Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه "نیویورک تایمز" آمریکا از ارایه طرح اولیه از سوی وزارت دفاع آمریکا برای استقرار 120 هزار نیروی نظامی جدید آمریکا در منطقه خاورمیانه به منظور مقابله با تهدیدات ناشی از ایران خبر داده است.

به گزارش عصرایران، این روزنامه آمریکایی به نقل از برخی منابع مطلع از محتوای جلسه پنج‌شنبه گذشته در شورای امنیت کاخ سفید درباره ایران خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که به دعوت "جان بولتون" مشاور امنیت ملی ترامپ تشکیل شده بود گروهی از فرماندهان نظامی و روسای سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا شرکت داشتند و هدف و دستور کار آن بررسی رویکردهای احتمالی دولت آمریکا در قبال ایران بوده است.

به نوشته نیویورک تایمز پیش از این جلسه، بولتون از وزارت دفاع آمریکا خواسته بود طرحی برای مقابله با فعالیت‌ها و اقدامات نظامی احتمالی ایران علیه منافع آمریکا در منطقه آماده کند که "پاتریک شاناهان" کفیل ریاست پنتاگون این طرح اولیه را به جلسه پنج‌شنبه گذشته ارایه کرده است.

بر اساس این طرح اولیه، پیشنهاد شده در صورت اقدام نظامی احتمالی ایران علیه منافع آمریکا در منطقه و یا تسریع فعالیت‌های هسته‌ای این کشور در صورت خروج از برجام  تعداد 120 هزار نیروی نظامی جدید ایالات متحده آمریکا به منظور مقابله نظامی احتمالی با ایران در منطقه مستقر شوند. این بزرگ‌ترین تجمع نظامی نیروهای آمریکایی در منطقه از زمان حمله به عراق در سال 2003 خواهد بود.

نیویورک تایمز ارایه این طرح اولیه را در راستای پیشبرد برنامه‌های تندروهای جنگ‌طلب در کابینه ترامپ به ویژه "جان بولتون" دانسته است که بنا به نوشته این روزنامه از زمان دولت جورج دبلیو بوش آرزوی مداخله نظامی آمریکا علیه ایران را در سر می‌پرورانده است.

با این حال به نوشته نیویورک تایمز طی روزها و هفته‌های گذشته هم مقامات ایالات متحده آمریکا و هم ایران تاکید کرده‌اند که قصد جنگ با یکدیگر را ندارند.

به نوشته نیویورک تایمز هنوز مشخص نیست که این طرح اولیه پنتاگون تا چه میزان با اقبال نظر دونالد ترامپ مواجه شود؛ او که در جریان کارزار انتخاباتی خود بارها شعار خروج نظامیان آمریکا از افغانستان و عراق را داده و در دسامبر سال گذشته نیز در اظهاراتی بی‌مقدمه و غیرمنتظره در مکالمه تلفنی خود با اردوغان، از خروج فوری نیروهای نظامی آمریکا از سوریه خبر داده بود؛ هر چند که گروه بزرگی از مقامات و فرماندهان نظامی و امنیتی آمریکا با این ایده مخالفت کردند و بعدها ترامپ نظر خودش را درباره خروج فوری از سوریه تعدیل کرد.

به نوشته نیویورک تایمز اختلافات شدیدی در درون دولت ترامپ درباره نحوه مقابله با ایران وجود دارد. برخی از مقامات ارشد آمریکایی معتقدند ارایه طرح‌های مقابله با ایران همچون طرح اخیر پنتاگون با وجودی که در مرحله  اولیه قرار دارد، نشان می‌دهد که  تهدیدات ناشی از ایران برای آمریکا چقدر خطرناک است؛ اما برخی دیگر از مقامات، که خواستار حل وفصل دیپلماتیک و مسالت‌آمیز تنش‌های کنونی هستند، معتقدند که اعزام اخیر ادوات نظامی به منطقه یک روش تاکتیکی برای هشدار به ایران در برابر اقدامات احتمالی آتی این کشور علیه منافع آمریکاست.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نظامیان آمریکا بولتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۸۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، رادیو ارتش رژیم اسرائیل یک هفته بعد از عملیات تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران علیه این رژیم از عملکرد ضعیف سامانه های دفاعی آمریکا انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد

این رسانه متعلق به ارتش رژیم اسرائیل گزارش داد: سامانه‌های دفاعی آمریکا که علیه موشک‌های بالستیک ایران در حین حمله به اسرائیل فعال و به کار گرفته شدند، تا حد زیادی شکست خوردند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ۲۵ فروردین ماه طی عملیاتی موسوم به عملیات «وعده صادق» با صدها پهپاد و موشک، اهداف نظامی و پایگاه‌های رژیم اسرائیل را در فلسطین اشغالی هدف قرار داد. علی رغم اینکه آمریکا، انگلیس، اردن و برخی کشورهای عربی و اروپایی به این رژیم در دفع این حمله آن کمک کردند، به اذعان خود صهیونیست‌ها، موشک‌های ایران به چند هدف مهم نظامی اصابت کردند.

این حمله به تلافی اقدام تروریستی رژیم اسرائیل در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق به تاریخ ۱۳ فروردین بود که در اثر این حمله ساختمان این بخش از سفارت به کل تخریب شد و شماری از مستشاران نظامی و دیپلمات‌های ایران به شهادت رسیدند. ایران بعد از این حمله تأکید کرد که پاسخ به این اقدام تروریستی را برای خود محفوظ می‌داند و اسرائیل را تنبیه خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229165 برچسب‌ها آمریکا

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست