Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه کاهش میزان مصرف آب در بخش کشاورزی با تغییر الگوی کشت امکان‌پذیر است گفت: تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی باید در استان زنجان اتفاق بیفتد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد گلچین در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه در الگوی کشت برای هر منطقه چند پارامتر مطرح است که یکی از این پارامتر‌ها شرایط آب هوایی است اظهار کرد: کشت ارقام برخی از محصولات با شرایط آب هوایی انجام می‌شود و برخی از محصولات را نمی‌توان در زنجان تولید کرد مانند محصولات گرمسیری امکان کاشت آنها در زنجان وجود ندارد چون امکان و شرایط آب هوایی اجازه کشت آن محصول را در استان نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلچین تصریح کرد: باید تحقیقات لازم از سوی جهادکشاورزی انجام شود که چه محصولاتی را کشاورزان می‌توانند در زنجان با توجه به شرایط آب هوایی بکارند.

وی با اشاره به اینکه کشت سیب زمینی یکی از محصولات مناسب برای استان زنجان که با شرایط آب هوایی استان همخوانی دارد و گندم نیز جزو محصولات استراتژیک استان است بیان کرد: باید در زمین‌های کشاورزی استان هر چند گاهی گیاهان چند ساله مانند یونجه کشت شود تا منجر به فرسودگی خاک مزارع نشود و این کار برای خاک فرصت می‌دهد تا خاک خودش را ترمیم کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با بیان اینکه متاسفانه کشت گیاهان چند ساله کمتر در برنامه کشت استان گذاشته شده است افزود: در الگوهای کشت قرار دادن کشت گیاهان چند ساله که زیاد به هم زدن خاک نیاز ندارد. چون شخم زدن باعث از بین رفتن موادآلی خاک می‌شود.

وی در مورد کشت برخی از محصولات کشاورزی نامناسب در استان زنجان بیان کرد: کشت برخی از محصولات کشاورزی مانند برنج مناسب استان نیست.

گلچین افزود: باید کشت برخی از محصولات مانند برنج و هندوانه را در استان زنجان که آببر بوده در سطح استان کاهش داده شود.

وی با اشاره به اینکه رفتن به سمت استفاده از سیستم‌های نوین در بخش کشاورزی که اتلاف آب کمتری نیز دارد باید در اولویت قرار گیرد بیان کرد: توسعه این روش میتواند از مصرف آب و اتلاف آن در بخش کشاورزی جلوگیری کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان با تاکید بر استفاده از محصولات مقام به کم آبی در سطح استان گفت: برخی از این محصولات مانند مو، زرد آلو و بادام هستند ولی متاسفانه هر سال با خطر سرمازدگی مواجه هستند ولی استفاده از محصولات دیر گلده در مقابله با سرمازدگی از روش‌های بسیار خوب در بخش کشاورزی استان است.

وی در خصوص توسعه کشت زعفران عنوان کرد: آب هوای زنجان همانند آب هوای استان خراسان مستعد برای کشت زعفران ولی در این استان نیز کشت می‌شود و یکی از افق‌های روشن برای زعفران کشت هیدروپونیک بهترین روش بوده و امکان پذیر است و می‌تواند برای کشاورزان هم سودآور باشد.

گلچین با اشاره به شرایط امروز بازار محصولات کشاورزی عنوان کرد: در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که کشاورز زحمت می‌کشد و سود حاصل از آن را دلالان می‌برند.

وی بیان کرد: در این شرایط محصولات کشاورزی آنقدر دست به دست می‌شود که تا به بازار می‌رسد قیمت آن چند برابر افزایش می‌یابد و دولت باید برای حذف واسطه‌ها اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطیر: تغییر حق مالک جدید است

مدیرعامل استقلال را تاریخ ماندگاری برای این باشگاه خواند و در واکنش به واگذاری سرخابی‌ها گفت: امیدوارم ترکیب این دو برند با دو نام مقدس از جمله استقلال و خلیج فارس، یک اتفاق بزرگ را رقم بزند.

به گزارش مشرق، آئین واگذاری مالکیت ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی صبح امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳) در ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

در این مراسم «کیومرث هاشمی» وزیر ورزش و جوانان، «سیداحسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی، «ابراهیم بازیان» سرپرست سازمان خصوصی سازی، «رضا درویش» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، «علی خطیر» مدیرعامل استقلال، «مهدی محمدنبی» نایب رئیس فدراسیون فوتبال و «مصطفی زارعی» رییس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال حضور دارند.

اواخر فروردین سال ۱۴۰۳، سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

پس از تأیید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه از صبح روز دوشنبه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت.

علی خطیر مدیرعامل استقلال در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از واگذاری این باشگاه به هلدینگ خلیج فارس اظهار داشت: بعد از قهرمانی استقلال در جام باشگاه‌های آسیا در سال ۱۹۹۰، امروز این بزرگ‌ترین اتفاق برای استقلال بعد از انقلاب اسلامی بود. از بدنه دولت، شخص آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد و کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و همه عزیزانی که این اتفاق را رقم زدند تشکر می‌کنم که بعد از این همه انتظار و مشکلی که این دو باشگاه کشیدند، دست به چنین اقدامی زدند.

خطیر گفت: از علی عسگری مدیرعامل هیدینگ خلیج فارس تشکر می‌کنم که پیشنهاد خرید باشگاه را به زیرمجموعه‌های هلدینگ خلیج فارس داد و امروز این قرارداد نهایی شد. امیدوار ترکیب این دو برند با دو نام مقدس از جمله استقلال و خلیج فارس، یک اتفاق بزرگ را در جهت توسعه و پیشرفت و شکوفایی باشگاه استقلال رقم بزند. بسیار خوشحالم که این واگذاری در دوره مدیریت من اتفاق افتاد و مطمئنم که ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تاریخ باشگاه استقلال به یادگار خواهد ماند.

وی افزود: وقتی یک سهامدار جدید وارد یک مجموعه می‌شود، ترمیم حق طبیعی آن است تا بتواند برمبنای علایق و اهدافی که دنبال می‌کند با افراد جدید کار کنند. یکی از این موارد تغییر اعضای هیات مدیره و مدیرعامل است و این حق هلدینگ بزرگ خلیج فارس است و صادقانه می‌گویم که چه باشم و چه نباشم، از این اتفاق بسیار خوشحالم چون اثرات این روز بزرگ در آینده مشخص خواهد شد.

خطیر درخصوص درآمدهای این باشگاه هم گفت: باید منتظر بمانیم تا بینیم دوستان‌مان در هلدینگ خلیج فارس چه برنامه‌ایی برای اداره این باشگاه دارند و مطمئنا هواداران اخبار خوبی در این خصوص خواهند شنید. زیاد عجول نباشید تا انشاالله سایر مسائل حل شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ضمانت می‌دهید که دیگر استقلال دچار مشکلات مالی نخواهد شد، گفت: من نباید این ضمانت را بدهم. اما تمام این اتفاقات رقم خورد که مشکلات حل شود. خواهش می‌کنم مثبت نگاه کنیم و به وارد حواشی نشویم. برخی دنبال هیجان هستند. هیجانات را کنترل کنید تا هواداران از این روز بزرگ لذت ببرند.

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • خطیر: تغییر حق مالک جدید است
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان