Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@03:25:41 GMT

نماینده مجلس: به جای کوپن یارانه نقدی بدهیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۲۰۳۷

نماینده مجلس: به جای کوپن یارانه نقدی بدهیم

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بررسی ریشه‌های پنهان در افزایش قیمت کالاهای اساسی تاکید کرد.

مهرداد لاهوتی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اظهارت اخیر معاون اول رئیس جمهوری در مورد احتمال کوپنی شدن برخی کالاهای اساسی اظهار کرد:

من معتقد به سیستم کوپنی کردن کالاهای اساسی نیستم زیرا معتقدم این سیستم هم فسادی را در پی دارد، مثل دو نرخی شدن بنزین که چنین فسادی را در خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً کسی که پول‌دار است وانتی را می خرد و از کارت سوختش استفاده می‌کند.

وی افزود: به اعتقاد من شرایط امروز با شرایط اول انقلاب کاملاً متفاوت است و الان این سیستم کمکی به ما نمی‌کند. اگر ما می‌خواهیم به افراد و دهک‌های پایین جامعه کمک کنیم در عرض ۱۰ دقیقه می‌توانیم به حساب ۷۰ میلیون ایرانی پول واریز کنیم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس اضافه کرد: دولت با توجه به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی ۵۳ هزار میلیارد تومان ما به التفاوت پرداخت می‌کند اما معلوم نیست این کالاها به دست چه کسی می‌رسد.

از سوی دیگر در روزهای اخیر بحث‌هایی در مورد افزایش قیمت بنزین مطرح شد در حالی که درآمد ناشی از این کار برای دولت تنها ۱۱ هزار میلیارد تومان است و می‌خواهیم مردم را برای ۱۱ هزار میلیارد تومان به جان هم بیندازیم.

لاهوتی همچنین گفت: ما زمانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای گوشت اختصاص دادیم گوشت گران‌تر بود و حالا که ارز آزاد به گوشت می‌دهیم، گوشت ارزان‌تر شده است. این نشان می‌دهد ریشه‌های پنهانی در افزایش قیمت کالاهای اساسی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کوپن افزایش قیمت کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم از وضعیت پاسخگویی ادارات رضایت ندارند، گفت: کارکنان شرکتی در سال جدید به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند.

به گزارش ایسنا، علیرضا پاک فطرت در جلسه علنی دیروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: متاسفانه سیستم اداری کشور تبدیل به کلاف سردرگمی شده و به همین دلیل کار‌ها به کندی پیش می‌رود؛ مردم از وضعیت پاسخگویی ادارات رضایت ندارند، روز به روز تمرکزگرایی در کشور بیشتر می‌شود به گونه‌ای که همه امور در تهران متمرکز است حال اینکه باید از این تنوع اقلیمی موجود در کشور برای رونق و جهش تولید استفاده کرد.

وی با بیان اینکه روز به روز اقتصاد دولتی‌تر می‌شود، گفت: باید طبق شعار سال، راه‌های مشارکت مردم در تولید شفاف نوشته شود که این به اصلاح سیستم اداری کشور نیاز دارد. باید قبل از هر چیز سیستم اداری کشور را پویا کرد.

پاک فطرت اضافه کرد: دولت برای اجرایی کردن شعار سال برنامه داشته و مجلس نیز برای اجرای بهتر این شعار نقش نظارتی بیشتر و موثرتری ایفا کند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش گفت: عشایر برای نیاز‌های اولیه زندگی مانند تامین سوخت و آب شرب با مشکلاتی مواجه هستند.

وی با انتقاد از افزایش مالیات اصناف و بازاریان گفت: سازمان مالیاتی به جای کمک بیشتر به خیریه‌های مردمی حتی از آنها مالیات نیز می‌گیرد که این خطر بزرگی برای ادامه حیات خیریه‌ها در آینده است.

پاک فطرت با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان برنامه مشخصی برای جوانان ندارد، گفت: ما امروز حدود ۳۶ میلیون جوان بین سنین ۱۵ تا ۴۰ سال داریم، اما به مشکلات جوانان توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: قرار بود از ابتدای سال جاری حقوق بازنشستگان در مرحله همسان سازی قرار گیرد و در ادامه طی ۳ سال به ۹۰ درصد حقوق شاغلان برسد. همچنین ۴۰ درصد این همسان سازی از ابتدای سال جاری محقق شود گه اینگونه نشد. درخواست مجلس از دولت اجرای هرچه سریع‌تر قانون است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در راستای ساماندهی کارکنان شرکتی باید آنها در سال جدید به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند بنابراین اگر رضایتمندی و افزایش بهره‌وری این پرسنل را می‌خواهیم باید این مصوبه سال گذشته مجلس اجرایی شود.

پاک فطرت با طرح این پرسش که چرا باید همیشه کارمندان زحمتکش دغدغه معیشت داشته باشند، گفت: باید حقوق کارگران در حدی افزایش پیدا کند که آنها دغدغه معیشت نداشته باشند، اما امروز رضایتمندی کارگران پایین است. چرا به خواسته‌های آنها توجهی نمی‌شود.

چرا باید حقوق ایثارگران و جانبازان که به دلیل جراحات ناشی از جنگ از کار افتاده شده‌اند و راه درآمد دیگری ندارند هر سال بر اثر تورم کمتر از سال قبل شود. چرا باید حقوق معلمان که تعلیم‌دهنده نسل آینده هستند و پلیس که حافظ امنیت جامعه است و کادر درمان و پرستاران که سلامت جامعه در دست آنها است جزء حداقل حقوق‌های جامعه باشد؟

پاک فطرت در پایان گفت: چرا به بیمه رانندگان درون شهری و برون شهری توجهی نمی‌شود. چرا بیمه کارگران ساختمانی از طریق سازمان پرداخت نمی‌شود؟ پاسخ تمامی این چرا‌ها زمانی داده می‌شود که سیستم اداری ناکارآمد فعلی اصلاح و کارآمد شود.

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی