Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@01:05:48 GMT

لزوم توجه به جنبه‌های معنوی و مردمی راهپیمایی اربعین

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۵۱۳۲

لزوم توجه به جنبه‌های معنوی و مردمی راهپیمایی اربعین

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، بهروز اکرمی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار مرکزی صبح امروز 25 اردیبهشت‌ماه در جلسه ستاد اربعین حسینی استان که در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد، گفت: امام حسین(ع) در طول تاریخ الگوی آزادگی بوده و خواهد بود.
وی ادامه داد: اربعین برای ما شیعیان فرصتی است که ارزش‌های حسینی(ع) را جهانی کنیم چراکه ما خواهان جهانی شدن الگوی آزادی در جهان هستیم لذا اربعین بهترین فرصت است تا این امر محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی بیان کرد: ما معتقدیم که امام حسین(ع) متعلق به عموم بشریت است لذا ما مسئولان باید اهمیت کار خود را بیشتر درک کنیم؛ از این رو کارگزاران دولتی باید تلاش کنند، صبغه و رنگ مردمی اربعین حفظ شود زیرا قرار نیست دولت به جای مردم این ارزش و نهاد فرهنگی را تقویت کند. کار این ستاد خدمتگزاری به زائرین اربعین است و کمیته‌ها باید برای تقویت آن تلاش کنند، نباید به جای مردم تصمیم‌گیری کنیم، ستاد باید در کنار و پشت سر مردم باشد و در صورت تمایل مردم به عرصه ورود کنیم.
اکرمی با بیان اینکه اربعین نمایش قدرت شیعه است افزود: هرکس در عرصه اربعین کوچک‌ترین قدمی بردارد، سعادتمند است، نگاه من و شما به عنوان کارکنان دولت و حاکمیت این است که به اربعین به عنوان یک سعادت الهی نگاه کنیم و باید با عملکرد مناسب این سعادت را پاس بداریم.
وی با تاکید بر اینکه باید بحث‌های معنوی حرکت عظیم اربعین هم تقویت شود، گفت: نگاه ما به اربعین نگاه سمبلیک نیست، نقطه نقطه اربعین حاوی ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی است و باید حتما جنبه معنوی اربعین هرساله افزایش یابد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: کار ستاد عملا آغاز شده است و کمیته‌ها نیز باید جلسات خود را شروع کنند، نباید کار را به روزهای پایانی سپرد، هر کمیته با احصای نقاط ضعف و قوت سال گذشته ارزیابی‌های لازم را داشته باشد و در نهایت کمیته ارزیابی نیز کل کار را بررسی می‌کند و برنامه‌های رفع ضعف‌ها ارائه می‌شود.
وی با بیان اینکه خروجی کار ستاد باید تسریع روند اعزام زائرین به مقصد و بازگشت آن‌ها باشد و باید روند کار تسهیل شود و دغدغه جانبی زائران را نیز رفع کنیم، اظهار کرد: انتظار می‌رود کمیته‌ها ابتکارات و خلاقیت‌ها را نیز مد‌نظر داشته باشند. قرار نیست درگیر تکرار باشیم و نکته امسال نیز این است که هر کمیته برای کاهش هزینه‌ها باید برنامه‌ریزی و اقدام کند، در واقع با توجه به شرایط اقتصادی کنونی یکی از اولویت‌های کاری کمیته باید این مورد باشد.
اکرمی افزود: ما خواهان برگزاری مراسم اربعین در بهترین شکل هستیم، نگاه ما به اربعین نباید نگاه اداری باشد بلکه باید با دل و قلب و اعتقاد کار کرد. خادم زائر امام حسین بودن سعادت می‌خواهد و باید نگاهی اعتقادی به موضوع داشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام