Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛سلاحورزی  در جلسه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ضمن تقدیر از  همه کسانی که در امر کمک و امدادرسانی به سیل زدگان مشارکت و کمک  داشتند ،اظهار کرد: بسیاری  از واحدهای تولیدی ، صنفی ، گردشگری و خدماتی استان در مناطق سیل زده به خاطر نبود جاده و قطع آب و برق و گاز تعطیل شدند و بطور جدی در فرآیند کسب و کار آنها خلل ایجاد شد البته برخی از این واحدها بصورت نیمه فعال به چرخه کار برگشته و برخی واحدها نیز همچنان با مشکلات روبرو هستند و نتوانستند به حالت عادی برگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مراجعاتی که به اتاق بازرگانی به عنوان خانه بخش خصوصی می شود به علت عدم اجرای وعده های مسئولین در قبال فعالین اقتصادی است ،افزود: به این معنی که قولها و وعده وعیدهایی که مسئولان، مقامات و وزرای کشوری که در جریان بازدید از مناطق و واحدهای آسیب دیده دادند متاسفانه تاکنون به مرحله اجرا نرسیدند .

سلاحورزی خاطر نشان کرد: قرار بوده در بحث تسهیلات مالی ، لیست های بیمه تامین اجتماعی ، تخفیف ها و بخشودگی های بیمه ای کمک هایی به فعالان اقتصادی کسب و کار شود  اما الان که سیل تموم شده تابحال این موارد انجام نشده و مورد گلایه همکاران بخش خصوصی است و ما بعنوان نمایندگان این عزیزان پیگیر این مطالبات هستیم تا موارد مطرح شده به اجرا برسند.

نایب رییس اتاق ایران ورییس اتاق بازرگانی لرستان  به برگزاری یک جلسه  در تهران اشاره کرد ویادآورشد: نارضایتی در بین اصناف کشور رو به افزایش است اگر برنامه ای برای کنترل نارضایتی ها نداشته باشیم و فقط به دادن وعده ها اکتفا کنیم معضلات در آینده نیز بیشتر خواهند شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی سیل کسب و کار گاز مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی