Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:45:39 GMT

رسانه ها در نشاط بخشی اقتصادی مشارکت کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۱۷۱۶

رسانه ها در نشاط بخشی اقتصادی مشارکت کنند

اراک - ایرنا - مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی گفت: نشاط اقتصادی باید با افزایش هرچه بیشتر نظارت بر قیمت ها و مشارکت اصحاب رسانه در پاسخگویی به مطالبات مردمی ترویج شود.

به گزارش ایرنا، « ابوالحسن خزائی پور » روز سه شنبه در نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی استان مرکزی افزود: با افزایش هرچه بیشتر نظارت ها بر روی کالاهای اساسی توسط دستگاه های مربوطه باید با جلوگیری از افزایش قیمت ها از فشار بر مردم جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با یادآوری تحرکات خصمانه آمریکا ادامه داد: مردم ایران اسلامی از ابتدای انقلاب با تحریم های ظالمانه دشمنان اسلام و قرآن دست و پنجه نرم کرده و با حضور پشت سر مقام معظم رهبری در صحنه های مختلف تمامی توطئه های آنان را نقش بر آب کرده اند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی افزود: اتکا به اقتصاد غیرنفتی از جمله راهبردهای حیاتی در نظام بخشی اقتصاد کشور است و بنگاه های کوچک و زود بازده و تعاونی ها در این مسیر راهگشا هستند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی خاطر نشان کرد: 36 درصد درآمدهای دولت در سال جاری باید از طریق مالیات تامین شود که وجود برخی تنگناهای اقتصادی در واحدهای صنعتی و تولیدی، وصول این درآمدها را با مشکلاتی همراه کرده است.
خزائی پور ادامه داد: 18 نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی تا کنون در مرکز کشور برگزار شده و برای نخستین بار این نشست در استان مرکزی برگزار شده است.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با یاد اوری تامین اعتبار شهرداری ها و دهیاری ها از طریق مالیات بر ارزش افزوده گفت: افزایش آگاهی مردم در خصوص نحوه تامین اعتبار این نهادها همکاری بیشتر برای پرداخت مالیات در کشور و استان را به همراه دارد.
خزائی پور، خودتحریمی خبری را از جمله چالش های حوزه اطلاع رسانی دانست و گفت: برخی دستگاه های اجرایی استان نسبت به گذشته باید ارایه اطلاعات به رسانه ها را بیشتر مد نظر داشته باشند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح موضوع برخی مسائل کشور در حوزه اقتصاد از طریق رسانه ها سبب بی اعتمادی در بین مردم و جامعه می شود.
سرهنگ « محمود خلجی » افزود: برخی اتفاقات که هنوز در مرحله پیگیری تکمیل پرونده است، اگر رسانه ای شود افکار عمومی را دچار تزلزل می کند.
وی ادامه داد: ناجا اکنون در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی، پلیسی را تشکیل داده و مقابله با این جرایم در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی تولید محتوای رسانه ای را کلید مقابله با توطئه های نرم دشمنان عنوان کرد و گفت: رسانه ها اکنون در تولید محتوا ضعیف عمل می کنند و نیاز است برای مقابله با این توطئه ها کارگروه تولید محتوا در استان تشکیل شود.
رئیس روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نبود نظارت کافی بر قیمت ها از جمله مهمترین عوامیل افزایش قیمت کالاها و فشار اقتصادی بر مردم است.
حجت الاسلام « فراهانی» افزود: مواد اولیه برخی کالاها در داخل کشور تامین می شوند و بررسی افزایش قیمت این کالاها نیازمند بررسی است.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
1955/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي استانداري ستاد اطلاع رساني و تبليغات استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم

ایسنا/گیلان معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداختیم و توجه نکردیم، گفت: در جنگ روایت‌ها آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم و رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

محمد جلائی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» و جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه اصحاب رسانه در یک کلام به عنوان رساننده پیام رسالت مهمی را بر عهده دارند، اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» فرصتی است تا از تلاش رسانه‌های استان در ایام برگزاری انتخابات و دعوت سرمایه‌های اجتماعی به مشارکت حداکثری پای صندوق‌های رای، تجلیل و قدردانی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: نقش رسانه در بمباران اخبار و تحلیل‌ها و هجمه‌ رسانه‌های معاند که می‌توانست مانع مشارکت و حضور مردم در انتخابات شود، بسیار اثرگذار و مشهود بود.

جلائی گفت: به سبب تولیدات مختلف رسانه‌ای بالاترین مشارکت در آستارا با حضور ۷۲ درصدی مردم پای صندوق‌های رای رقم خورد و شهرستان تالش هم بیشترین انگیزه رقابتی را با ۶ داوطلب فعال در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت.

معاون سیاسی استانداری گیلان بیان کرد: در شهرستان مرزی آستارا پویشی توسط یک فرد با نگاه ویژه راه افتاد که ۴۸ ساعت قبل از برگزاری انتخابات خیلی در دعوت و مشارکت مردم اثرگذار بود، در این پویش که به صورت کلیپ ۳ دقیقه‌ای تهیه شده بود اقشار مختلف با جملات «من رای می‌دهم برای وطنم، من رای می‌دهم برای آستارا، من رای می‌دهم برای حاج قاسم و غیره» علت حضور خود را عنوان می‌کردند و به همین دلیل آستارا شهر اول در مشارکت شد.

وی ادامه داد: اگر اینجا هستیم باید بدانیم آنچه که امروز اتفاق می‌افتد ثابت می‌کند رسانه در دو مسیر حکمت و موعظه حسنه در حرکت است؛ چرا کشورهای غربی حامی و دارنده رسانه با ابزار تمام عیار نتوانستند افکار عمومی را در حمایت از رژیم اشغالگر جذب کنند یا افکار عمومی را در خصوص فلسطین اقناع کنند زیرا در کنار حکمت، خرد و اندیشه، در نظر گرفتن عاطفه و احساس هم مهم است.

جلائی با اشاره به آیات ۵۴ و ۵۶ سوره زخرف بیان کرد: جلوه‌های دنیایی که امروز در محضر مدیا جلوه می‌کند در جهت تحقیر است، دشمنِ رسانه‌های با جهان بینی، رسانه‌هایی هستند که جامعه هدف‌شان را بدون در نظر گرفتن احساس تحقیر می‌کنند و زمینه پذیرش محتوای‌شان را باورمند می‌کنند. امروز در جهان فسادهای گوناگون را می‌بینید و رسانه‌هایی که در نکوهش ارزش‌ها، بی ارزشی را تبلیغ و ترویج می‌کنند و با این کار الگو و سرمشق جدید را معرفی می‌کنند مثلا اگر انسان پول زیاد نداشته باشد، اگر نتواند به زیباترین‌ها دست یابد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه در ملاک ارزش‌گذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران تقوا باید سرلوحه باشد، تصریح کرد: توجه به خوبی‌ها و ارزش‌ها در رسانه یک فن است و باید در تولید محتواها هوشیارانه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداخته‌ایم و توجه نکردیم، ادامه داد: در جنگ روایت‌ها و آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم.

جلائی یادآور شد: امروز رژیم اشغالگر قدس، آمریکا، انگلیس و فرانسه شکست خورده در حوزه مدیا هستند زیرا انسان‌ها امروز در دنیا یک رسانه شدند و موج آزادی‌خواهی فلسطین و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در دنیا راه افتاده است.

معاون سیاسی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه باید جلسات با جراید و اصحاب رسانه مستمر برگزار شود، گفت: آسیب‌هایی وجود دارد که رسانه باید شناسایی، تحلیل و بررسی کند و راهکار تخصصی ارائه دهد. رسانه باید به نواقص و کاستی‌ها ورود کند و حتی به صورت تخصصی به حوزه‌های مختلف عمران، انتخابات، راه، کشاورزی، تصادف، جمعیت، فرزندآوری و غیره بپردازد، پس باید رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • مشارکت مردم در رشد اقتصادی