Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:29:17 GMT

داروهای دامپزشکی با ارز دولتی تامین می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۴۸۷۳

داروهای دامپزشکی با ارز دولتی تامین می شود

بندرعباس- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی هرمزگان با توجه به این که داروهای دامپزشکی برای دام، طیور و آبزیان با ارز دولتی تامین می شود، بر رعایت حقوق شهروندان، دقت لازم در تحویل و تعرفه ها تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد جانباز روز چهارشنبه در جریان بازدید از مراکز دارویی و درمانی دامپزشکی بندرعباس افزود: بازدید از مراکز دارویی و درمانی دامپزشکی سطح استان نیز به صورت دوره ای و با هدف کنترل عملکرد مراکز درمانی و داروخانه ها صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: در بازرسی ها، موارد مختلف فنی از جمله کنترل دارو‌های تاریخ مصرف گذشته، کنترل دارو‌های غیرمجاز، کنترل وجود نشانه‌ای از احتمال احتکار، اختفا و امتناع از عرضه دارو در شرایط اقتصادی فعلی، کنترل اصول نسخه پیچی در تحویل نوع و میزان دارو‌های تجویز شده و دریافت بهای دارو مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: در این بازدید همچنین ثبت تمامی عملیات روزانه داروخانه ها، کنترل تمامی مستندات تا یکسال قبل، یخچال داروخانه مجهز به دماسنج و ترموگراف، داروخانه و انبار دارای ترموگراف و سیستم ثبت رطوبت، وسایل تهویه انبار و بررسی رعایت شرایط نگهداری داروها و قیمت گذاری صحیح و رعایت تعرفه‌های مصوب کنترل شد.

**دامداران از خرید و مصرف دارو بدون مشورت با دامپزشکی خودداری کنند
رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: دامداران از خرید و مصرف بی رویه دارو بدون مشورت با دامپزشکی خودداری کنند.
دکتر فرحان آزاد افزود: دامداران همچنین پس از دریافت دارو به تاریخ تولید، انقضاء و نحوه ی مصرف آن توجه داشته باشند.
وی بیان داشت: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز دارویی و درمانی دامپزشکی آن را به ادارات دامپزشکی در شهرستان ها و یا با شماره 33662396 و 33667831 اداره کل و شماره 33617164 دامپزشکی بندرعباس تماس بگیرند.
در سطح استان هرمزگان 14 درمانگاه (کلینیک) و 11 داروخانه دامپزشکی وجود دارد.
7195/6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دامپزشكي هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

به گزارش خبرگزاری مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کد خبر 6088899 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی