Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان رضوی با بیان اینکه نیاز نقدینگی واحدهای تولیدی براساس تورم و مشکلات اقتصادی افزایش یافته است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توان پرداخت تسهیلات بانک‌های این استان به 150 هزار میلیارد ریال در بخش‌های مختلف اقتصادی افزایش یافته است.

به گزارش قدس آنلاین ، حسن مونسان ظهر امروز در نشست فعالان اقتصادی کاشمر با اشاره به اینکه بیان  درددل‌ها و دغدغه‌ها حق طبیعی شما است، گفت: اگرچه  مسایل و مشکلات زیادی امروز در بخش تولید وجود دارد، اما واقعیت امر این است که بتوانیم حتی یک قدم رو به جلو برای رفع این مشکلات برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید زنجیره بروکراسی اداری کشور اصلاح شود

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با بیان اینکه ممکن است بسیاری از مشکلاتی که مطرح می‌شود گاها در توان ما نباشد و رفع آن نیز امکان‌پذیر نباشد، افزود: در این راستا باید زنجیره بروکراسی اداری کشور اصلاح شود تا بتوانیم همه در پنجره واحد خدمات‌رسانی خدمت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه معتقد هستیم امکان حرکت برای عبور از مشکلات و رفع مسایل و معضلات وجود دارد، بیان کرد: اگر انتظار داشته باشیم تمام مسایل و مشکلات یک روزه و یک شبه حل شود طبیعتا دور از انتظار است، ولی باید با باور قلبی تلاش و پیگیری کنیم، چراکه کشور متعلق به خودمان است.

مونسان با اشاره به تشکیل و فعال‌سازی دبیرخانه شورای هماهنگی بانک‌ها در خراسان رضوی به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر، افزود: اگر چه در این شورا تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی و هماهنگی بتوانیم شرایط و زمینه را برای ارائه خدمت مطلوب‌تر فراهم کنیم، اما حق مداخله در امور اجرایی بانک‌ها را نداریم.

وی ادامه داد: امسال در راستای سیاست‌های حاکمیتی نظام به تاسی از فرمایشات رهبری مبنی بر حمایت تولید، اشتغال و نیز در راستای سیاست استاندار خراسان رضوی در چارچوب مثلث اقتصادی، برای اولین بار در استان برنامه عملیاتی شبکه بانکی را در بخش‌های مختلف تدوین کردیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با اشاره به پرداخت 335 هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی شبکه بانکی این استان، یادآور شد: 82 هزار میلیارد ریال تسهیلات خالصی بود که پرداخت شد.

مونسان با بیان اینکه نیاز نقدینگی واحدهای تولیدی براساس تورم و مشکلات اقتصادی افزایش یافته است، ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توان پرداخت تسهیلات بانک‌های خراسان رضوی به 150 هزار میلیارد ریال افزایش یافته تا به متقاضیان واجد شرایط در بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت شود.

 موانع، بیشتر مانع رونق تولید می‌شوند تا منابع

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با حضور بالاترین مقام اجرایی استان، بخش خصوصی، شورای گفت‌وگو، بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق گفت‌وگو با برگزاری جلسات متعدد نسبت به آسیب‌شناسی این حوزه اقدام شد، گفت: پس از بررسی و شناسایی مشکلات، برنامه استراتژیک براساس سند بالادستی تدوین و اولویت‌های استان تدوین شد، به طوری که مقرر شد اولویت‌ها و نیازهای شهرستان‌ها نیز توسط فرمانداران مشخص و اعلام شود.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با بیان اینکه واگذاری املاک تملیکی بانک‌ها برنامه‌ریزی شده است، افزود: امروز در بحث تأمین منابع مشکلی نداریم، اما با آسیب‌شناسی که صورت گرفته، اعتقاد ما بر این است که امروز موانع، بیشتر مانع رونق تولید می‌شوند تا منابع.

مونسان با تأکید بر اینکه منابع بانکی در حقیقت متکی به منابع مردم است و در این راستا با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توانسته‌ایم در خراسان رضوی این مشکل را برطرف کنیم، افزود: اگر در شبکه بانکی مدیران شجاعت نداشته باشند، قطعا یک پرونده بسته و منجر به پرداخت تسهیلات نمی‌شود.

