستانی آن را با بیش از دو هزار سال تاریخ آشکار می‌کند. غذاهای خیابانی این شهر، افسانه‌ای و گشت‌وگذار در خیابان‌های بخش قدیمی آن موجب شگفتی است، زیرا بازدیدکنندگان را با بناهای پنهانی مانند خانه میرزا غالب (شاعر افسانه‌ای اردو)، مسجد سر به فلک کشیده جاما (بزرگ‌ترین مسجد هند) یا خاری بائولی (بزرگ‌ترین بازار ادویه آسیا) مواجه می‌کند.

در ورای این تصویر زیبا، واقعیتی از زندگی روزمره بعضی از ساکنان نیز وجود دارد. دهلی به‌طور مشخصی دارای مشکل آلودگی هوا است و حتی در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد. در سال‌های پس از آن نیز در این لیست جای داشت. این شهر همچنین مناطق وسیعی از زاغه‌ها را در خود جای داده است و تصور می‌شود ۴۹ درصد از جمعیت روزافزون آن در خانه‌های موقت و مستعمرات غیرمجاز بدون هیچ‌گونه امکانات مدنی زندگی می‌کنند.

کد خبر 750992

دیگر خبرها

  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • (ویدیو) مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