Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوطلبان آزمون سراسری تقاضای تعویق در برگزاری این آزمون را دارند و هنوز با خواسته آنها موافقت نشده است.   به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،    فروردین ماه امسال و در تعطیلات نوروزی بود که کشور ما با سیل درگیر شد؛  سیلی که در پی آن تعداد زیادی از مردم خانه و کاشانه خود را از دست دادند و آواره شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این سیل خانمان سوز علاوه بر آسیب‌های فیزیکی که برای مردم به همراه داشت آسیب‌های روحی و روانی بسیاری هم ایجاد کرد و سبب تضعیف روحیه بسیاری از دانش آموزان و دانشجویانی که خود را آماده کنکور می‌کردند، شد.

جوانانی که برای بزرگترین ازمون آینده ساز زندگی‌شان آماده می‌شدند به یکباره کتاب ودفتر خود را در میان انبوهی از سیل از دست داند و به جای آن که پای درس بنشینند مجبور به حضور در خیابان‌ها شدند.

بلافاصله پس از سیل عده زیادی از داوطلبان آزمون سراسری که درآستانه کنکور قرار داشتند تقاضای تاخیر در برگزاری آزمون‌های کارشناسی وکارشناسی ارشد را مطرح کردند.   کمپین‌هایی که صدای داوطلبان آزمون سراسری شدند   پس از مطرح شدن این تقاضا و بالا گرفتن این موضوع کمپین‌های متعددی ایجاد شدند که تمام آن‌ها موضوع تعویق آزمون‌های سراسری را دنبال می‌کردند و هرکدام سعی داشتند تا به گونه‌ای تقاضای خود را به گوش مسئولان مربوطه برسانند.

در همین زمان داوطلبان آزمون سراسری به سمت صفحه شخصی منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری روانه شدند تا از این طریق بتوانند مستقیما تقاضای خود را به گوش او برسانند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم پس از مطرح شدن تقاضا‌ها در صفحه شخصی خود به داوطلبان آزمون سراسری هشدار داد تا خام صحبت‌های عده‌ای بی هویت که خود هم داوطلب کنکور نیستند نشوند و تمرکزشان را  روی درس خواندن در فرصت باقی مانده قرار دهند.   دلیل به تعویق افتادن آزمون کارشناسی ارشد چه بود؟   البته تقاضای داوطلبان آزمون سراسری زمانی به اعتراض تبدیل شد که شورای سنجش و پذیرش با تعویق ۷ هفته‌ای در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد موافقت کرد و قرار بر این شد تا  برگزاری کنکور کارشناسی ارشد  از اوایل اردیبهشت ماه  به نیمه دوم خرداد ماه موکول شود.

البته برای این موضوع هم منصور غلامی دلیلی داشت و گفت: از زمان وقوع سیل تا کنکور سراسری بیش از ۲ ماه فاصله وجود دارد در حالی که آزمون کارشناسی ارشد در ابتدای اردیبهشت ماه بود و مقایسه این دو آزمون با یکدیگر درست نیست.
اما داوطلبان آزمون سراسری می‌گویند سیل برایشان مشکلات زیادی را به وجود آورده و آن‌ها خواهان تاخیر در برگزاری هستند.

در همین میان صحبت‌هایی مبنی بر اعطای سهمیه‌هایی مخصوص به داوطلبان مناطق سیل زده مطرح شد که هنوز به طور شفاف و قاطع درباره آن‌ها صحبتی نشده است. پرونده باز آزمون سراسری روی میز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس    هنوز هم وزرای آموزش و پرورش و علوم، شورای سنجش وپذیرش و مسئولان مربوطه درباره به تعویق افتادن آزمون سراسری به طور قاطع صحبت نکرده‌اند، اما داوطلبان هنوز  تکاپو برای به تعویق انداختن این آزمون هستند و پرونده آزمون سراسری روی میز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باز است.

چندی پیش بود که دانشگاه آزاد برای همراهی با داوطلبان مناطق سیل زده آزمون جامع دکترای خود را از نیمه خرداد ماه به نیمه تیر ماه منتقل کرد. تعویق سه ماهه خواسته نمایندگان مجلس از رئیس جمهور    همانطور که گفتیم موضوع تعویق  کنکور هنوز مختومه نشده است و عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به ریاست جمهوری خواستار تعویق ۳ ماهه در برگزاری آزمون سراسری شدند.