99 درصد واحدهای اقتصادی استان استاندارد نسبت مالکانه را ندارند

وی با اشاره به اینکه بیش از 22 مورد موانع اساسی، حیاتی و کلیدی در شبکه بانکی احصا شده است، خاطرنشان کرد: اگر تنها بخواهیم ضوابط و قوانین الزام‌آور نسبت مالکانه برای واحدهای تولیدی را در نظر بگیریم، بعید می‌دانم 99 درصد واحدهای اقتصادی این استاندارد را داشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با بیان اینکه وجود یکسری قوانین انضباطی، بانک‌ها را مکلف می‌کند، گفت: اگر تنها بخواهیم  این موضوع نسبت مالکانه را در پرداخت تسهیلات لحاظ و رعایت کنیم باید تمام پرونده‌ها را ببندیم.

مونسان حبس منابع را مشکل شبکه بانکی دانست و اظهار کرد: منابعی که از سوی مردم وارد شبکه بانکی می‌شود باید در گردش و چرخش پولی باشد، اما متأسفانه مطالبات معوقی که در بانک‌ها ایجاد شده منجر به کاهش توان بانک‌ها در پرداخت تسهیلات شده است.

وی با تأکید بر اینکه در خراسان رضوی بانک‌ها با مشکل مطالبات معوق روبه‌رو هستند، افزود: اگر پولی که تزریق می‌شود، برگشت داده نشود، قطعا بانک‌ها نیز برای پرداخت تسهیلات قدرتی ندارند.

ضرورت تسهیل‌گری برای کارآفرینان و بخش تولید

فرماندار کاشمر نیز در این نشست با اشاره به اینکه در اوضاع و احوال اقتصادی و بی ثباتی که در بازار وجود دارد وظیفه ماست که برای کارآفرینان و بخش تولید تسهیل‌گری کنیم، گفت: در این راستا باید فارغ از مباحث، جریانات و سلایق سیاسی در کنار یکدیگر باشیم تا بتوانیم گام های اثرگذاری در رونق تولید برداریم.

محمد علی نبی پور با تأکید بر اینکه همه دستگاه های اجرایی و دولتی موظف هستند در راستای تسهیل گری کار کارآفرینان تسریع کنند، یادآور شد: تعلل مدیران در حوزه که بخواهند نسبت به موضوع تسهیل گیری بی تفاوت باشند پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه برگزاری این جلسات در راستای کمک به رونق تولید و رفع مشکلات واحدهای تولیدی است، ابراز کرد: قرار نیست تمام مشکلات واحدهای تولیدی در این جلست حل شود، بلکه تلاش مان این است با برنامه ریزی و پی گیری های مستمر بتوانیم شرایط مطلوبی برای ادامه فعالیت واحدهای تولید فراهم کنیم.

فرماندار کاشمر بر ضرورت مشارکت مردم و بهره گیری از منابعی که در اختیار مردم قرار دارد تأکید کرد و خاطر نشان کرد: با طرحی که از سوی استاندار ارائه در قالب مثلث اقتصادی ارائه شده است، تلاش می کنیم با فراهم کردن بستر،  تلاش مان این است شرایط حمایت دستگاه های اجرایی و دولتی را از واحدهای تولیدی فراهم کنیم.

پرداخت 16 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در کاشمر

وی با اشاره به پرداخت 16 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در این شهرستان یادآور شد:  این میزان تسهیلات برای راه اندازی و فعالیت 180 طرح اشتغالزایی در نقاط روستایی پرداخت شده است.

نبی پور با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات اشتغال، موضوع انحراف همواره به عنوان یک دغدغه مطرح و با تشکیل کمیته بازرسی مورد پی گیری قرار گرفته است بیان کرد: از میان 180 طرح اشتغال روستایی، تنها حدود 5 طرح انحراف داشته است که با شناسایی این موارد به دنبال به هدایت یا به روزکردن تسهیلات آن هستیم.

منبع : فارس

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات بانکی تسهیلات دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی