Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@14:01:13 GMT

ثبت جهانی هگمتانه متوقف شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۱۱۱۹

ثبت جهانی هگمتانه متوقف شد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان در کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان که در رابطه با مشکلات پیاده راه اکباتان برگزار شد با بیان اینکه ما هم اعتقاد داریم پروژه پیاده راه هنوز تکمیل نشده و باید دو موضوع دیده شود که یکی تکمیل جداره سازی برای کشاندن افراد به پیاده راه است، گفت: این اقدام از اولویت‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان اینکه به زودی جداره سازی آن هم از خیابان اکباتان آغاز می‌شود اضافه کرد: مشکلات را باید مرحله به مرحله حل کرد.

مالمیر با بیان اینکه مشکل تردد مجموعه بازار همدان باید حل شود و مشاور کار را مطالعه کند عنوان کرد: پارکینگ، تأسیسات و الزامات بازار باید در طرح دیده شود.

وی ادامه داد: در خصوص پارکینگ تپه هگمتانه که مورد استفاده گردشگران بود استاندار وقت و معاون میراث فرهنگی فعالیت آن را متوقف کرده‌اند و نمی‌توان فضا را در اختیار خودروها قرار داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان  با بیان اینکه موضوع و مشکلات پیاده راه اکباتان به تپه هگمتانه متصل است و باید در یک برنامه جامع دیده شوند ابراز کرد: در سند راهبردی توسعه استان بر ساماندهی محوطه هگمتانه برای آمادگی ثبت جهانی تاکید شده و باید شیوه‌ای لحاظ شود که ملاحظات یکدیگر را ببینیم.

وی با اشاره به اینکه باید در انتهای پیاده راه یک جاذبه و مشوق‌هایی ایجاد شود تا جذب مردم و گردشگر راحت‌ تر صورت گیرد افزود: راه‌اندازی نمایشگاه دائمی صنایع دستی را پیشنهاد داده‌ایم.

این مقام مسئول با بیان اینکه عرصه تپه هگمتانه باید تملک شود اظهار کرد: همین الان به خاطر اجرای آسفالت و تردد ماشین‌ها از داخل سایت هگمتانه پرونده ثبت جهانی هگمتانه به مشکل برخورد کرده و پیشرفت آن متوقف شده است.

وی با بیان اینکه باید به طور جامع به موضوع بپردازیم و کار فنی و منطقی که مشاور آن را پشتیبانی می‌کند در دستور کار قرار گیرد گفت: سالی یک میلیارد تومان هزینه نگهداری تپه هگمتانه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه شکل گیری کمیته ساماندهی در راستای اقدامات لازم است اضافه کرد: سند راهبردی استان بر ثبت جهانی هگمتانه و ساماندهی تملک عرصه تاکید دارد.

انتهای پیام/ ش

سالی یک میلیارد تومان هزینه نگهداری تپه هگمتانه است

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی تپه باستانی هگمتانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک در یزد
  • نساجی به دنبال متوقف کردن پرسپولیس
  • آکسیوس: آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد!
  • توقیف وانت حامل ۲۰۲ کیلو تریاک در خاتم
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!