در حالیکه برخی از نمایندگان خواهان تعویق در برگزاری آزمون هستند، اما عده‌ای دیگر معتقدند که این تعویق مخالف با نظام آموزش عالی است و سبب ایجاد اختلال در زمان شروع سال تحصیلی ‌می‌شود.  
ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش و  آموزش کشور هم با نظر گروه دوم نمایندگان موافق است و می‌گوید اگر کنکور ۳ ماه به تعویق بیافتد نمی‌توانیم از ابتدای مهرماه سال تحصیلی جدید را آغاز کنیم.

حال تنها آزمونی که به تعویق نیفتاده است کنکور سراسری دانشگاه‌ها با بیشترین جامعه آماری و بالاترین حساسیت است بزرگترین ماراتن علمی کشور که می‌تواند سرنوشت عده زیادی از جوانان را تعیین کند در گیر و دار، اما و اگر‌ها و درحاشیه بسیار زیادی قرار گرفته است و باید دید که سرانجام تقاضای داوطلبان چه می‌شود و آیا با نظر آن‌ها مبنی بر به تعویق افتادن زمان آزمون موافقت می‌شود یا خیر.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه علامه‌طباطبایی در برگزاری آزمون سراسری، گفت: آزمون سراسری ۱۴۰۲ نوبت نخست، با رقابت ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب در دو نوبت صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه، ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، علوم ارتباطات، مدیریت و حسابداری، تربیت بدنی و علوم ورزشی، اقتصاد و روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در صبح نخستین روز آزمون، پنج هزار و ۸۹ داوطلب در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی و در بعدازظهر همان روز، چهار هزار و ۳۶۹ داوطلب گروه‌های آزمایشی زبان‌های خارجی و هنر در بزرگترین ماراتن علمی کشور به رقابت می‌پردازند. همچنین در صبح دومین روز از برگزاری آزمون سراسری، پنج هزار و ۸۴۷ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت می کنند.

فاضلی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری هرچه مطلوب‌تر آزمون سراسری، گفت: به منظور جلوگیری از ازدحام و شلوغی، درهای حوزه امتحانی از ساعت شش و ۳۰ دقیقه صبح باز است و آماده پذیرش داوطلبان هستیم. همچنین هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی، اداره برق و پلیس راهور جهت تسهیل در عبور و مرور داوطلبان و برقراری نظم و آرامش انجام شده است. تدابیر لازم نیز برای پذیرایی و اسکان خانواده‌ها در مسجد امام علی (ع) و طبقه اول رستوران دانشجویی دانشگاه در نظر گرفته شده است.

وی در خصوص تمهیدات بهداشتی اندیشیده شده در حوزه امتحانی دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: مرکز بهداشت و درمان و دو پزشک دانشگاه در تمام طول مدت آزمون، آماده خدمت رسانی به داوطلبان هستند.

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه علامه‌طباطبائی در برگزاری آزمون سراسری افزود: برگه‌های راهنمایی نیز تهیه شده است تا داوطلبان با کمک آن‌ها به راحتی حوزه امتحانی و صندلی خود را پیدا کنند و افرادی هم برای راهنمایی مشخص شده‌اند تا اگر داوطلبی به مشکل برخورد کرد، بتواند با راهنمایی این افراد، مشکل خود را سریع حل کند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه فضایی برای دریافت امانات و نگهداری کیف، موبایل، ساعت هوشمند و اشیاء قیمتی داوطلبان در نظر گرفته نشده است، از داوطلبان تقاضا داریم به غیر از همراه داشتن مداد، پاک‌کن، تراش، ساعت غیرهوشمند و کارت ورود به جلسه، از آوردن هرگونه وسیله اضافی خودداری کنند.

وی در پایان با آرزوی موفقیت برای تک تک داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳، گفت: تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا آزمون در آرامش و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود. همراهی داوطلبان نیز می تواند ما را در انجام مطلوب تر وظایف کمک کند.

کد خبر 6086805

دیگر خبرها

  • کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در حال برگزاری است
  • آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل برگزار می‌شود
  • ۴ متقلب کنکور دستگیر شده اند / ۶۰ نفر به دلیل سیل به آزمون نرسیدند
  • شروع رقابت‌های آزمون سراسری در استان مرکزی
  • نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری کنکور سراسری با رقابت گروه  علوم ریاضی و انسانی در هرمزگان
  • رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب کنکور سراسری در سیرجان
  • شرکت یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری
  • آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ به تفکیک استان‌ها