Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، مسعود انصاریان روز سه شنبه در کمیته امور برآورد و تخصیص منابع قرارگاه استانی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان که در سالن جلسات شهید رجایی استانداری برگزار شد، بیان داشت: بنیاد مسکن متولی ثبت و بررسی خسارت روستائیان در بخش‌های معیشتی (لوازم منزل) و آسیب وارد شده به واحد‌های مسکونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تاکنون در بخش معیشتی تعداد چهار هزار و ۸۹۵ خانوار روستایی مشمول دریافت خسارت شده اند که از این تعداد چهار هزار و ۳۸۰ نفر در سامانه سجام ثبت نام شده اند.

این عضو قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان بیان داشت: تا امروز تعداد ۱۷ هزار و ۶۹۳ واحد مسکونی مورد ارزیابی قرار گرفته اند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۷۷ خانه تخریبی و ۱۰ هزار و ۶۰۶ واحد دیگر تعمیری هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با تاکید بر اینکه این آمار رو به افزایش است، گفت: همچنان مناطقی از استان درگیر موضوع سیلاب هستند که امکان انجام برآورد‌ها به طور کامل فراهم نشده است.

*تسهیل در شیوه پرداخت خسارت‌ها
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان همچنین در این نشست با تاکید بر اینکه خسارت منازل و زمین‌های کشاورزی باید به صورت جامع برای همه مناطق سیل زده درنظر گرفته شود، گفت: استان خوزستان از اواخر آذر ماه سال گذشته درگیر سیلاب بوده که موجب شد شهر‌های شمالی و شمال شرق استان نیز درگیر این موضوع شوند.
کیامرث حاجی زاده خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در شهرستان‌هایی مانند مسجدسلیمان، اندیکا، لالی، ایذه در مناطق شهری و روستایی و پس از آن هم در شهرستان‌های شمالی، جنوبی و جنوب غرب مثل دزفول، شوش، گتوند، شوشتر، دشت آزادگان، هویزه، حمیدیه، کارون، اهواز، باوی، شادگان، آبادان و خرمشهر شاهد سیلاب بودیم و حتی بعضی از روستا‌های استان در اندیمشک و باغملک نیز با مشکلاتی مواجه شدند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: دستگاه‌های متولی هر چه سریعتر نسبت به پرداخت خسارات اقدام کنند و در این زمینه تلاش کنیم که حقوق افراد سیل زده ضایع نشود لذا دستگاه‌های متولی شیوه پرداخت خسارات را برای مردم تسهیل کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان نیز در این کمیته با اشاره به اینکه ۱۳۱ هزار هکتار از مزارع استان همچنان زیر آب هستند، گفت: در حوزه شیلات، زمین‌های زراعی، باغی و ... تعداد ۳۵ هزار نفر متضرر شده اند، اما برآورد همه خسارت به دلیل وجود بخشی از زمین‌ها در آب مشکل است.
کیخسرو چنگلوایی همچنین خواستار اصلاح مصوبه هیات دولت مبنی بر پرداخت کمک‌های بلاعوض با لحاظ پوشش بیمه‌ای واحد‌های خسارت دیده به منظور جبران آسیب‌های وارده به بخش کشاورزی در تمامی استان‌های خسارت دیده در سیل فروردین ماه شد.
وی با تاکید بر اینکه این مصوبه تنها مشمول خسارت‌های فروردین ماه امسال می‌شود، افزود: این درحالی است که استان خوزستان از آذر ماه سال گذشته به دلیل سیلاب در بخش کشاورزی نیز متحمل خسارت‌های متعددی شد.
بر اساس این گزارش، به منظور رسیدگی سریع در مناطق سیل زده کمیته‌های تخصصی شامل کمیته تعیین خسارت و تخصیص منابع، کمیته بازسازی و نوسازی، کمیته اجتماعی، بهداشتی و مشارکت‌های مردمی، کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی، کمیته حمایت از تولید و‌اشتغال، کمیته فناوری اطلاعات و آمار و کمیته نظارت و بازرسی زیر مجموعه قرارگاه بازسازی و نوسازی منطق سیل زده ایجاد شد.
اوایل فروردین امسال به دلیل طغیان رودخانه‌های دز، کارون و کرخه سیلاب در مناطق حاشیه‌ای این رودخانه‌ها جاری شد.
بر اساس گزارش هلال احمر خوزستان ۲۱ شهرستان خوزستان در فروردین امسال دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند و در جریان این سیلاب به ۲۵۰ هزار نفر امدادرسانی شد.
۹۹۳۱/۶۰۰۲

انتهای پیام /*

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور

تین نیوز

جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمار های رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد ۲۴، معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: هم اکنون ۲۳ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور به دلیل سکونت در بافت های فرسوده و ناکارآمد و همچنین سکونتگاه های غیررسمی، بدمسکن هستند و جان آن ها در معرض خطر قرار دارد. این برآورد جدید یک سوال مهم را در خود جای داده است؛ اینکه چرا طی یک دهه اخیر به رغم همه اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی بافت های فرسوده وسکونتگاه های غیررسمی، جمعیت بدمسکن افزایش داشته است؟ آیا این اقدامات بی اثر بوده است؟

محمد آیینی، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در پاسخ به این سوال به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: برآورد فعلی از جمعیت بدمسکن، با توجه به متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت صورت گرفته است. به گفته محمد آیینی، بررسی ها نشان می دهد، جمعیت ۱۱ و نیم میلیون نفری ساکن در بافت های فرسوده شهری ایران از سال ۹۵ تاکنون در هر سال به طور متوسط، رشد ۱.۳ درصدی، یعنی معادل نرخ رشد جمعیت ایران، داشته است.

 

اما، جمعیت بدمسکن ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، به دلیل گسترش فقر مسکن، رشدی به مراتب بیشتر از حد طبیعی داشته و برآورد ها حاکی از آن است در هر سال به طور متوسط ۲.۳ درصد به جمعیت ساکن در این سکونتگاه های غیررسمی افزوده شده است. جمعیت حدود یک میلیون نفری ساکن در بافت های تاریخی نیز تقریبا در یک دهه اخیر بدون تغییر بوده است.

به گفته آیینی، همچنین، بخشی از این رشد جمعیت بدمسکن ناشی از گسترش محدوده بافت های فرسوده وناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در سال های اخیر است. در حالی که ابتدای دهه ۹۰، مساحت پهنه های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ۷۴ هزار هکتار اعلام می شد در تازه ترین برآورد ها این میزان به ۱۶۷ هزار هکتار افزایش یافته است. آیینی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده ساخته شده است که حاصل نوسازی بیش از ۳۵۰ هزار پلاک فرسوده است.

هنوز ۲میلیون و۷۰۰هزار پلاک فرسوده با قابلیت ساخت دست کم ۴.۵میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. آیینی همچنین از صعود آمار نوسازی مسکن در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته سهم پروانه های ساختمانی بافت فرسوده از کل پروانه ها به ۲۱.۵ درصد رسید؛ این سهم در ۱۴۰۱ معادل ۱۸.۵ درصد بود و در صورتی که بسته مشوق های شهرسازانه در همه شهر ها اجرایی شود، این سهم به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه وشهرسازی، همچنین آماری از وضعیت ساخت وساز در بافت های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن ارائه کرد. به گفته آیینی سهم بافت های فرسوده از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در کشور، ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در هر سال است. طی دو سال اخیر تاکنون ۲۶۶ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در پروسه ساخت قرار گرفته که از این میزان سهم تهران حدود ۵۵ هزار واحد است؛ همچنین بیش از ۸۲ هزار واحد نیز تاکنون افتتاح شده که حدود ۱۶ هزار واحد از این تعداد مربوط به تهران بوده است. آیینی اعلام کرد: بنا داریم تا پایان امسال آمار واحد های شروع شده نهضت ملی را به ۴۰۰ هزار واحد مسکونی رسانده و۱۰۰هزار واحد دیگر را نیز به بهره برداری برسانیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • تگرگ موجب شکستن شیشه خودرو‌ها و منازل دُرح سربیشه شد
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • خسارت سنگین تگرگ به منازل و خودروهای مردم در شهر مرزی! | تصویر
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور